בית פורומים בחדרי חרדים

הלילה ובימים הקרובים על כוחות ההצלה להיות זמינים באזורים שגרים גדולי ישראל מדומים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2020 00:46 לינק ישיר 
הלילה ובימים הקרובים על כוחות ההצלה להיות זמינים באזורים שגרים גדולי ישראל מדומים

יקיריי,אני גרה בשכנות לגדול מדומה,כדבר שבשגרה, גם היום זכיתי להיות עדה לוויכוח סוער שהתנהל בין "הגדול לגדולה מהחיים": עובדה יש לה את הכוחות להתגורר עמו. הוויכוח נסוב סביב הנסיעה למירון, יותר נכון, על האפשרות שנשללה מהגדול,בעת הזאת,להגיע למירון: האישורים המיוחלים לא הגיעו,"אמרנו גדול מדומה" בקיצור ככל שהזמן עבר הטונים עלו,האישה בשלה "השנה נפעל ישועות מהבית" הגדול הבעל,לא לא את לא מבינה:זה לא רבי שמעון זה אני! מזאת אומרת זה אתה מקשה האישה? על רבי שמעון ענה הגדול אני יכול לוותר,כפי שלא פעם וויתרתי,אבל השנה,מי שלא נמצא במירון דגלו הורד בעיניי העם לחצי התורן? וזה פשוט השפלה ואני לא רואה איך את רוצה להשלים עם זה?! אם כך,אומרת לו האישה:כדי שלא תקבל התקף לב,נפרסם שביקשו ממך להגיע למירון ואתה סירבת? בקיצור כפי שכתבתי בכותרת על כוחות ההצלה להיות זמינים לכל התפתחות לבבית שעלול לפרוץ אצל הגדולים בעיניהם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2020 01:45 לינק ישיר 

איש חשוב.אנו דרים בעיר התורה והחסידות ב"ב, הצפיפות ,בין הדירות גדולה מאוד, כך,שאני לא צריכה לעמוד מאחורי דלת השכנים כדי להיות שותפה לויכוחים.בכל אופן,"כנס לנעלי האישה", באיזה טיעון, היית מרגיע  "את מערכת העצבים של הבעל הנרגז?"  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 18:50 לינק ישיר 

אם כך מצווה לפרסם ובכך להרבות שלום בית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 18:39 לינק ישיר 

מבחן אמריקאי

1. במקרה עמדת באמצע סלון ביתם בזמן הויכוח והם המשיכו בשלהם למרות שיש אדם זר בבית
2. האשה באה פשוט לספר לך כדי ללעוג לבעלה הגדול - באיזה טיעון מביש היא דחתה אותו
3. עמדת והאזנת מאחורי דלת ביתם כאחרוני היאכנעס ממיישרים
4. איוב לא היה ולא נברא אלא משל היה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 15:53 לינק ישיר 

טוב. היום יצא עקום אבל העיקר שסימנת V על חובת פתיחה של אשכול מידי יום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 15:41 לינק ישיר 

ולא יתבייש/תתבייש  מפני המלעיגים ,,,,
המסר ברור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 02:11 לינק ישיר 

"איך אתה יודע שאתה לא לבד"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 02:03 לינק ישיר 

מצטער, אבל עדין לא מצליח להבין, ואני לא לבד, אולי פשוט לכתוב בעברית עם פיסוק, ברור, בלי "התחכמויות", מה קרה ומה הצחיק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 01:42 לינק ישיר 

סיפרתי סיפור על וויכוח שהתנהל בבית של גדול בישראל, בעיניו יש להוסיף,ואייך אנשים שנמנע מהם השנה להעלות מירונה מרגישים וההשלכות...מסוג התגובה שלך, אני מתחילה לחשוש שאנחנו שכנים?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 13/05/2020 01:59:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2020 01:33 לינק ישיר 

האמת, אני משום מה לא משוכנע שאתה הבנת מה כתבת.

אף אחד אחר לא ממש הבין, מה זה היה? משהו שנון? חכם? פיקח? סאטירה? ציניות? שירה? סיפורת? פואמה? או אולי לעיסה של המקלדת על ידי תינוק שחיכו כואבת מצמיחת שן,? תסביר מה קרה פה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הלילה ובימים הקרובים על כוחות ההצלה להיות זמינים באזורים שגרים גדולי ישראל מדומים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext