בבחירות הבאות...
כשגפני וליצמן יבקשו מכם להצביע להם, תשאלו אותם: "איפה הייתם בזמן הקורונה"? למה לא שמענו אתכם כשהסיתו נגד חרדים בלבד, כשרדפו בתי כנסת בזמן שפתחו קניונים, כשדיברו כבר על בתי קולנוע ללא הגבלה, אבל על ישיבות רק בקפסולות.
ולא שאכפת לי שניזהר יותר, אבל פה לא מדבור ברצון אלא בכפייה, תוך התעלמות מהתמונות הקשות של הפרות החילונים באלף מקרים, ונטיה לרדיפת החרדים בלי קשר לגובה הסיכון. הנה השבוע עליה בתחלואה דווקא בת"ל, הרבה מעל לירושלים (באחוזים). לא ניסיתם לדברר אותנו ולהסביר שמדובר בצפיפות אוכלוסין וגודל משפחה, יותר מחוסר שמירה על התקנות. כשדיברו על מסיבות פורים, לא הזכרתם את המסיבות במועדונים בתל אביב.
לא ניסיתם להוריד את האש של ההסתה לשנייה אחת. לא איימתם על ביבי שלא תשבו ותשתקו לנוכח מה שקורה, ולא הגבתם בשום צורה, גם אחרי החזרה לשגרה.
אז אל תבקשו מאתנו להצביע ליהדות התורה, שלא סופרת את דעת הציבור בכלל (כמו משרד השיכון שלפי ההסכם אמור להגיע לידי דגל התורה, ואני די בטוח שגפני לא אמר לרבני המועצת "הציבור רוצה שאקח את השיכון", אלא רק "אני בטוח שאוכל לפעול יותר מוועדת הכספים" ובכך "שם פס" על מה שאנחנו חושבים וצועקים כבר מהסיבוב הראשון)
אולי הגיע הזמן לחשוב אחרת. ולפעול אחרת. מקווה שמישהו ירים את הכפפה, גם אם זה נכשל בפעמים הקודמות.
 |
|
|