בית פורומים בחדרי חרדים

בסוד תל-אביביים מי יעמוד!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/5/2020 15:53 לינק ישיר 

תל אביב חיכתה לברים כדי להתפוצץ: "למגר את המגיפה בעזרת קרחנות"
אחרי שלושה חודשים של מסיבות פרטיות, המוני צעירים גדשו את הכיכרות והמתינו בתורים מחוץ לפאבים העמוסים בחגיגות פרידה מהנגיף. בין זוג שנפגש לראשונה לאחר שיצא ממאפיית הטינדר ועד שולחנות מלאים בצ'ייסרים - מסע ברחובות העיר ששבה לחיים
רועי בהריר פרל 28/05/2020

אזהרת תמונות נשים

מנתוני משרד הבריאות עולה כי בימים האחרונים חלה עלייה במספר הנדבקים בקורונה - רבים מהם תל אביבים - אבל ככל הנראה מדובר בטעות, שכן המגיפה הסתיימה. מכוני המחקר, האפידמיולוגים ומשה בר סימן טוב אולי חושבים אחרת, אבל גורמי מפתח כמו יניב מפלורנטין ודפנה מהצפון הישן, מסבירים שאין כל סיבה לחשש ושאף אחד לא יידבק יותר, לעולם.

שני הצעירים נפגשו לפני חצי שעה בתור לאחד הברים בדיזנגוף. כעת הם יושבים ליד המזרקה בכיכר דיזנגוף כשלצדם שני בקבוקי יין ופותחן, ופורסים בפניי את השקפתם המקצועית בנוגע למגיפה תוך שהם מדיפים ריח של ערק ופיצה. "אתה קולט איזה חשמל יש פה עכשיו?", צועק עליי יניב בן ה-24 בניסיון להתגבר על סירנה עולה ויורדת של ניידת טיפול נמרץ שמנסה לפלס לעצמה דרך בין מאות המצטופפים בכביש הסובב את הכיכר.

"העיר קמה לתחייה!", הוא שואג בהתלהבות. "מבחינתי, ואני חושב שגם מבחינתם של הרבה מאוד תל אביבים אחרים, הסגר בעצם נגמר רק היום. בלי הברים והדרינקים והקרחנות אין פה באמת חיים".

"אני חושבת שזה הערב הכי יפה שהיה בתל אביב מאז שעברתי לפה לפני ארבע שנים", מוסיפה דפנה בת ה-26. "תראה איזה יופי פה: כולם מחייכים, שמחים, מאושרים, שיכורים, חופשיים ורק רוצים להישאר עוד בחוץ ולחוות את הרגע. תקשיב, אנשים ישבו בבית שלושה חודשים וחלמו על הרגע הזה. מבחינתי הקורונה נגמרה. אולי יהיה גל שני בחורף, אבל יש זמן עד אז. אפשר להשתולל סוף סוף".

אתם הולכים עכשיו הביתה ביחד?
יניב: "כן, בטח, כל אחד לבית שלו, אלא אם כן… אתה יודע, נו"
דפנה: "מה 'אלא אם כן'? עזוב, הוא צוחק איתך או שהוא חי באשליות. נפגשנו עכשיו, בתור לבר. אני אפילו לא יודעת מה שם המשפחה שלו. התחלנו לדבר ובאיזשהו שלב התייאשנו ואמרנו שנלך בינתיים לפה, עד שיירגע שם. תגיד, איך הוא נראה לך? כדאי להמשיך איתו את הלילה?"

כן, יש מצב, הוא חמוד, אבל יש פה עוד מלא חתיכים היום, לא?
יניב: "תיזהר, אחי"
דפנה: "אל תדאג, אני לא ממהרת לשום מקום. הלילה עוד צעיר. אני נותנת לו צ'אנס בינתיים, אבל יש מצב שאחרי שאני אתפכח קצת אני אגיד פתאום 'יו, מה אני עושה עם היצור הזה?' ואמשיך הלאה"
יניב: "את מאיימת?"
דפנה: "לא, אני שיכורה"
יניב: "חכי, עוד לא התחלנו"

מאמץ לאומי נגד נגיף חצוף
המחשבה על האפשרות שיש בתוך הניידת הזאת, שעדיין מזהמת את האווירה כאן ברעשי אימים, מישהו עם קורונה, מוסיפה נופך סוריאליסטי לתמונת הניצחון העולצת. בינתיים, צעירה עם שרוואל יושבת ליד המדרגות עם גיטרה וכובע טיפים שכתוב עליו "אפשר לשלם גם ב-Bit" ומזייפת בקולי קולות שיר גלגלצי גרוע כלשהו תוך ניסיון לגבור על זעקות הסירנה.

נדמה שהצעירים התל אביבים שמחוץ לקבוצת הסיכון מבקשים להתעלם מהמציאות בכוח ולמגר את המגיפה בעזרת קרחנות. רבים מהם החלו במאמץ הלאומי הזה כבר כמה שבועות לפני פתיחתם הרשמית של הברים - במסיבות פרטיות, על חוף הים ובגינות ציבוריות - וכעת, עם הוראת החזל"ש, הם מתפוצצים. אם נגיף חצוף יעז להתקרב אליהם, הם יחסלוהו מיד בעזרת אדי אלכוהול ועשן של גראס.

בהמשך הרחוב, מחוץ לאחד הברים הרועשים, יושב זוג צעיר נוסף. חיוכיהם המבוישים של השניים מסגירים את העובדה שהם טריים - ואכן, מתברר שהם הרגע יצאו ממאפיית הטינדר. "התחלנו לדבר בפייסבוק לפני חודשיים בערך וזו פעם ראשונה שאנחנו נפגשים פיזית", מודה הצעירה, עינב, בת 22 מבת ים. "אני דווקא הייתי בעניין של להיפגש קודם, לפני שהיה מותר ללכת לברים, אבל היא לא הסכימה אז זרמתי איתה", אומר בן זוגה החביב אלי, בן 23 מבת ים.

עינב, ככה חשבת שהוא ייראה במציאות?
עינב: "האמת שדמיינתי אותו פחות יפה"
אלי: "תכל'ס, גם אני לא האמנתי שהיא כזאת מהממת ואני חושב שגם יש בינינו חיבור".
עינב: "תקשיב, זה באמת מרגש. אני בטוחה שיש כאן עוד המון זוגות כאלה, שיוצאים עכשיו לדייט ראשון אחרי מלא זמן. זה משהו ממש מוזר, אבל די מגניב"

בתוך הבר - הילולה. חבורות-חבורות סביב שולחנות עמוסים בצ'ייסרים, בירות וג'וינטים. משום מה, נראה שהנשים כאן קולניות ושיכורות יותר מהגברים. "תקשיב", אומרת לי בר, בת 27 מתל אביב, תוך שהיא מושכת את ידי בכוח לעבר השולחן שלה ושל חברותיה השתויות כהלכה. "בוא, אתה חייב לעשות איתנו צ'ייסר. אבל חייב". אני עושה. כתוצאה מכך, מצב רוחי, שנע עד כה על הסקאלה שבין אופוריה לפאניקה, מתייצב על סבבה.

"יופי, טוב מאוד", היא ממשיכה, "עכשיו אתה עושה סטופ על ההקלטה ומצטרף אלינו לתחנה הבאה". "כן! כן!", זועקות שלוש חברותיה בתגובה, ואז, בתיאום מרשים, ארבעתן יחד מתחילות לשיר, בקצב אחיד, "הוא זורם, הוא זורם, הוא זורם...". הן צודקות. אני זורם. אבל עכשיו הגיע הזמן לחזור הביתה ולשטוף ידיים. פעם אחרת. בהתחשב במה שהולך פה, תל אביב לא תיסגר שוב כל כך מהר.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 12:49 לינק ישיר 

פצקו כתב:
אני רק שואל למה עוקבי חריף ומקשה בטויטר לא זוכים לכל הטוב הזה?

זה בדיחה פנימית על משקל אשכולות רבים שנפתחו כאן "בסוד ****** מי יעמוד"
זה לא מתאים לטוויטר.
יש גם הרבה דברים שאני מעלה בטוויטר ולא מתאימים לכאן.
כל פלטפורמה ומה שמתאים לה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2020 01:10 לינק ישיר 

משגיחשליטא כתב:

לצערי נאלצתי לעבור באזור חילוני וראיתי שחוץ מכמה בודדים עם מסכה על פניהם ועוד כמה על סנטריהם אין ממש שמירה על התקנות, שלא לדבר על שמירת המרחק. ולא שבסופר-מרקטים החרדיים או ברבי עקיבא המצב טוב משמעותית. ההרגשה היא שהכל אחרינו. ההתנהגות הנוכחית היא התפרקות המתח של החודשים האחרונים.

הייתי בתל אביב בטיילת בצהרי יום שישי לפני כשבועיים!!
אנשים בודדים היו עם מסכה !!
בחוף הים לא שמרו על ריחוק ועל חבישת מסכה !!
ובאוטובוס גם לא שמרו על הכללים!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2020 20:12 לינק ישיר 

אני רק שואל למה עוקבי חריף ומקשה בטויטר לא זוכים לכל הטוב הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2020 21:32 לינק ישיר 

איתי בלומנטל Itay Blumental @ItayBlumental
עיריית ת"א חילקה ביממה האחרונה 20 דו״חות בסך 5,000 שקלים למסעדות ובתי קפה שהפרו את כללי התו הסגול. בנוסף נסגרה אתמול  מסיבת שבועות ב "האומן 17״ וגם מסיבה בחוף פרישמן פוזרה על ידי פקחי העירייה. ראש העיר רון חולדאי: "נפעל בנחישות למען שמירה על בריאות הציבור". 
גורם בעירייה אמר כי חלק מהמסעדות ומקומות הבילוי פתחו ביממה האחרונה את שעריהם בצורה שהיא "על גבול ההפקרות".  הגורם אמר: "אחרי שהעירייה דחפה בכל הכוח לפתיחתם, חשוב עכשיו שימלאו את חלקם ויקפידו על ההנחיות. אכפנו ונמשיך לאכוף, ולא נסכים שהמסעדות, בתי הקפה והברים יהפכו למוקדי הדבקה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2020 21:30 לינק ישיר 

המונים בילו בת''א בצפיפות וללא מסכות: ''מצפצפים על ההנחיות''  
 הזינוק בתחלואה והתדרוך המיוחד של משרד הבריאות לא מנעו מאלפי צעירים לבלות במסעדות ובברים של תל אביב - ורובם לא הקפידו על ההנחיות. צעיר שהגיע לשוק הפשפשים ביפו עם חברתו, כשהם בין היחידים שעטו מסכות: "זכינו למבטים ציניים ומלגלגים"
איתי בלומנטל פורסם: 30.05.20 , 10:27
למרות התדרוך המיוחד של משרד הבריאות והזינוק בתחלואה, המונים יצאו הלילה (בין שישי לשבת) לבלות במסעדות ובברים של תל אביב - ונראה שרובם לא הקפידו על ההנחיות. צעירים מילאו את מקומות הבילוי ברחוב דיזנגוף, בשוק הפשפשים ביפו ובשכונת פלורנטין עם רדת החשיכה - כשהוראות הריחוק ועטיית המסכות היו רחוקות מלהתבצע.

בסמטאות של שוק הפשפשים ביפו הצטופפו מאות ואולי אפילו אלפי מבלים. גלעד ילון, שהגיע למקום עם חברתו, סיפר שהזדעזע מהזלול של המבלים בהנחיות: "אף אחד לא טרח אפילו להסתובב עם מסכה, כשהם מצפצפים על החוקים וללא אכיפה של כמעט אף אחד מהברים במקום. למעשה, דווקא אנחנו שהיינו עם מסכות זכינו למבטים ציניים ומלגלגים".

באחר הברים של רחוב דיזנגוף הוצבה סלקטורית שמדדה חום בכניסה - אך כל הבליינים שהיו מסביבה כלל לא היו עם מסכות על הפנים. "אנשים נכנסו לשאננות", אמר ל-ynet דן, שהגיע עם חבריו למקום.

"אני מסתובב הרבה בתל אביב במסגרת העבודה ורואה איך האנשים הולכים בלי מסכות. אני חושב שהגל השני יגיע", אמר. חברו, שמר, הודה כי הוא הביא מסכה איתו - אך היא נשארה בתיק: "אי אפשר לשבת איתן".

רום ושחר ישבו עם חבריהם כדי לחגוג את סוף השבוע, והבהירו כי גם הגל השני לא ימנע מהם להיפגש. "אני מפחד מהקורונה, אבל אני מפחד יותר משלושת החודשים שהעברתי בבית בלי להיות בקשר עם בני אדם", הודה רום. חברו שחר הוסיף: "שמעתי את מה שאמרו היום, ויש לי מסכה בכיס. יהיה בסדר, אני מפחד, אבל אין מה לעשות. הגל השני בלתי נמנע".

