| נשלח ב-28/12/2020 06:00 |
|
| |
שליחת מייל מסחרי לאנשים ללא אישורם אינו חוקי. זאת עבירה על חוק הספאם. כל מי שקיבל ממך מייל לא רצוי יכול לתבוע 10,000 שקל על כל הודעה. במקרה לגמרי אני מכיר אדם שתובע את מי ששלח אליו הודעות פרסומיות. (לא רלבנטי אם ההודעות שאתה שולח אינן מסחריות) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2020 16:47 |
|
| |
2 שאלות פשוטות , מי נותן למפרסמים את המייל האישי שלכם ?
ובעיקר , מי נותן להם את הפלטפורמה ואת האפשרות לשלוח בבת אחת לכל כך הרבה אנשים ??
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2020 17:22 |
|
| |
תודה על תגובתך לגופו של עניין. אענה לך על הראשון ראשון: א. כבר ביקשתי מלךתדע ואני מבקש גם ממך, אתם מןזמנים להראות לי איפה זלזלתי ברבנים ואדמורים מכל סוג שהוא, אני די סקרן לראות את זה (תשים לב, לפעמים באים בתביעה על תופעה מסוימת ואני משיב - גם אצלך היא קיימת; זה לא אומר שאני מביע דעה נגד מישהו). ב. אין לי מושג מה גורם לך לדעת כל פעולה ממעשיהם של רבנים שאתה כה מזלזל בהם. ולדעתי,גם אם הם מתנהגים לא כראוי, תבקר אותם אבל אל תלעג להם כשהם מבקשים את תפילותיך. ג. אני מתפלל על כל היהודים שלא יחלו ושתתמיד בריאותם. ד. אף אחד לא ביקש ממך למשוח את זקנך בשמן המשחה של אף אחד. רוצה תקנה, לא רוצה אל תקנה, אין לך שיקול דעת?! אבל מה בין זה ובין לחפור ולזלזל באנשים?!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2020 18:17 |
|
| |
2 שאלות פשוטות , מי נותן למפרסמים את המייל האישי שלכם ?
ובעיקר , מי נותן להם את הפלטפורמה ואת האפשרות לשלוח בבת אחת לכל כך הרבה אנשים ??
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2020 23:24 |
|
| |
חסדא, לרוב הלקוח נותן את המייל בעסקת מכר כלשהי. לא תמיד הוא נותן הסכמה לקבלת מיילים מסחריים ופה נכנס מה שכתב אלי. הפלטפורמה היא של החברות כרב מסר. האחריות היא של המפרסם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2020 00:25 |
|
| |
משגיח שליט"א חסדא, לרוב הלקוח נותן את המייל בעסקת מכר כלשהי. לא תמיד הוא נותן הסכמה לקבלת מיילים מסחריים ופה נכנס מה שכתב אלי. הפלטפורמה היא של החברות כרב מסר. האחריות היא של המפרסם.
האם כבודו או מישהו מכיר עוד חברות ??:
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2021 00:13 |
|
| |
מידי יום מתרבים הפרסומים ,איך הם מצליחים לשלוח לכל כך הרבה אנשים ,דרך איזה חברות ,מישהו מכיר חברות חוץ מרב מסר ?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2021 01:06 |
|
| |
יש כמה חברות
חברת אקטיב טרייל או חברת smoove ורב מסר שכבר כתבו פה. בכולם רוכשים בנק אימיילים ובונים את הדף איך שרוצים בתוך המערכת שלהם. על פי רוב, כל אירגון/חברה שיש לה דומיין מקשרת את המערכת של הניוזלטר שלה לחברה שדרכה היא שולחת אימיילים, וכך הנמענים מקבלים את האימייל כביכול מהדומיין של השולח. מי שאין לו דומיין, יכול להשתמש הדומיין שהחברות הנ''ל מספקות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2021 18:08 |
|
| |
חסדא
| דיסקקשיח כתב: |  | חברת אקטיב טרייל או חברת smoove ורב מסר שכבר כתבו פה. בכולם רוכשים בנק אימיילים ובונים את הדף איך שרוצים בתוך המערכת שלהם. על פי רוב, כל אירגון/חברה שיש לה דומיין מקשרת את המערכת של הניוזלטר שלה לחברה שדרכה היא שולחת אימיילים, וכך הנמענים מקבלים את האימייל כביכול מהדומיין של השולח. מי שאין לו דומיין, יכול להשתמש הדומיין שהחברות הנ''ל מספקות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יישר כח גדול !
|
|
|
|
|