בית פורומים בחדרי חרדים

אין צורך לסגור את מערכת החינוך.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/6/2020 20:14 לינק ישיר 

מנחה

פחות או יותר אתה צודק, ולכן בעיקרון כל הסגר מלכתחילה בא רק כדי לווסת את מספר החולים בכדי שמערכת הבריאות לא יקרוס, שהרי אי אפשר להילחם עם וירוס ובסופו של דבר מי שעלול להידבק יידבק, רק במשך הזמן נהיה הסגר תרופה בפני עצמה שלא להדביק אנשים אחרים, ועל הקטע הזה יש המון חולקים.

וגם על הקטע הראשון של הסגר השאלה המרכזית הוא באיזה שלב ליישם את זה. אאל"ט לא היה מצב של 150 מונשמים בבת אחת, בו בשעה שהיו בישראל 1500 מכונות הנשמה.

ולכן המיקל בפרט לצורך תורה ותפילה יש לו על מה לסמוך

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 22:54 לינק ישיר 
מושגים

ניחוש שלי שמושכים כאן עד החופש הגדול אז היד תהיה הרבה יותר קלה על סגירת בתי הספר, שם רואים באמת את עיקר התחלואה (כרגע) ויתכן שלא יצטרכו לסגור את המשק באופן נרחב. בינתיים מכבים שריפות.
מערכת הבריאות תוכל להתמודד עם חולים קשים עד אז. ומתחילת יולי או באמצעו, יתחיל 'חופש גדול' באמת...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 02/06/2020 23:03:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/6/2020 22:57 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

וברוך השם שעד עכשיו לא היו המון לוויות (על אף תולדות אברהם יצחק, מירון, בעלזא ועוד) וכן יעזרנו השי"ת הלאה

עד לא היו הרבה לוויות כי היו צעדים חריפים. בניגוד לארצות הברית שם נזכרו מאוחר מידי. אני מאד מקוה שאנחנו לא נמצאים כעת במצב דומה של ארצות הברית בתחילת הקורונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 19:53 לינק ישיר 

מערכת החינוך של תל אביב הולכת ונסגרת. מאז הבוקר נסגרו כבר שבעה בתי ספר: גוונים, ביאליק- רוגוזין, רמת החייל וביפו עירוני י"ב, טביתא, טרה סנטה ופרר. אתמול נסגרו הירדן, הגליל וקשת.

והיום עוד לא נגמר... @ynetalerts
איתי בלומנטל ynet

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אין צורך לסגור את מערכת החינוך.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.