איתי הגיע לפאב עם חבר אחרי שצפה בתדרוך של משרד הבריאות, ואמר כי הוא מקווה שהישראלים יקפידו יותר על הריחוק החברתי ועטיית המסכות. "אני מקווה שהגל השני לא יגיע, אבל נראה שהוא כבר התחיל", אמר. "ראיתי את מסיבת העיתונאים וזה מדאיג קצת. צריך שכולם יקפידו, אבל צריך ללמוד מהפעם הקודמת ולאזן יותר - לא לסגור הכל, אבל להקפיד על ההנחיות".

בינתיים, המעקב הצמוד אחר תוצאות בדיקות הקורונה נמשך, ובכירים בממשלה אמרו אמש ל-ynet כי אם גם היום תהיה החמרה בתחלואה - יינקטו צעדים מחמירים. משרד הבריאות שוקל להמליץ על הפסקת הלימודים בכיתות ז' עד י"ב לאחר שהנתונים המעודכנים הראו כי חלק ניכר מהחולים החדשים הם ילדים ובני נוער.

"לצערנו, עברנו לסוג של אופוריה ושאננות", אמר אמש בר סימן טוב. "מבחינתנו קיבלנו צפירת אזהרה כדי לחזור ולהקפיד על הכללים. אם לא נעשה את זה - המציאות תאלץ אותנו לנקוט צעדים יותר קשים. גל שני הוא לא גזירת גורל, הוא תלוי אך ורק בהתנהגות שלנו", הזהיר.

בתוך כך, מד"א הודיע על פתיחה מחודשת של ארבעה מתחמי "היבדק וסע" קבועים בירושלים, תל אביב, חיפה ובאר שבע. בנוסף, המתחם הראשון נפתח הבוקר סמוך לאצטדיון טדי והוא יפעל מהשעה 09:00 ועד חצות. במתחם הנייד יוכלו להיבדק רק מי שזומנו על ידי קופות החולים ויצטיידו בתעודה מזהה.

כמו כן, במהלך היום יוקמו המתחמים בגני יהושע בתל אביב, במתחם השוק הבדואי בבאר שבע ובמרכז הקונגרסים בחיפה. במשרד הבריאות מדגישים כי יש להתקשר למוקדי קופות החולים במהלך החג ולקבל הפניה לבדיקה מראש, ולא להגיע ללא הפניה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 19:02 לינק ישיר 

זה סיפור נפרד שחשוב להילחם בו בכל התוקף. אבל מפריע שזה משמש גם לתירוץ על זלזול בחיי אדם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 18:45 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

טוב, אם החילונים מזלזלים אז זה בסדר שגם אנחנו נזלזל...כה ילדותי שזה מעציב.

לא .
אבל צריך להיות שוויון בקבלת העובדות .

לא הכלה לצד האחד ושיסוי לצד השני על אותם הדברים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 18:36 לינק ישיר 

טוב, אם החילונים מזלזלים אז זה בסדר שגם אנחנו נזלזל...כה ילדותי שזה מעציב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 17:24 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

זה דרכו של עולם. להכליל ולתייג. פעם זה על ה"בני-ברקים" ופעם זה על ה"תל-אביביים".
על פי רוב התיוג והכללה לא מגיעים בחלל ריק, למרות שיש כאלו שנפגעים מכך שלא בצדק.
הנה לכם כתבה באתר החילוני וואלה.
הכתב הסתנן לחיי הלילה של תל-אביב. ועכשיו הוא לועג ל"תל-אביביים". ומתייג את ה"תל-אביביים" ממש כפי שתייגו את כל הבני-ברקים או החרדים בתחילת המגיפה.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 28/05/2020 16:10:10

אף פעם לא הייתה הכללה ממוסדת על התל אביבים !

יש רק ברשתות החברתיות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 16:33 לינק ישיר 

לצערי נאלצתי לעבור באזור חילוני וראיתי שחוץ מכמה בודדים עם מסכה על פניהם ועוד כמה על סנטריהם אין ממש שמירה על התקנות, שלא לדבר על שמירת המרחק. ולא שבסופר-מרקטים החרדיים או ברבי עקיבא המצב טוב משמעותית. ההרגשה היא שהכל אחרינו. ההתנהגות הנוכחית היא התפרקות המתח של החודשים האחרונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 16:09 לינק ישיר 

זה דרכו של עולם. להכליל ולתייג. פעם זה על ה"בני-ברקים" ופעם זה על ה"תל-אביביים".
על פי רוב התיוג והכללה לא מגיעים בחלל ריק, למרות שיש כאלו שנפגעים מכך שלא בצדק.
הנה לכם כתבה באתר החילוני וואלה.
הכתב הסתנן לחיי הלילה של תל-אביב. ועכשיו הוא לועג ל"תל-אביביים". ומתייג את ה"תל-אביביים" ממש כפי שתייגו את כל הבני-ברקים או החרדים בתחילת המגיפה.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 28/05/2020 16:10:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2020 16:01 לינק ישיר 
אם זה לא חרדים אז הכל בסדר

חריף_ומקשה כתב:

תל אביב חיכתה לברים כדי להתפוצץ: "למגר את המגיפה בעזרת קרחנות"
אחרי שלושה חודשים של מסיבות פרטיות, המוני צעירים גדשו את הכיכרות והמתינו בתורים מחוץ לפאבים העמוסים בחגיגות פרידה מהנגיף. בין זוג שנפגש לראשונה לאחר שיצא ממאפיית הטינדר ועד שולחנות מלאים בצ'ייסרים - מסע ברחובות העיר ששבה לחיים
רועי בהריר פרל 28/05/2020

אזהרת תמונות נשים

מנתוני משרד הבריאות עולה כי בימים האחרונים חלה עלייה במספר הנדבקים בקורונה - רבים מהם תל אביבים - אבל ככל הנראה מדובר בטעות, שכן המגיפה הסתיימה. מכוני המחקר, האפידמיולוגים ומשה בר סימן טוב אולי חושבים אחרת, אבל גורמי מפתח כמו יניב מפלורנטין ודפנה מהצפון הישן, מסבירים שאין כל סיבה לחשש ושאף אחד לא יידבק יותר, לעולם.

שני הצעירים נפגשו לפני חצי שעה בתור לאחד הברים בדיזנגוף. כעת הם יושבים ליד המזרקה בכיכר דיזנגוף כשלצדם שני בקבוקי יין ופותחן, ופורסים בפניי את השקפתם המקצועית בנוגע למגיפה תוך שהם מדיפים ריח של ערק ופיצה. "אתה קולט איזה חשמל יש פה עכשיו?", צועק עליי יניב בן ה-24 בניסיון להתגבר על סירנה עולה ויורדת של ניידת טיפול נמרץ שמנסה לפלס לעצמה דרך בין מאות המצטופפים בכביש הסובב את הכיכר.

"העיר קמה לתחייה!", הוא שואג בהתלהבות. "מבחינתי, ואני חושב שגם מבחינתם של הרבה מאוד תל אביבים אחרים, הסגר בעצם נגמר רק היום. בלי הברים והדרינקים והקרחנות אין פה באמת חיים".

"אני חושבת שזה הערב הכי יפה שהיה בתל אביב מאז שעברתי לפה לפני ארבע שנים", מוסיפה דפנה בת ה-26. "תראה איזה יופי פה: כולם מחייכים, שמחים, מאושרים, שיכורים, חופשיים ורק רוצים להישאר עוד בחוץ ולחוות את הרגע. תקשיב, אנשים ישבו בבית שלושה חודשים וחלמו על הרגע הזה. מבחינתי הקורונה נגמרה. אולי יהיה גל שני בחורף, אבל יש זמן עד אז. אפשר להשתולל סוף סוף".

אתם הולכים עכשיו הביתה ביחד?
יניב: "כן, בטח, כל אחד לבית שלו, אלא אם כן… אתה יודע, נו"
דפנה: "מה 'אלא אם כן'? עזוב, הוא צוחק איתך או שהוא חי באשליות. נפגשנו עכשיו, בתור לבר. אני אפילו לא יודעת מה שם המשפחה שלו. התחלנו לדבר ובאיזשהו שלב התייאשנו ואמרנו שנלך בינתיים לפה, עד שיירגע שם. תגיד, איך הוא נראה לך? כדאי להמשיך איתו את הלילה?"

כן, יש מצב, הוא חמוד, אבל יש פה עוד מלא חתיכים היום, לא?
יניב: "תיזהר, אחי"
דפנה: "אל תדאג, אני לא ממהרת לשום מקום. הלילה עוד צעיר. אני נותנת לו צ'אנס בינתיים, אבל יש מצב שאחרי שאני אתפכח קצת אני אגיד פתאום 'יו, מה אני עושה עם היצור הזה?' ואמשיך הלאה"
יניב: "את מאיימת?"
דפנה: "לא, אני שיכורה"
יניב: "חכי, עוד לא התחלנו"

מאמץ לאומי נגד נגיף חצוף
המחשבה על האפשרות שיש בתוך הניידת הזאת, שעדיין מזהמת את האווירה כאן ברעשי אימים, מישהו עם קורונה, מוסיפה נופך סוריאליסטי לתמונת הניצחון העולצת. בינתיים, צעירה עם שרוואל יושבת ליד המדרגות עם גיטרה וכובע טיפים שכתוב עליו "אפשר לשלם גם ב-Bit" ומזייפת בקולי קולות שיר גלגלצי גרוע כלשהו תוך ניסיון לגבור על זעקות הסירנה.

נדמה שהצעירים התל אביבים שמחוץ לקבוצת הסיכון מבקשים להתעלם מהמציאות בכוח ולמגר את המגיפה בעזרת קרחנות. רבים מהם החלו במאמץ הלאומי הזה כבר כמה שבועות לפני פתיחתם הרשמית של הברים - במסיבות פרטיות, על חוף הים ובגינות ציבוריות - וכעת, עם הוראת החזל"ש, הם מתפוצצים. אם נגיף חצוף יעז להתקרב אליהם, הם יחסלוהו מיד בעזרת אדי אלכוהול ועשן של גראס.

בהמשך הרחוב, מחוץ לאחד הברים הרועשים, יושב זוג צעיר נוסף. חיוכיהם המבוישים של השניים מסגירים את העובדה שהם טריים - ואכן, מתברר שהם הרגע יצאו ממאפיית הטינדר. "התחלנו לדבר בפייסבוק לפני חודשיים בערך וזו פעם ראשונה שאנחנו נפגשים פיזית", מודה הצעירה, עינב, בת 22 מבת ים. "אני דווקא הייתי בעניין של להיפגש קודם, לפני שהיה מותר ללכת לברים, אבל היא לא הסכימה אז זרמתי איתה", אומר בן זוגה החביב אלי, בן 23 מבת ים.

עינב, ככה חשבת שהוא ייראה במציאות?
עינב: "האמת שדמיינתי אותו פחות יפה"
אלי: "תכל'ס, גם אני לא האמנתי שהיא כזאת מהממת ואני חושב שגם יש בינינו חיבור".
עינב: "תקשיב, זה באמת מרגש. אני בטוחה שיש כאן עוד המון זוגות כאלה, שיוצאים עכשיו לדייט ראשון אחרי מלא זמן. זה משהו ממש מוזר, אבל די מגניב"

בתוך הבר - הילולה. חבורות-חבורות סביב שולחנות עמוסים בצ'ייסרים, בירות וג'וינטים. משום מה, נראה שהנשים כאן קולניות ושיכורות יותר מהגברים. "תקשיב", אומרת לי בר, בת 27 מתל אביב, תוך שהיא מושכת את ידי בכוח לעבר השולחן שלה ושל חברותיה השתויות כהלכה. "בוא, אתה חייב לעשות איתנו צ'ייסר. אבל חייב". אני עושה. כתוצאה מכך, מצב רוחי, שנע עד כה על הסקאלה שבין אופוריה לפאניקה, מתייצב על סבבה.

"יופי, טוב מאוד", היא ממשיכה, "עכשיו אתה עושה סטופ על ההקלטה ומצטרף אלינו לתחנה הבאה". "כן! כן!", זועקות שלוש חברותיה בתגובה, ואז, בתיאום מרשים, ארבעתן יחד מתחילות לשיר, בקצב אחיד, "הוא זורם, הוא זורם, הוא זורם...". הן צודקות. אני זורם. אבל עכשיו הגיע הזמן לחזור הביתה ולשטוף ידיים. פעם אחרת. בהתחשב במה שהולך פה, תל אביב לא תיסגר שוב כל כך מהר.

נו .... למה אתה הורס ? לתל אביבים הרי יש נוגדנים טבעיים ....

בוא נחזור להתעסק עם ''החרדים הנגועים'' שמתאספים להדלקות ומסכנים את שלום המדינה ותושביה החילונים שומרי החוק והסדר ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בסוד תל-אביביים מי יעמוד!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext