בית פורומים בחדרי חרדים

מופע המגלומניה של ר' סורוצקין: "ביום שהישיבה נפתחה המגיפה נעצרה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/5/2020 22:20 לינק ישיר 
מופע המגלומניה של ר' סורוצקין: "ביום שהישיבה נפתחה המגיפה נעצרה"

לצפייה בדבריו:

https://www.kikar.co.il/360561.html

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 14:18 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 14:01 לינק ישיר 

אגב,
לפי הודעת השב"ס בימים האחרונים

לא היה אף מקרה אחד של קורונה בקרב כעשרים אלף אסירים בכל בתי הכלא בארץ !! לא בגל הראשון ולא בגל השני.

כלומר, אם רוצים להינצל לגמרי, צריך להיות 'אסיר' ממש. כל בידוד/סגר/הרחקה שאינה בגדר מאסר. לא תעשה את העבודה.
אנו רואים במיוחד בגל הנוכחי, הדבקה של ראשי ישיבות ורבנים 'שמורים', כמו הרב ויסבקר, הרב שפירא, הרב אנשין ועוד, אלו שהקצינו בהוראות לחומרא. ודווקא הם נדבקו, בהדבקה חסרת פשר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 13:46 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

אנחנו לא חיים היום בדור של קפסולות הרמטיות .אין לדבר הזה סיכוי. אתה לא יכול לשים אדם בבית סוהר לחודש חודשיים בניגוד לרצונו .זה נגד הטבע .אנחנו לא רשבי ובנו בתוך המערה וגם לא נהיה.
לכן לדעתי עצם הרעיון של קפסולה אולי טוב במקור בתור רעיון אבל לא מציאותי ולא ישים בעליל.
או פתרון אחר של קבוצות קטנות עם הרחקה מאחד לשני ללא פנימיה כלל או לימוד מרחוק או שכל אחד ידאג לעצמו וזהו. חבל להמציא המצאות של דמיון להכניס בחורים צעירים לכלא של ישיבה לכמה חודשים .צאו מהסרט.

והיינו טעמא דמסיכה

אנחנו חיים בעולם ריאלי עם כל מיני אנשים ותמיד יהיו אנשים שמסיבות כאלו ואחרים לא ילבשו מסיכה.

אז תנו לכל אחד לחיות כאוות נפשו, וללמוד תורה במקום שלבו חפץ ובא לציון גואל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 13:43 לינק ישיר 

אנחנו לא חיים היום בדור של קפסולות הרמטיות .אין לדבר הזה סיכוי. אתה לא יכול לשים אדם בבית סוהר לחודש חודשיים בניגוד לרצונו .זה נגד הטבע .אנחנו לא רשבי ובנו בתוך המערה וגם לא נהיה.
לכן לדעתי עצם הרעיון של קפסולה אולי טוב במקור בתור רעיון אבל לא מציאותי ולא ישים בעליל.
או פתרון אחר של קבוצות קטנות עם הרחקה מאחד לשני ללא פנימיה כלל או לימוד מרחוק או שכל אחד ידאג לעצמו וזהו. חבל להמציא המצאות של דמיון להכניס בחורים צעירים לכלא של ישיבה לכמה חודשים .צאו מהסרט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 13:32 לינק ישיר 
המגיפה נעצרה

הסקופים: מס' חולי קורונה בישיבת 'עטרת שלמה' ממשיך לטפס, נכון לשעות הלילה אובחנו קרוב ל-100 בחורים שנדבקו בנגיף.

https://twitter.com/Haskupim/status/1280386778705387522

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2020 14:39 לינק ישיר 

נעילהנשלח ב-19/5/2020 22:41

לא רוצה לחשוב מה קרה ביום שנולד...

לה''ו. ת''ח גאון ועצום ופסיכולוגית הסתכלו עליו.
הת''ח פיזם אוי אוי אוי אוייוי, עישן מונטנה וחזר ללמוד.
והפסיכולגית כיווצה את מצחה בדאגה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/6/2020 14:20 לינק ישיר 

פרסום ראשון
בחור ב'עטרת שלמה' לצעירים אובחן כחולה 'קורונה'
התחלואה בישיבות: תלמיד בישיבת 'עטרת שלמה' לצעירים בב"ב אובחן הבוקר כחולה בנגיף הקורונה • טרם ברור האם הישיבה תיסגר או רק חלק מהתלמידים יישלחו לבידוד (חרדים)
אבי רבינא|כ"ד בסיון תשפ   11:38 
https://www.kikar.co.il/364010.html
מתרבים הדיווחים על חולי קורונה מאומתים בישיבות ובמוסדות חינוך:  ל'כיכר השבת' נודע כי הבוקר (שלישי) התגלה בחור מישיבת 'עטרת שלמה' לצעירים בבני ברק חיובי לנגיף קורונה.
בישיבה, בנשיאות הגאון רבי שלום בער סורוצקי, מדגישים כי הישיבה לא התנהלה על פי מתווה הקפסולות, מתווה שהונהג רק בישיבות גדולות בהן יש פנימייה.
בשלב זה טרם ברור אם הישיבה תיסגר לחלוטין, או שמא רק הבחורים שהיו בסביבתו של הבחור ייכנסו לבידוד.
אב לאחד התלמידים בישיבה אמר ל'כיכר השבת': "בהנהלה מסרבים לסגור את הישיבה למרות שהתלמיד, שאובחן כחולה, הסתובב בישיבה ללא מסכה".
כך או כך, בהנהלת המוסדות מבהירים בשיחה עם 'כיכר השבת' כי בישיבה הגדולה – עטרת שלמה הממוקמת בראשל"צ,  לא נוצרה בעיה אחת מפתיחת המתווה, ומרבית תלמידי הישיבה נמצאים בהיכל הישיבה תוך הקפדה על כלל ההנחיות.
יצוין, כי הישיבה הייתה מחולקת לכמה בתי מדרשות וחדרי שיעורים על מנת לחצוץ בין קבוצות בחורים.
משרד הבריאות עורך בשעה זו תחקיר האם התלמיד שחלה היה בסביבת כל התלמידים, במידה וכן, הרי שהישיבה תיסגר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2020 11:22 לינק ישיר 

נעילה כתבה:

לא רוצה לחשוב מה קרה ביום שליצן זה נולד...

אני מוחה על ביזוי תלמיד חכם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2020 23:43 לינק ישיר 

האגדה מספרת שפעם שאל הגראי"ל שטיינמן את הר' סורוצקין: כמה אחוזים מתוך פעולותיך הם באמת לשם שמיים וכמה לכבודך האישי? וזה השיב למרן: אני חושב שלפחות 2-3% הם לשם שמיים...
ענה לו מרן זצ"ל: חבל, חבל מאוד! אילו גם  2 האחוזים היו לכבודך, היית מתאמץ יותר, וממילא מצליח יותר...

תוקן על ידי גלאגוזים ב- 20/05/2020 23:43:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2020 19:58 לינק ישיר 

אכן הכוונה הייתה לביקורת באופן כללי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2020 19:47 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אני בעד הביקורת על נוירולוג, אבל אתם מאשימים אותו שהוא כינה את סורוצקין מגלומן, ולא היא, הוא כינה את המופע שלו כמגלומני.

1. בחרתי את המילים בכוונה
2. לא שיש לי איזה צורך/רצון להתנצל על משהו, אבל מי שקורא את האשכול ומה שנכתב על סורוצקין רואה שחור על גבי לבן שאני הייתי מהעדינים שבעדינים, ועדיין אני הייתי זה שהקפיץ אותם וערער את שיווי משקלם, כך שלא התוכן הוא הבעיה אלא דברים אחרים שמהם הם סובלים, מקווה שלא סובלים מדי.
3. אין לי מושג בקשר לאיזה ביקורת אתה בעד, לא ראיתי באשכול זה "ביקורת" עלי (ראיתי הטרלות שאינן חדשות ואינן מרגשות אותי) אבל ברמה העקרונית ביקורת זה דבר לגטימי לחלוטין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2020 19:15 לינק ישיר 

תם_יושב כתב:
כהנמן וחברוני יודעים היטב את מקומם האמיתי (כמגייסי כספים) ולצידם מכהנים ראשי ישיבה חשובים, האם אצל סורוצקין יש ראש ישיבה רציני שמכהן לצידו?

לא ידעתי שאתה כ"כ בור, סורוצקין לא מוסר שום שיעור בישיבה, חוץ משיחות פומפוזיוניות פעם ב...
ראשי הישיבה בפועל הם הגאון רבי חיים פיינשטיין שליט"א, והגאון רבי חיים מרדכי אוזבנד שליט"א, שניהם תלמידי חכמים בקנה מידה אגדי.

מידיעה אישית אתה טועה הוא מוסר לעתים שיעור כללי 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2020 16:44 לינק ישיר 

באבא_זוטא כתב:
כהנמן וחברוני יודעים היטב את מקומם האמיתי (כמגייסי כספים) ולצידם מכהנים ראשי ישיבה חשובים, האם אצל סורוצקין יש ראש ישיבה רציני שמכהן לצידו?

לא ידעתי שאתה כ"כ בור, סורוצקין לא מוסר שום שיעור בישיבה, חוץ משיחות פומפוזיוניות פעם ב...
ראשי הישיבה בפועל הם הגאון רבי חיים פיינשטיין שליט"א, והגאון רבי חיים מרדכי אוזבנד שליט"א, שניהם תלמידי חכמים בקנה מידה אגדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2020 15:54 לינק ישיר 

אני בעד הביקורת על נוירולוג, אבל אתם מאשימים אותו שהוא כינה את סורוצקין מגלומן, ולא היא, הוא כינה את המופע שלו כמגלומני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2020 15:39 לינק ישיר 

אין אדם שאין לו חסרונות.

דוקא אדם מוצלח ומצליח יותר, החסרונות שלו גדולים יותר.

כל עוד החסרונות האלה לא מזיקים לאחרים, שיתמודד לבד ואין זה אמור להיות ענינו של איש.

יענקי שמזיק, הביקורות עליו מוצדקות, כשהם ביקורות ולא כשהם באות ככלי בידי יריב פוליטי חד צדדי כנוירולוג.

אתה שם את רש"ב שהוא איש שרתם את המוצלחות שלו להחזקת תורה בסדר גודל היסטורי, גם אם יש עליו ביקורת, אבל לתת עליו כותרת של 'מגלומן' ועוד סופרלטיבים, זה מראה על הרמה הערכית היהודית והאנושית של פוצת האשכול

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מופע המגלומניה של ר' סורוצקין: "ביום שהישיבה נפתחה המגיפה נעצרה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext