אני בהחלט יכול להבין את הרציונל שלא משגעים ציבור שלם לתקופה ארוכה ברמת סיכון כמו של קורונה, ושהנזקים העקיפים יותר חמורים, וכו'. למרות שני נוהג אחרת לגמרי. אבל אני מממש לא מבין איך יכול להיות שיושב נער שמשפחתו התבררה כרגישה לקורונה, וכל המנחמים והוא ישובים צפופים בלי מסכה. מה הרעיון בזה?
נשלח ב-25/8/2020 12:48
אךטובוחסד כתב:
חריף_ומקשה כתב:
אךטובוחסד כתב:
אךטובוחסד
לפי שמועה עקשנית הרבי מורדם ומונשם בביתו, עם צבא של בית חולים פרטי
לפי שמועה עקשנית הרבי מורדם ומונשם בביתו, עם צבא של בית חולים פרטי
נשלח ב-18/5/2020 13:03
שדה9 כתב:
www.bhol.co.il/news/1101285
נוירולוג תרגיע שתה קצת מים, לא מפריע לך "אדון בריאות" מסכות לא מסכות, שמירה על החוק לא שמירה על החוק, לא ראינו פתיחת אשכולות כאשר בסטאמר זאלונים הייה פתוח המקווה כל התקופה בנוסף לבית הכנסת ברחוב נחמייה בבני ברק עם זריקות אבנים וקריאות נאצים, וכן כנ"ל בבית שמש בירושלים במאה שערים ועוד ועוד ועוד כן ועוד אולי מישהו מעדכן אותך חמודי רק מה שקורה בבלז?
ולא במקומות אחרים
או ששנאה מביאה אותך לפתוח שוב ושוב את אותם אשכולות?
תוקן על ידי שדה9 ב- 18/05/2020 05:16:22
אם נפתחנו ואנחנו בעניין "חמודי", אז באמת חמודי, אולי לפני הכל תגלה לנו משהו יש לך איזו אפליקציה שמתריעה לך בכל פעם שמילה בעלזא מוזכרת בפורום? ולגופו של המלל שהשפרצת, מישהו מפריע לך לפתוח אשכולות על אחרים? אם היית קורא בפורום לא רק מה שקשור לבעלזא, היית רואה שנפתחו בו כל כך הרבה אשכולות שעסקו בעוד אחרים ששמו פס על הניסיון על הנחיות משרד הבריאות והמאמץ הקולקטיבי שלא לפגוע באחרים, כולל על העדות החשובות שציינת. הניסיונות הנואשים שלך להגן על כבודה של בעלז באמצעות התקפה על אחרים, ותוך התעלמות מוחלטת מהתוכן, לא עושים שם טוב לבעלז.
נשלח ב-18/5/2020 12:57
דקחר כתב:
סליחה, האם הסגר על "קרית בעלזא" כבר הוסר? אחרי הכותרות הבומבסטיות של כלבי התשקורת על הטלת סגר (שכל תושבי האזור ילעגו למו), אני מחפש עדכון להסרת הסגר. יוק. אין זכר. גם לא בגוגל. בכל אופן, תנו לכלבים לנבוח. שיירת בני האדם עוברת הלאה.
היה סגר על קרית בעלז? מוזר, הסתכלתי בהמודיע ובהמבשר ולא ראיתי שום אזכור של סגר על קרית בעלזא
סליחה, האם הסגר על "קרית בעלזא" כבר הוסר? אחרי הכותרות הבומבסטיות של כלבי התשקורת על הטלת סגר (שכל תושבי האזור ילעגו למו), אני מחפש עדכון להסרת הסגר. יוק. אין זכר. גם לא בגוגל. בכל אופן, תנו לכלבים לנבוח. שיירת בני האדם עוברת הלאה.
נשלח ב-18/5/2020 09:29
לאחר הודאת ליצמן על דעתו לגבי הקורונה , אפשר לנחש שזה מה שהוא סיפר לאדמו"ר מבעלז בפגישתו עמו, ולכן הזלזול.
www.bhol.co.il/news/1101285
נוירולוג תרגיע שתה קצת מים, לא מפריע לך "אדון בריאות" מסכות לא מסכות, שמירה על החוק לא שמירה על החוק, לא ראינו פתיחת אשכולות כאשר בסטאמר זאלונים הייה פתוח המקווה כל התקופה בנוסף לבית הכנסת ברחוב נחמייה בבני ברק עם זריקות אבנים וקריאות נאצים, וכן כנ"ל בבית שמש בירושלים במאה שערים ועוד ועוד ועוד כן ועוד אולי מישהו מעדכן אותך חמודי רק מה שקורה בבלז?
ולא במקומות אחרים
או ששנאה מביאה אותך לפתוח שוב ושוב את אותם אשכולות?