|
|
| נשלח ב-17/5/2020 02:06 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | המשמעות של קפסולות זה ניתוק מוחלט משאר העולם למשך 14 יום אין יוצא ואין בא, אין מפגשים עם אנשים אחרים - אין שום דבר. עכשיו בוא ונשאל שוב את השאלה המקורית: למה אין בבית ספר קפסולות? למה אין בישיבות בלי פנימיה? למה אין בגני ילדים?למה אין בבתי כנסת? למה אין במכולת קפסולות? |
|
בגנים יש קפסולות. זה בעצם קבוצה שבאה חצי שבוע והקפסולה השנייה מגיעה לחצי השני. הקפסולה עצמה מחולקת ל2 קבוצות. ומשתדלים שלכל קבוצה יהיו שרותים, ברזים, שטח בגן, והכל בנפרד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2020 02:19 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
| hhaavv כתב: |  | המשמעות של קפסולות זה ניתוק מוחלט משאר העולם למשך 14 יום אין יוצא ואין בא, אין מפגשים עם אנשים אחרים - אין שום דבר. עכשיו בוא ונשאל שוב את השאלה המקורית: למה אין בבית ספר קפסולות? למה אין בישיבות בלי פנימיה? למה אין בגני ילדים?למה אין בבתי כנסת? למה אין במכולת קפסולות? |
|
בגנים יש קפסולות. זה בעצם קבוצה שבאה חצי שבוע והקפסולה השנייה מגיעה לחצי השני. הקפסולה עצמה מחולקת ל2 קבוצות. ומשתדלים שלכל קבוצה יהיו שרותים, ברזים, שטח בגן, והכל בנפרד.
|
|
גם מניין בבית כנסת זה סוג של קפסולה. מניין אחד מתפלל, גומר, אח"כ מתחיל מניין שני. ממי אתה עושה צחוק? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2020 02:27 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| מושגים כתב: |  |
|
בגנים יש קפסולות. זה בעצם קבוצה שבאה חצי שבוע והקפסולה השנייה מגיעה לחצי השני. הקפסולה עצמה מחולקת ל2 קבוצות. ומשתדלים שלכל קבוצה יהיו שרותים, ברזים, שטח בגן, והכל בנפרד.
|
|
גם מניין בבית כנסת זה סוג של קפסולה.
מניין אחד מתפלל, גומר, אח"כ מתחיל מניין שני.
ממי אתה עושה צחוק?
|
|
'אני' לא עושה צחוק מאף אחד. רק כל עוד אפשר להתפלל במנין באוויר הפתוח אין הצדקה להסתכן. בגן ילדים אי אפשר באוויר הפתוח. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2020 02:35 |
|
| |
תחשוב מה שאתה רוצה. אבל אל תקרא קפסולה למשהו שהוא לא כמעט ולא דומה בכלל. ילדים בגן גם עם חמשה גננות אינם מודעים ואינם נזהרים ונוגעים אחד בשני ובכל מקום אפשרי. זאת אומרת שהחליטו שעל אף הסיכון הגדול יפעילו את הגנים בכדי שההורים יוכלו ללכת לעבודה. עכשיו תוציא גנים ושים במקום זה בית כנסת, ושוב תוציא עבודה ושים במקום זה תורה ותפילה. כמה פשוט! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2020 02:40 |
|
| |
גם בכוללים יש קפסולות, מותר רק בקבוצות של 15 איש קבועים, מתוך מטרה שאם תהיה הדבקה בתוך המסגרת, הפוטנציאל שלה יהיה נמוך ומוגבל
גם לגבי הבידוד יש לזה משמעות, לדוגמה, ב2 בתי ספר היתה הדבקה בשבוע שעבר, באחד נדהקה מורה שמוגבלת לקבוצה אחת והיא הכניסה לבידוד רק 7 תלמידים, בשני נדבקה היועצת של ביה''ס והכניסה לבידוד 56 תלמידים ואנשי צוות והבי''ס נסגר. תחליף בידוד בהדבקה והתשובה לפניך
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 17/05/2020 02:40:51
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2020 02:45 |
|
| |
לידיעתך מר אפיקטוזין מערכת החינוך שבה השבוע לפעילות מלאה לא קפסולות ולא כלום. לומדים רגיל כמו לפני הקורונה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2020 04:09 |
|
| |
קפסולות לא אפשרי לילדים שחוזרים הבייתה, ההנחה היא כנראה שילדים פחות נדבקים ומדבקים (ככל שצעירים יותר)
בגדול הסוסים כבר ברחו מהאורווה, רוב ההנחיות לא נאכפות והציבור מתנהג כאילו אין ולא יהעה כלום
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2020 08:34 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | לידיעתך מר אפיקטוזין מערכת החינוך שבה השבוע לפעילות מלאה לא קפסולות ולא כלום. לומדים רגיל כמו לפני הקורונה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| זה אינו נכון. עדיין יש אוסף תקנות שעל מוסדות החינוך לעמוד בהן, בין היתר חבישת מסיכה וריחוק חברתי. הלימודים גם אינם חובה. כך שפעילות מלאה זה ממש לא.
|
|
|
|
|