בית פורומים בחדרי חרדים

שבועות בכותל הגרלה בהרשמה מראש - למה לג בעומר במירון לא יכל להתנהל כך?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/5/2020 23:12 לינק ישיר 
שבועות בכותל הגרלה בהרשמה מראש - למה לג בעומר במירון לא יכל להתנהל כך?

כשמאוד רוצים - מוצאים פתרונות
המחדל הגדול של לג בעומר מתעצם לנוכח הפתרון הפשוט שמצאו בכותל לחג השבועות

https://www.thekotel.org/kotel/general_info/pentecost.aspx

ניתן להירשם לתפילה אחת בלבד – לתפילת הנץ או לקבלת שבת.
הרישום מגיל 11 ומעלה (מתחת לגיל זה אין צורך ברישום).
ההגרלה תתקיים בפיקוח עו"ד ורו"ח של הקרן ביום ראשון, ר"ח סיון התש"פ בשעות הבוקר ורשימת מקבלי האישורים תפורסם באתר הקרן בשעה 19:00.
מקבלי האישורים יקבלו עדכון על מועד ומיקום איסוף אישורי הכניסה, וזאת למשך 24 שעות ממועד הזכייה, לאחר מכן, כל מי שלא יגיע לאסוף את אישור הכניסה, זכאותו תבוטל לטובת הבא בתור ברשימת הזוכים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2020 14:10 לינק ישיר 

בליל שבת בכותל, הרחבה הייתה מחולקת למתחמים, והשומרים שמרו שאנשים לא יידחפו. היו קצת מריבות אבל בסה"כ האנשים שיתפו פעולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2020 14:04 לינק ישיר 

זה גם מזכיר לי שבנושא גיוס בחורי ישיבות הציען שיגישו רשימה של בחורים שאפשר לגייס. ומי יגיש את הרשימה? ומי יגוייס? ודאי שלא הבחורים שיש להם פרוטקציה והם מקורבים או מקורבים למקורבים וגם אם הם לא ידעו מאיזה צד פותחים את הספר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2020 11:20 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:

רוב המתפללים בכותל בשבועות בבוקר הם אנשים מבוגרים. חלק קטן מהם עוד זוכרים את השבועות הראשון אחרי ששת הימים...
במירון הרוב צעירים. החרדים באופן גורף גילו את מירון רק ב20 השנים האחרונות. מה שהלך שם עד אז... ה"י.

לא מסכים איתך בכלל לגבי גילאי אנשים, אם כי הגיל הממוצע וחציוני נמוך יותר כי למירון באים הרבה יותר ילדים קטנים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2020 11:18 לינק ישיר 

קרשינדו כתב:
ועדיין אתם מאמינים שלא תהיה חלוקת כרטיסים למקורבים? ומה עם כניסה לחניית הכותל?

תמיד יש ויהיו מקורבים וחברים וידידים ומפורסמים ופרוטקציונרים.ככה זה בכותל ככה זה במירון ככה זה בהופעות וככה זה בכל שטח.ויטמין P עדיין הויטמין הכי פעיל!!!

ברור שאתה צודק,
והקרן למורשת הכותל אפילו דאגה לכתוב זאת בניסוח מכובד באתר הכותל -
"יצוין כי זכאיי אישור לחגים לא יוכלו להשתמש באישורם הקבוע על מנת להכנס בחג השבועות, אלא אם כן יוכח כי הם נהגו להגיע מדי שנה במועדים אלה לתפילה ברחבת הכותל."

מי יוכיח מי היה בכותל בכל שנה? הירבוע של רב הכותל יוכיח!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2020 11:00 לינק ישיר 

רוב המתפללים בכותל בשבועות בבוקר הם אנשים מבוגרים. חלק קטן מהם עוד זוכרים את השבועות הראשון אחרי ששת הימים...
במירון הרוב צעירים. החרדים באופן גורף גילו את מירון רק ב20 השנים האחרונות. מה שהלך שם עד אז... ה"י.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2020 10:59 לינק ישיר 

פיינרך כתב:

זה פתח למסחר בכרטיסים הזוכים

הכרטיס הוא לפי מס' ת.ז.
(ומשתמע גם שבצמוד לת.ז. או צילום שלה, מה שקצת בעייתי..)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2020 10:37 לינק ישיר 
ועדיין אתם מאמינים שלא תהיה חלוקת כרטיסים למקורבים? ומה עם כניסה לחניית הכותל?

תמיד יש ויהיו מקורבים וחברים וידידים ומפורסמים ופרוטקציונרים. ככה זה בכותל ככה זה במירון ככה זה בהופעות וככה זה בכל שטח. ויטמין P עדיין הויטמין הכי פעיל!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2020 10:04 לינק ישיר 

ההבדל ברור ! סוג האוכלוסייה שמגיע ... 

לכותל מגיעים אנשים שפויים שמבינים שעם כל האהבה למקום הבריאות והחיים יותר חשובים ולמרות שהם מגיעים כל שנה או מידי יום ביומו השנה זה לא מתאפשר למרות שזה ממש כואב וחסר אבל ה' שומע את התפילות בכל מקום 

למירון מגיעים אוכלוסיה של אנרכיסטים שהתחנכו לראות את המדינה כאויב ואת ר' שמעון כפסגת הרוחניות שלהם וכאחד מעיקרי הדת ומכיוון שאנו בשעת השמד נדרש למסור נפש בשביל לקיים את המצווה החשובה ביותר בתורה לעשות חלקע במירון 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2020 08:52 לינק ישיר 

זה פתח למסחר בכרטיסים הזוכים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2020 03:43 לינק ישיר 

תם_יושב כתב:

פספסו את התשובה האמיתית
כי הכותל מנוהל באופן ראוי ומתוקן ע"י הרב רבינוביץ, ומירון מתנהלת כמו שטיבל.
וכל החאפערים במירון נעמדו על הרגלים האחוריות כדי שהרב רבינוביץ לא יבוא לשם, ואת התוצאות אנו רואים מול עינינו.

הפספוס הוא שלך.

ראשית, אין מה להשוות בין האירועים באופיים הכללי, ובאופן ההגעה אליהם.

מעל הכל פספסת את הציבור...
נסה לחשוב מה היה קורה באמת במירון במקרה שהיו עורכים הסדר דומה...

אגלה לך סוד, רב הכותל לא היה עוזר פה, ואלה שאתה מכנה 'חאפערים' מייצגים בעצם את גרעין הציבור שקידש את מירון למשהו שצריך למסור עליו את הנפש, והם הם הסיבה שרב הכותל נשאר רק בכותל שבעיניהם לא ממש מקודש כמו מירון, ודאי לא באירועי חג השבועות.

עובדה היא שאף אחד לא חושב להפר את הסדר בכותל בחג השבועות למרות ההגבלה החמורה על מספר המתפללים שיותרו לכניסה לתפילת הנץ ולתפילת ליל שבת, הגבלה שבעצם מבטלת כמעט לחלוטין את כל אירוע חג השבועות בכותל.
פשוט מדובר בציבורים אחרים שלמרות שחלקם מתרעמים על ההגבלות הם לא חושבים להתארגן לפעולות אקטיביות ואנרכיה כפי שראינו במירון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2020 16:53 לינק ישיר 

פספסו את התשובה האמיתית
כי הכותל מנוהל באופן ראוי ומתוקן ע"י הרב רבינוביץ, ומירון מתנהלת כמו שטיבל.
וכל החאפערים במירון נעמדו על הרגלים האחוריות כדי שהרב רבינוביץ לא יבוא לשם, ואת התוצאות אנו רואים מול עינינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2020 14:31 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
לא יגעת ולא מצאת תאמין

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 19/05/2020 23:47:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2020 01:04 לינק ישיר 

הפקת לקחים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2020 00:50 לינק ישיר 

כי בחג אי אפשר לצלם
אז הזמרים לא יגיעו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2020 23:39 לינק ישיר 

הכותל הוא סמל מרכזי של מדינת ישראל, ובפרט בחג השבועות שהיה החג הראשון אחר השחרור, ולכן מתאמצים ומוצאים פתרון. יגעת ומצאת תאמין.

ר' שמעון לא מעניין אותם במיוחד.
לא יגעת ולא מצאת תאמין

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 19/05/2020 23:47:39

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שבועות בכותל הגרלה בהרשמה מראש - למה לג בעומר במירון לא יכל להתנהל כך?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext