בית פורומים בחדרי חרדים

אין צורך לסגור את מערכת החינוך.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/6/2020 16:23 לינק ישיר 
אין צורך לסגור את מערכת החינוך.

היא תיסגר מעצמה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 19:53 לינק ישיר 

מערכת החינוך של תל אביב הולכת ונסגרת. מאז הבוקר נסגרו כבר שבעה בתי ספר: גוונים, ביאליק- רוגוזין, רמת החייל וביפו עירוני י"ב, טביתא, טרה סנטה ופרר. אתמול נסגרו הירדן, הגליל וקשת.

והיום עוד לא נגמר... @ynetalerts
איתי בלומנטל ynet

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 22:57 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

וברוך השם שעד עכשיו לא היו המון לוויות (על אף תולדות אברהם יצחק, מירון, בעלזא ועוד) וכן יעזרנו השי"ת הלאה

עד לא היו הרבה לוויות כי היו צעדים חריפים. בניגוד לארצות הברית שם נזכרו מאוחר מידי. אני מאד מקוה שאנחנו לא נמצאים כעת במצב דומה של ארצות הברית בתחילת הקורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 22:54 לינק ישיר 
מושגים

ניחוש שלי שמושכים כאן עד החופש הגדול אז היד תהיה הרבה יותר קלה על סגירת בתי הספר, שם רואים באמת את עיקר התחלואה (כרגע) ויתכן שלא יצטרכו לסגור את המשק באופן נרחב. בינתיים מכבים שריפות.
מערכת הבריאות תוכל להתמודד עם חולים קשים עד אז. ומתחילת יולי או באמצעו, יתחיל 'חופש גדול' באמת...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 02/06/2020 23:03:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 20:14 לינק ישיר 

מנחה

פחות או יותר אתה צודק, ולכן בעיקרון כל הסגר מלכתחילה בא רק כדי לווסת את מספר החולים בכדי שמערכת הבריאות לא יקרוס, שהרי אי אפשר להילחם עם וירוס ובסופו של דבר מי שעלול להידבק יידבק, רק במשך הזמן נהיה הסגר תרופה בפני עצמה שלא להדביק אנשים אחרים, ועל הקטע הזה יש המון חולקים.

וגם על הקטע הראשון של הסגר השאלה המרכזית הוא באיזה שלב ליישם את זה. אאל"ט לא היה מצב של 150 מונשמים בבת אחת, בו בשעה שהיו בישראל 1500 מכונות הנשמה.

ולכן המיקל בפרט לצורך תורה ותפילה יש לו על מה לסמוך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 19:31 לינק ישיר 

"כל המומחים אומרים שהם לא מבינים כלום". אתה מוציא דברים מהקשרם. 

על דבר אחד אין ויכוח. מבחינת ההדבקה, כל הוירוסים מתנהגים בבסיס אותו דבר. אדם מדבק בנוזליו, ומקומות סגורים וקירבה הם קטליזטור להדבקה. חוסר הידע הוא על הפרטים הקטנים. יעילות מסיכה, הדבקה במשטחים וכאלה.

ולכן, ריחוק היגיינה והסגר הם בודאי מלחמה יעילה בוירוס. השאלה אם אפשר לבצע את זה בצורה מידתית או שרק סגר גורף יעיל.

המזלזלים כמו לס, הם שוליים ביותר וכל כמה שהזמן מתקדם, הם יוצאים מגוחכים יותר ויותר.

הטענה שלך שאי אפשר לעשות סגר לאורך זמן היא טענה צודקת, אבל גם לפתוח לגמרי זו לא אפשרות. צריך למצוא את האיזון הנכון ואת הדרך לחיות עם הוירוס עם מגבלות, מה שלא עשו כאן אלא פתחו הכל בצורה בלתי מבוקרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 19:24 לינק ישיר 

דל מהכי מה אומרים המדענים. אתה טועה. הם יודעים הרבה. הרבה מאד, והתחזיות שלהם מתגשמות אחת לאחת, לא כי הם נביאים או נתגלו להם סודות הטבעיים, אלא כי זה רעיון די פשוט, כלך לך אצל מורי הוראה. אם יש לך מורה הוראה, שהוא הרב שלך, שאומר לך שאין חובה לשמור ולהקפיד ואף לרצוח מבוגרים ממך, אז תעשה כך ולפחות בגהינום תגיד שהיית אונס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 19:15 לינק ישיר 

אמרתי כבר עשרות פעמים ואחזור עוד פעם.

נגיף הקורונה שונה לגמרי מכל מה שאנחנו מכירים, ולכן גם המומחים הכי גדולים מודים בפה מלא שמה שהם יודעים זה כלום כלפי מה שהם אינם יודעים ואינם מבינים.
ולכן אפשר וצריך להאזין לדבריהם בעירבון מוגבל מאוד, ובוודאי שלא לסגור בתי כנסיות וישיבות בגלל ההשערות שלהם.

אין בינתיים שום הוכחה ושום ראיות לתיזות שלהם.

רק ההיסטוריה תשפוט את ההיסטריה האם היתה מוצדקת או לא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 19:08 לינק ישיר 

יש גם "ולא תקיא וכו" לא משחקים בחיי אדם בגלל מדרשים. צריך ללכת לפי ההלכה ולא לפי המדרש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 19:01 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
מנחה_חדשה כתב:

זו לא השערה. אלה עובדות מארה"ב איטליה וכו וכו

כי הארץ אשר אתה בא שמה לא כארץ מצרים וכו'
תמיד עיני ד' אלקיך בה מראשית שנה עד אחרית שנה

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה אכן צודק לגבי הנהגת הקב"ה על ארץ ישראל, אבל לגבי הנהגת האדם ומה מוטל עליו לעשות, אין בפוסקים שום פטור מונשמרתם מאוד לנפשותיכם בארץ ישראל. וכמו שצריך לשמור מלעבור על חוקי התנועה או על שאר כללי הבריאות בארץ ישראל כמו בשאר העולם, כך גם בענין הקורונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 18:58 לינק ישיר 
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
מנחה_חדשה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

החכמה היא להיערך מראש כדי למנוע, ולא להגיד-"יאללה, בואו ננסה ואז מקסימום נמות ונתחרט על ההתנהלות" כפי שנהגו בארה"ב ובהרבה מדינות באירופה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 18:54 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 18:51 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 18:44 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
וברוך השם שעד עכשיו לא היו המון לוויות (על אף תולדות אברהם יצחק, מירון, בעלזא ועוד) וכן יעזרנו השי"ת הלאה

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם כל המדינה הייתה נוהגת כמו מא"ש בל"ג בעומר-אני חושש לכתוב מה היה קורה בדרך הטבע.
לכן-לא הוגן שחלק "יחגגו" וחלק אחר יצטרך להיזהר כל הזמן...

ההשערה שלך

אדער יא אדער נישט

בינתיים ב"ה טוב, וטוב להודות לה'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 18:42 לינק ישיר 
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם כל המדינה הייתה נוהגת כמו מא"ש בל"ג בעומר-אני חושש לכתוב מה היה קורה בדרך הטבע.
לכן-לא הוגן שחלק "יחגגו" וחלק אחר יצטרך להיזהר כל הזמן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 18:32 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אין צורך לסגור את מערכת החינוך.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext