חייכנית, עדיין לא ברורהאם את גם כזאת נוכחת ונואמת בחיים האמיתיים ?
לדעתי בחיים האמתיים חייכנית כן נואמת .. היא מציינת את זה בהרבה מהסיפורים שלה , החל מאזהרות על הקורונה ועד נאומים בפגישות ...
בס"ד
חחחח
איזה כיף לי שזוכרים את נאומי כאן
אממ אז מי אני בעצם? נראה לי שאני נואמת לפעמים, גם בחיים הרגילים. בעיקר מתי שאיכפת לי שיהיה לשני טוב/ שיש חוסר צדק ו/אמת בדעות של השני
וכמובן לפעמים כשחושבים אחרת ממני וזה ממש בלתי נסבל עבורי...פוצחת אנוכי בהרצאה עד שהשני משתכנע/שאני נהיית צרודה/רעבה/עייפה
אך בכללית? אני משוחחת בהנאה ובלי מיקרופון
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/05/2020 03:03:50
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 28/05/2020 03:20:08
וכשאין אנשים בסביבה חייכנית נואמת לכרית המעוצבת, על התאמה נשמתית ועוד תאוריות רבות ומגוונות,, והיא מדגדגת את הדובי ומשחקת עם הכלבה רובי, ולפנות בוקר חייכנית מתפנה להכנס ולנאום בפורום.
בכולופון, אין ספק שחייכנית מקסימה ואצילית, וגם מתי שהיא פוצחת בנאום משכנע הכל נעשה בחן ובתנועות ידיים נלהבות ועדינות
חייכנית, עדיין לא ברורהאם את גם כזאת נוכחת ונואמת בחיים האמיתיים ? לדעתי בחיים האמתיים חייכנית כן נואמת .. היא מציינת את זה בהרבה מהסיפורים שלה , החל מאזהרות על הקורונה ועד נאומים בפגישות ...
השאלה אם חייכנית דומיננטית, כאן היא מלכת הפורום
מממ זה רק חייכנית יודעת ... אבל אם חייכנית תשתוק באירוח אני אדבר במקומה
בס"ד
חחחח אצלי אין זמן לדבר
כולם יהיו עסוקים בלאכול כל הזמן...מרוב שיהיה כ"כ המון סוגים של מאכלים קסומים
חייכנית, עדיין לא ברורהאם את גם כזאת נוכחת ונואמת בחיים האמיתיים ? לדעתי בחיים האמתיים חייכנית כן נואמת .. היא מציינת את זה בהרבה מהסיפורים שלה , החל מאזהרות על הקורונה ועד נאומים בפגישות ...
השאלה אם חייכנית דומיננטית, כאן היא מלכת הפורום
מממ זה רק חייכנית יודעת ... אבל אם חייכנית תשתוק באירוח אני אדבר במקומה
נשלח ב-27/5/2020 22:44
בתתימן כתבה:
בתתימן
חייכנית, עדיין לא ברורהאם את גם כזאת נוכחת ונואמת בחיים האמיתיים ?
לדעתי בחיים האמתיים חייכנית כן נואמת .. היא מציינת את זה בהרבה מהסיפורים שלה , החל מאזהרות על הקורונה ועד נאומים בפגישות ...
חייכנית, עדיין לא ברור
האם את גם כזאת נוכחת ונואמת בחיים האמיתיים ?
אני מציע שתכיני בבקשה
את העוגה הבאה
https://youtu.be/aNFTz_jQQpw
שיהיה ברור, שהכל בדמיון,
חייכנית לא מארחת אף אחד, אף אחד מכאן לא מכיר את חייכנית הקסומה