בית פורומים בחדרי חרדים

ליצמן: מפעם לפעם עדכנו אותי בקורה עם הקורנה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/5/2020 16:32 לינק ישיר 
ליצמן: מפעם לפעם עדכנו אותי בקורה עם הקורנה

היום בראיון ל''קלמן ליברמן'' סיפר ליצמן על תהליך קבלת ההחלטות ואמר שאנשי המקצוע היו יושבים ומביאים לפני המנכ"ל את הדברים להחלטה. "מדי פעם עדכנו אותי", הוסיף.

בסוף הראיון נשאל ליצמן האם בעוד שלוש ארבע שנים הוא יאמר את אותם דברים גם בהקשר של מנכ"ל משרד השיכון...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 22:19 לינק ישיר 

גורם נוסף בקבינט הקורונה התייחס להתפטרות ליצמן ומספר כי "ליצמן מרגיש שלא סופרים אותו, אבל זה שלא בצדק. הוא הולך לאדמו"ר מגור ומספר לו... היה אצלו ביום שישי. מה הוא יכל להגיד לו היום? שכל ההצעות שלו התקבלו? אחרי שהוא דיבר נגד ונגד..., ברור שלא, אז הוא התפטר".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 18:03 לינק ישיר 

הבחור , סליחה השר, יצא פאספוס, כלומניק, כל הכוחניות הגוראית שלו נמס מול ברסי, לא יאומן. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 17:44 לינק ישיר 

https://www.bhol.co.il/news/1101775

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 17:13 לינק ישיר 

אם להיות ענייני ולא להתלוצץ, יש הבדל די משמעותי בין טיפול חירום בעתות משבר לבין ניהול שוטף.

לאף אחד אין ספק שבמשך השנים ליצמן השקיע המון כוח בבניית תוכניות, סל התרופות ועוד המון דברים. להשקעתו תהיה השפעה רבת שנים. בא עם מרץ ורצון חזק לשנות דברים, ואכן זה ניכר בהמון תחומים.

במשבר הקורונה, שהוא משבר יוצא דופן לכל הדעות, למי שיש לו עיניים חדות, שם לב מיד שהוא לא בתמונה.
לדעתי, נתניהו בגלל סיבות אישיות, דחף בכל כוחו ללכת על התרחישים הקיצוניים בכדי להפיק מזה טובת הנאה לעצמו. כתוצאה מחוסר רצונו של ליצמן לשתף פעולה, היו לו שתי ברירות, או לפרסם את דעתו תוך כדי, שלא היה חכם מבחינה פוליטית בגלל התוצאות שהיו מגיעות מזה לנתניהו, או לחכות בסבלנות עד שיוכל להשתבץ במשרד אחר ואז לפרסם את דעתו.

בחר באופציה השנייה שהוא הרע במיעוטו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 16:59 לינק ישיר 

שם לעצמו רגל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 16:42 לינק ישיר 

הוא יצא כזה טמבל עם האמירה נגד סימן טוב. כאילו הוא סה"כ בובה על חוט

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 16:39 לינק ישיר 

חחח

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ליצמן: מפעם לפעם עדכנו אותי בקורה עם הקורנה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext