פרופ' לס: עוד לא היה גל ראשון וכבר המומחים מסבירים לנו על גל שני"
"הקורונה הנוכחית, היא רבע מגפת שפעת", אומר לס בנחרצות המאפיינת אותו. "הגל השני מחפש את הגל הראשון. עוד לא היה גל ראשון, וכבר המומחים האקספוננציאליים, ההיסטריים, מסבירים לנו על גל שני. מה שיהיה בחורף, במקום ארבעה נגיפי קורונה – יהיו חמישה".
אחד הסימנים המובהקים ביותר המראים על הטיפשות ורדידות.
איך חסר דעה מתלהם בעל פוזיציה מובהקת ובלתי אמין בעליל מקבל במה להזיותיו וכזביו.
נשלח ב-2/6/2020 16:10
יש מצב להעמיד אותו לדין?
נשלח ב-2/6/2020 16:09
ואת הבליו התמידיים והסותרים את עצמם ציטטו כראיה אלו השוטים שראו הקורונה רדיפת הדת.
נשלח ב-2/6/2020 16:06
מראיינים מישהו מניו יורק שעובד בבית חולים ידוע והוא מוסר מה שהוא רואה.
העובדות לא תואמות רצון לס היושב באולפן
לס מגיב על הנ"ל בזחיחות ובביטול - הוא לא מכיר את העובדות! אני מכיר, יש לי את האנשים שלי.
ואת השוטה גס רוח זה לא העיפו מהאולפן על ההבליו.
נשלח ב-2/6/2020 16:00
ואגב, עליו אינני תמה כ״כ. מספיק שוטים עקומי מח ישנם.
אבל, זה שהתקשורת מראיינת אותו בלי סוף, כבעל דעה,בעת שהם עצמם יודעים שהוא לא יותר מבדיחה זולה - מראה על השפלות וההשחתה של התקשורת.
נשלח ב-2/6/2020 15:55
פלנטה
אךטובוחסד כתב:
פרופ' שמבייש את תארו..
אבל זה רק מוכיח דבר אחד.. שאין שום בעיה להכחיש את השמש ביום ואת הירח בלילה, ולהיחשב נורמלי בחלק מהמקומות.. אז בפעם הבאה שמישהו משקר לכם בפרצוף ללא הינד עפעף, אל תתפלאו..
אולי לזה התכוונו חז"לנו באמרם "האמת תהי נעדרת".. אז השקר הופך לברירת המחדל, כמו תוכנה במחשב..
אבל זה רק מוכיח דבר אחד.. שאין שום בעיה להכחיש את השמש ביום ואת הירח בלילה, ולהיחשב נורמלי בחלק מהמקומות.. אז בפעם הבאה שמישהו משקר לכם בפרצוף ללא הינד עפעף, אל תתפלאו..
אולי לזה התכוונו חז"לנו באמרם "האמת תהי נעדרת".. אז השקר הופך לברירת המחדל, כמו תוכנה במחשב..
לך תוכיח שיש משהו שעומד מאחורי התואר שלו, לא חושב שלאיש מקושר בשמאל הקיצוני היה איזושהיא בעיה לקבל תואר.
נשלח ב-21/5/2020 22:40
אתה באמת משוכנע שלא ניתן להערים בשימוע?
נשלח ב-21/5/2020 09:11
זה לא שהוא חושב שלא מתים מזה, אלא לשיטתו מדובר ברווח נקי - התפטרנו מכל הזקנים החולים. ולחשוב שהחלאה הזאת היה מנכ"ל משרד הבריאות... זו דעה המתאימה גם למי שאחראית על בתי האבות במשרד הבריאות שהצהירה שהתפקיד שלנו הוא איננו למנוע מהזקנים למות. אולי צריך להעביר חוק כמו בארה"ב שכל נושא משרה ציבורית בעלת אחריות והשלכות על הציבור הרחב צריך לעבור שימוע ציבורי על עמדותיו בעניינים רלוונטיים לפני מינויו לתפקיד.