דורש אמת
כבר זה 10 שנים שהניר אומר בערך אותו דבר , מי שעוד זוכר את הפורום של חסידיו
שהמשיח מתגלה לעט ופועל כבר והתגלה/מתגלה כל הזמן וכו ....
כיהודי המאמין ב13 עיקרים אני מייחל ומצפה שבכל יום שיבוא העיקר שיגיע .
אבל מה שחסידיו השוטים מפרסמים שמי שלא "מאמין בו " עוד לפני שהתגלה , או שמתגלה טיפין טיפין ומי שלא מאמין בו כבר עכשיו יקבור עצמו מבושה במקרה הטוב או לא "יזכה" כלל וכו
בסרט הזה היינו לפני קרוב לאלפיים שנה ולאחרונה גם אצל ש"צ ימ"ש אותה גברת בשינוי אדרת ....
ברמבם מובא מה משיח צריך להראות , לעשות כדי להיות "בחזקת משיח" ובנתיים הטרקטוריסט "הנביא" ( עיין נבואת הגוש) עדיין רחוק מאוד מזה .....
אז לנו יש את תורתינו הקדושה , ואני מבין שאנשי הציבור הדת"ל יוצאים מכליהם שרואים איש אם כיפה סרוגה "עושה מופתים'לעך ופראווען ומיד מכתירים אותו כמשיח
אבל מה לאיש כמוך התפעלות מדברים פעוטים אלו ? יעדער קליינער רבי וואס קען באמת ליינען קוויטלעך באוויזט גרעסערס פון דעם ....
נשלח ב-2/6/2020 01:09
פיינשמקער כתב:
משיח סגול מביתר עילית.
מי זה?
נשלח ב-1/6/2020 23:05
גם הינוקא חזק במירוץ... נצטרך ככל הנראה לסגור דיל עם כמה משיחים, משיח ומשיח חלופי שיכהנו ברוטציה.
נשלח ב-1/6/2020 21:37
לאחרונה היה פה משיח סגול מביתר עילית. איך נדע למי מהשניים להאמין?
כל מי שעוקב אחרי דבריו רואה שכל דבריו מתקיימים אחד לאחד ושהרב ניר הוא שליח של בורא עולם לגאול את עם ישראל . ולכן ממולץ לא ללעוג על הרב ניר שכל מי שלועג הרי ברור שבהתגלות משיח בפהרסיה לא יהיה לו מקום מרוב בושה .
פעם אחת שיגיד את המספר שיזכה בלוטו, ואני חסידה שרופה שלו
כדרכו בקודש, הוא מפזר "נבואות" רבות, כך שסביר שאחת מעשרות התחזיות השבועיות שלו במקרה תתרחש. כך שאם את רוצה מספרים רבים, גם אני יכול לספק:)
נשלח ב-26/5/2020 16:23
פדהאל
דורש_אמת כתב:
כל מי שעוקב אחרי דבריו רואה שכל דבריו מתקיימים אחד לאחד ושהרב ניר הוא שליח של בורא עולם לגאול את עם ישראל . ולכן ממולץ לא ללעוג על הרב ניר שכל מי שלועג הרי ברור שבהתגלות משיח בפהרסיה לא יהיה לו מקום מרוב בושה .
פעם אחת שיגיד את המספר שיזכה בלוטו, ואני חסידה שרופה שלו