בית פורומים בחדרי חרדים

סדר הא' ב' על פי 'יתד נאמן' במסגרת ה"להתחזק בבין אדם לחברו"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/5/2020 16:07 לינק ישיר 
סדר הא' ב' על פי 'יתד נאמן' במסגרת ה"להתחזק בבין אדם לחברו"

בעיתון 'יתד נאמן' בחרו לשנות את סדר החתימות ולהבליט את שמותיהם של מרנן הגר"ח קנייבסקי והגרי"ג אדלשטיין בראש רשימת הרבנים, חתימתו של נשיא מועצת חכמי התורה הגר"ש כהן נמצאת בסוף הרשימה, תוך שנכתב כי הרשימה היא על פי סדר הא' ב'.

https://www.kikar.co.il/361081.html

.

גם מי שאינם חדי עין יבחינו בסדר החתימות השונה בין העיתונים, שכן בעיתון 'המבשר' וגם בעיתון 'יתד נאמן' בחרו לסדר את החתימות על פי סדר הא' ב'. אך ביתד נאמן שלפו את מנהיגי הדור שר התורה הגר"ח קנייבסקי וראש הישיבה הגרי"ג אדלשטיין לראש הרשימה, כשהם מתעלמים ממנהיג הציבור הספרדי ראש הישיבה חכם שלום כהן נשיא מועצת חכמי התורה - ששמו נדחק לרשימה למטה לפי סדר הא' ב'.

בעקבות כך נרשם זעם רב הבוקר בקרב בני התורה הספרדים על הפגיעה בראש הישיבה חכם שלום כהן. אחד מהרבנים הבולטים בציבור בני התורה הספרדים ששוחח עם 'בחדרי חרדים' הביע מורת רוח מהדברים והפגיעה החמורה, "הרי כל תוכן המכתב עוסק בכך שלא נוהגים כבוד זה בזה וכאן עושים בדיוק ההפך ממה שרוצים שיתחזקו".

הוא הוסיף, "איך אפשר בכלל להעלות על הדעת לפגוע דווקא בציבור כה גדול ולשים את מרן ראש הישיבה שלא בשורה הראשונה עם מנהיגי הדור, אבל תמיד דורסים אותנו והפעם זה לא יעבור בשתיקה".

המכתב בעיתון 'יתד נאמן' 

המכתב ב'המבשר':

https://www.bhol.co.il/news/1103045

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2020 00:06 לינק ישיר 

אתאפק שלא לענות על אף אחת מהטענות האחרונות שלך כי אחרת זה לא יגמר לעולם :)
אז הנה קיבלת את זכות המילה האחרונה בנושא 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2020 00:02 לינק ישיר 

אני מבין אותך [ברצינות] ואני יכבד את הבקשה שלך [שלא לדרוש ממך לעמוד מאחורי דבריך ולהסביר איך זה שאתה לא יודע אבל יודע שאני לא יודע...]

[רק שלהבא אני מציע לך לא לכתוב על מישהו שדבריו הם מומצאים וכו', אם לא שיש לך הוכחה לכך. בטח לא כאשר הוא מביא הוכחה לדבריו, שמלבד לך היא מובנת לכולם
(אגב באשכול המדובר כתבת שאינך יודע מי הם האנשים בסרטון ואם הם קשורים לרבי, אבל גם העובדה הזו התבררה והסתבר שאחד מהם הוא המוציא והמביא של הרבי מגור, אז הנה אתה יודע ודי להיתממות).
עוד נקודה: תשתדל לא להבליט את העובדה שאת הכל אתה מבין ומשיג מלבד בעיות שקשורות בגור...]

((הסוגריים הם כמובן לא ברצינות...))

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2020 23:51 לינק ישיר 

אי אפשר להתווכח "עובדתית" עם פרשנויות ותיאוריות (מה לעשות שלא הבאת עובדות, וגם ה"הוכחות" שהבאת לא היה בהן ממש גם לא האשכול הכפול והמיוחד שפתחת "מאחורי הקלעים") מבלי לדעת את העובדות, וכפי שכתבתי (בהגינות שאותה אתה מנסה לנצל בצורה מעוותת ולא מוצלחת) אני לא יודע מה היה שם. 

תניח לזה, מיצינו וזה לא מוביל לשום מקום חדש.

מיצינו את הדיון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2020 23:32 לינק ישיר 

"אתה פתחת אשכולות על סמך תיאוריות וסברות כרס (שנובעות מאג'נדה אישית ותו לא) ומבלי שיש לך מידע מבוסס כלשהו, ואני הגבתי שם שאיני יודע"
לא ברור אם אתה לא יודע, אז מניין לך שמדובר בסברות כרס וכו'???
אני שוב מבקש ממך, אנא תכבד את הקוראים ואותך בתוכם
ותוכיח שהדברים שכתבתי אינם נכונים. 

