| נשלח ב-8/6/2020 00:11 |
|
| |
ראיתם את הכוח הפועל בנפעל של הכסף "הטהור" ?
יקיריי,אם אלה הם התוצאות של "הכסף הטהור" שראינו בשבת בסאטמר ב"ב ? ,אז כולנו מעדיפים את הכסף של הציונים ומעדיפים את כוחו בנפעל של הכסף "הטמא" איזה חילול ה' כך זה נראה, שאין חינוך יהודי אמתי ,והכל מתבסס על שנאה לציונות ועל אפס מידות בין אדם לחברו בושה בוזו לכם גוים ירודים?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 00:50 |
|
| |
על הגר"ח קנייבסקי שכן מרשה לקחת כסף מהציונים גם התנפלת פה בפורום כאחרון הריקים בדברי חירוף וגידוף, אולי תגיד מה בדיוק כואב לך ונשתדל לעזור לך,
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 02:32 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | איזה חילול ה' כך זה נראה, שאין חינוך יהודי אמתי ,והכל מתבסס על שנאה לציונות ועל אפס מידות בין אדם לחברו בושה בוזו לכם גוים ירודים? |
|
אחרי חודשים של בוז על התורה ולומדיה, על איזה בסיס השנאה שלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 02:38 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | | על הגר"ח קנייבסקי שכן מרשה לקחת כסף מהציונים גם התנפלת פה בפורום כאחרון הריקים בדברי חירוף וגידוף, אולי תגיד מה בדיוק כואב לך ונשתדל לעזור לך, |
|
אתה מוזמן לפתוח אשכול על הנושא כאן נושא האשכול הוא מחללי שם שמים של אלו שלא לוקחים כסף מהציונים לא מצביעים בבחירות לא הולכים לכותל אבל רבים על כסף ונדל"ן בעיצומה של השבת תוך גרימת חילול שם שמים
תוקן על ידי נייעס_רוב ב- 08/06/2020 02:38:34
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 10:27 |
|
| |
| חיים_התמים כתב: |  | איזה חילול ה' כך זה נראה, שאין חינוך יהודי אמתי ,והכל מתבסס על שנאה לציונות ועל אפס מידות בין אדם לחברו בושה בוזו לכם גוים ירודים? אחרי חודשים של בוז על התורה ולומדיה, על איזה בסיס השנאה שלך? |
|
חיים התמים.כשאתה אומר תורה אתה וודאי מתכוון לתורת הבודה? כי על תורת משה ולומדיה מעולם לא מתחתי ביקורת! נראה שאתה מתכוון למתחזים, אלה שמנפנפים בתורה, אך, הם עצמם מפירים אותה בריש גלי התורה אצל אותם ריקים פוחזים וירודים גמישה מאוד ,והיא יכולה לכסות על-כל הפשעים שלהם לשם כך אני כאן : להטיח את האמת בפרצופם המעוות והשקרי של אותם מתחזים שנכסו את התורה לצרכם ועושים בה קרדום לחפור בו. כשאני מותחת ביקורת איני עושה חשבון לאף אחד האמת ורק היא, נר לרגלי.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 08/06/2020 10:36:19
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 11:01 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | | על הגר"ח קנייבסקי שכן מרשה לקחת כסף מהציונים גם התנפלת פה בפורום כאחרון הריקים בדברי חירוף וגידוף, אולי תגיד מה בדיוק כואב לך ונשתדל לעזור לך, |
|
בונדמן החלף את שם הניק שלך לבונדלאך כי זה מה שנשאר מכל הבונד עם אלוקים. אתה סתום? אתה לא יודע מה כואב לי?! כואב לי , שיהודים שמתחזים לחרדים,או שמא ליהודים כלפי חוץ,ולא מפספסים להטיף מוסר בשם התורה לכל מי שחושב אחרת מהם, מייעדים את שבתותיהם וחגיהם למלחמותיהם, ובזה גורמים לחרון אף על כל עם ישראל ר"ל ,תוך כדי חילולי שבת המוניים, האם לסדום היינו ולעמורה דמינו,אתה עוד מעז למתוח ביקורת עלי, נבל שכמוך ולא דווקא ברשות התורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 12:32 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  |
| חיים_התמים כתב: |  | איזה חילול ה' כך זה נראה, שאין חינוך יהודי אמתי ,והכל מתבסס על שנאה לציונות ועל אפס מידות בין אדם לחברו בושה בוזו לכם גוים ירודים? אחרי חודשים של בוז על התורה ולומדיה, על איזה בסיס השנאה שלך? |
|
חיים התמים.כשאתה אומר תורה אתה וודאי מתכוון לתורת הבודה? כי על תורת משה ולומדיה מעולם לא מתחתי ביקורת! נראה שאתה מתכוון למתחזים, אלה שמנפנפים בתורה, אך, הם עצמם מפירים אותה בריש גלי התורה אצל אותם ריקים פוחזים וירודים גמישה מאוד ,והיא יכולה לכסות על-כל הפשעים שלהם לשם כך אני כאן : להטיח את האמת בפרצופם המעוות והשקרי של אותם מתחזים שנכסו את התורה לצרכם ועושים בה קרדום לחפור בו. כשאני מותחת ביקורת איני עושה חשבון לאף אחד האמת ורק היא, נר לרגלי. |
|
זמירות מוכרות מהכיוון הרפורמי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 12:52 |
|
| |
עכשיו נותר לנו לדון מה יותר גרוע הרפורמים או המשומדים שאמצו את הנצרות והדברים ידועים ואף הובאו באתר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 15:11 |
|
| |
בונדמן
| לךתדע1 כתב: |  | על הגר"ח קנייבסקי שכן מרשה לקחת כסף מהציונים גם התנפלת פה בפורום כאחרון הריקים בדברי חירוף וגידוף, אולי תגיד מה בדיוק כואב לך ונשתדל לעזור לך,
בונדמן החלף את שם הניק שלך לבונדלאך כי זה מה שנשאר מכל הבונד עם אלוקים. אתה סתום? אתה לא יודע מה כואב לי?! כואב לי , שיהודים שמתחזים לחרדים,או שמא ליהודים כלפי חוץ,ולא מפספסים להטיף מוסר בשם התורה לכל מי שחושב אחרת מהם, מייעדים את שבתותיהם וחגיהם למלחמותיהם, ובזה גורמים לחרון אף על כל עם ישראל ר"ל ,תוך כדי חילולי שבת המוניים, האם לסדום היינו ולעמורה דמינו,אתה עוד מעז למתוח ביקורת עלי, נבל שכמוך ולא דווקא ברשות התורה. |
|
במקרה ואתה גבר מתחזה כפי שנראה מסגנון הודעותיך, אתה יכול לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד וקצר מועד, וככל הנראה ירווח לך ולכל באי הפורום, במקרה ואת אכן אשה, אז הסיפור יותר מורכב ממה שהוא נראה וצריך להתייעץ עם הרב מונק מבית חם
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 15:29 |
|
| |
תפנה למרפאה שיחליפו לך את הכדורים!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 15:48 |
|
| |
כואב הלב אבל זה מה שקורה כשמחליפים תורת אמת בשיטה הקדושה, ולא בוחלים באמצעים נגד רוב גדולי ישראל שדעתם היתה שונה. את האמצעים שהשתמשו בהם כנגד אלו שחלקו עליהם, משתמשים בהם לדאבוננו איש באחיו. סך הכל יראים ושלמים, אבל התורה לא מקבלת עיוות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 16:06 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | ראיתם את הכוח הפועל בנפעל של הכסף "הטהור" ?
יקיריי |
|
תמיד סקרן אותי לדעת מי הם אלו "יקירך"? כל הניקים? גם אלו שמבקרים אותך? ואיך אנו הופכים בין רגע מיקירך לחולי נפש ומטרות וגידופים וטינופים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 16:24 |
|
| |
מלח דק יקירי, טוב ששאלת, יקיריי הם כל מבקרי הפורם ובכללם יקיריי "המושבעים". אשר לשאלתך איך היקירים נהפכים לחולי נפש אז התשובה שאין סתירה בין הדברים אדם יכול שיהיה "יקיר" וגם חולה נפש. אך ,התשובה האמתית לשאלתך היא שמעולם לא הייתי הראשונה בפורם, להשתמש בשפה זולה או בביטוים שלאוזני חברי הפורם צורמים מאוד.
|
|
|
|
|