למה אתה מסתובב סביב סביב ובורח מהדיאלוג הענייני
כתבת שאני ממציא? תוכיח! פשוט ומתבקש.

מה שמפליא הוא שבאותם אשכולות נא(ע)למת דום ולא מצאת לנכון להתווכח עובדתית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2020 23:09 לינק ישיר 

הבנת הנקרא בסיסית אין לך?

אתה פתחת אשכולות על סמך תיאוריות וסברות כרס (שנובעות מאג'נדה אישית ותו לא) ומבלי שיש לך מידע מבוסס כלשהו, ואני הגבתי שם שאיני יודע (מה לעשות, מותר לאדם לא לדעת, ומותר גם לומר זאת) אז להבנתך אם לא הסכמתי אתך וכתבתי שאיני יודע זה נקרא שברחתי :) 
וספציפית במקרה עליו אתה מדבר, אתה כתבת השמצות בלתי מבוססות על גור, והבאת "הוכחות" על סמך תמונות שאין בהן כלום מלבד פרשנות אישית שלך, ואני עניתי שאיני יודע אם אתה צודק או שלא ואני בכלל לא מכיר את הדמויות ושלא ניתן להסיק שום מסקנה מהתמונות הללו, ובשבילך זה נקרא שברחתי.
בסך הכל רמה גבוהה...:)

מה יש לומר חוץ מלאחל לך שתהיה בריא...  סתם ויכוח עקר שלא מוביל לשום מקום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2020 21:55 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
חצינזק

די, הבנו את הפואנטה, אין צורך שאסביר שוב ושוב 

וכל מה שכתבת באשכולות שציינתי, אלו סברות כרס ואג'נדות, מלבד העובדה שאכן המודעה לא פורסמה בהמודיע, וגם על העובדה הזו הבאת סברות כרס ותיאוריות ללא כל בסיס פרי אג'נדה אישית בלבד.

כתבת משהו על להתמודד כמו גדול
אז בבקשה.
הפואנטה שהובנה עד עכשיו היא שכאשר נגמרות לך המילים אתה אומר איני יודע ואין לי מושג [בריחה נסלחת]
אבל פתאום בלי משים כתבת עלי שאני ממציא דברים ואני הוא זה שלא יודע [שזה מוזר שהרי אתה לא יודע אז מניין לך].
הגדלת [טפשותך הגדילה (במחילה)] לעשות והצבעת על אשכולות בהם אני כתבתי דברים שאינם נכונים.
אך מה לעשות שבאותם אשכולות מוכח רק שאתה לא יודע [זה מה שכתבת שם בעצמך]
אדרבה, אתה חושב שאתה כן יודע?
מצוין, תקפיץ את האשכול ותוכיח מה אתה יודע ואני לא.

האמת שאת כל הנ"ל כבר כתבתי לך בהודעה קודמת
אני מאד מקווה שלא תברח ממילותיך ותתמודד כמו גדול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2020 21:12 לינק ישיר 

[quote]גם יתד לא התכוון ברצינות לכל זה

איפה חתימתם של הרב עזריאל אויערבאך, הרב ירוחם בורדיאנסקי, הרב אשר דויטש, הרב שמואל ברוך דויטש,הרב שמואל מרקוביץ, הרב צבי פרידמן, הרב זבולון שוב

איתם מותר או צריכים להמשיך לריב

תוקן על ידי מוצש ב- 24/05/2020 20:32:36

[/quote

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2020 21:12 לינק ישיר 

חצינזק

די, הבנו את הפואנטה, אין צורך שאסביר שוב ושוב 

וכל מה שכתבת באשכולות שציינתי, אלו סברות כרס ואג'נדות, מלבד העובדה שאכן המודעה לא פורסמה בהמודיע, וגם על העובדה הזו הבאת סברות כרס ותיאוריות ללא כל בסיס פרי אג'נדה אישית בלבד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2020 20:28 לינק ישיר 

גם יתד לא התכוון ברצינות לכל זה

איפה חתימתם של הרב עזריאל אויערבאך, הרב ירוחם בורדיאנסקי, הרב אשר דויטש, הרב שמואל ברוך דויטש,הרב שמואל מרקוביץ, הרב צבי פרידמן, הרב זבולון שוב

איתם מותר או צריכים להמשיך לריב

תוקן על ידי מוצש ב- 24/05/2020 20:32:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2020 19:29 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:
אם חסידות תוציא מכתב של האדמור ורבני החסידות, יכניסו את שמו בין הרבנים? ברור שלא. הוא יהיה מובדל מהם. אז אין שאלה למה שמו את רגא ורחק בראש. השאלה העניינית היא למה לא שמו גם את רשכ למעלה. אני מניח שאם היו מצרפים גם אותו, הדרמטיסטים של כתבי האתר היו מביאים זעם של חסידי ויזניץ שרבם בין שאר הרבנים וכן הלאה וכן הלאה. יש הגיון שיתד נאמן שגדוליו הם רחק ורגא ישימו רק אותם בראש.

לדידך, למה קניבסקי לפני אדלשטיין בסדר א"ב? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2020 19:21 לינק ישיר 

לעצם הדיון כבר קבלת תשובה הולמת שגם אני התייחסתי אליה בדף הקודם [פותח האשכול נמנע עד עתה מלהתייחס למענה לשאלתו].

מצחיק שאתה מציין לאשכולות שכבר ציינתי את חלקם כאן באשכול
אני הפניתי את הקוראים לאשכול הנ"ל על מנת שיראו איך שאתה מתחמק בתשובת "אין לי מושג ואיני יודע"
אבל מה למען השם אתה רוצה להוכיח מאשכולות אלו?

כתבת: "תחת רק לאחרונה כמה אשכולות בעניין גור על דברים שאין לך מושג קלוש לגביהם, לא מתוך ידיעה אלא תיאוריות וסברות כרס ממוחך הקודח, ומה לעשות שלא כולם התיישרו אתך.... קורה, תתמודד כמו ילד גדול במקום להתבכיין".

כתבתי אני: "
אדרבה, תעלה את האשכולות שעליהם אתה מדבר 
ותתמודד כמו גדול".
אני עדיין ממתין שתקפיץ את האשכולות הללו ותוכיח את טענתך על כך שאיני יודע
תתמודד ותצביע על דברים שכתבתי שלדעתך [וידיעתך] אינם נכונים.
עד עכשיו טענת שאין לך מושג ואינך יודע לגבי דברים אלו
עכשיו אתה טוען שאתה יודע שלי אין מושג.

תקפיץ ותוכיח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2020 19:12 לינק ישיר 

חצינזק כתב:
ברוך הבא!
נשמע שאתה כבר יודע 
עד כדי כך שברור לך שאני לא יודע
ותתמודד כמו גדול.

בא נסכם שאתה לא בורח לשום מקום [אני יתן לך מוצא, בסוף תוכל לכתוב שאין לך מושג]
פשוט תקפיץ את האשכולות עליהם אתה מדבר.

חח מנסה להחזיר לי :)?
זה לא עובד עלי, ולא יעבוד לך

בגלל שנפגעת, וגם שקצת הרסתי לך את ה"חגיגה", אתה מנסה בכל מחיר להסיט את הדיון תוך התעלמות מוחלטת מנושא האשכול, אין לי עניין גדול לשתף פעולה עם זה, אך בכל זאת, ביקשת, הנה.

התכוונתי לזה למשל:

גור הפכה לבארדיטשוב

ההפקה של תפלת מנחה בגור- סרטון מאחורי הקלעים 

''להתחזק בבין אדם לחברו"- לא בהמודיע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2020 19:00 לינק ישיר 

ברוך הבא!
נשמע שאתה כבר יודע 
עד כדי כך שברור לך שאני לא יודע
ותתמודד כמו גדול.

בא נסכם שאתה לא בורח לשום מקום [אני יתן לך מוצא, בסוף תוכל לכתוב שאין לך מושג]
פשוט תקפיץ את האשכולות עליהם אתה מדבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2020 18:54 לינק ישיר 

חצינזק כתב:
למד [בדרך הקשה] לומר איני יודע.
כמו כאן באשכול כך גם באשכול זה .https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3165343
עקבו אחר הודעותיו באשכול המצורף. 

תוקן על ידי חצינזק ב- 24/05/2020 18:48:39

אוי
אתה נשמע מאוד מאוד פגוע, מקווה שיעבור לך בהקדם

נ.ב. פתחת רק לאחרונה כמה אשכולות בעניין גור על דברים שאין לך מושג קלוש לגביהם, לא מתוך ידיעה אלא תיאוריות וסברות כרס ממוחך הקודח, ומה לעשות שלא כולם התיישרו אתך.... קורה, תתמודד כמו ילד גדול במקום להתבכיין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2020 18:47 לינק ישיר 

למד [בדרך הקשה] לומר איני יודע.
כמו כאן באשכול כך גם באשכול זה .https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3165343
עקבו אחר הודעותיו באשכול המצורף. 

תוקן על ידי חצינזק ב- 24/05/2020 18:48:39

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סדר הא' ב' על פי 'יתד נאמן' במסגרת ה"להתחזק בבין אדם לחברו"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext