| נשלח ב-8/6/2020 15:19 |
|
| |
14 נפטרים בבית אבות חרדי!! שתיקת כלי התקשורת החרדיים.
מתסכלת מאד השתיקה הקולקטיבית. 14 נפטרים בבית אבות ירושלמי ידוע. קרובים לא נכנסו מפורים ואילך. כל ההדבקות באשמת הנהלת המקום והצוות. חוסים וחוסות נזנחו. לא טופלו במינימום. חלק נפטרו מדלקות בדרכי השתן וזיהומים דומים - ולא מקורונה. תראו מה עשו החילונים ל"משען" בבאר שבע. התקשורת לא נתנה מנוח משך שבועיים. ואצלנו שתיקה! מנהלים, אני אחראי לכל מילה. במקום למחוק ולכסות על המחדל - הצטרפו לחשיפת האמת!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2020 14:02 |
|
| |
בחגוויהסל,,,,,,,, תודה על התואר חכם שהצמדת לי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2020 21:58 |
|
| |
כנראה אתה לא מבקר שם, או שלא מרשים לכם... אם תגיע, בשעות אחה"צ כשנותנים לפעמים למשפחות לראות את קרוביהן להרף-עין - תשמע שזה הנושא המרכזי בחצר...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2020 21:15 |
|
| |
סבא שלי דייר בבית אבות סנהדריה, והוא נדבק שם בקרונה וב"ה הוא יצא מזה אחרי חודש+... לא ידעתי שיש הרבה נדבקים שם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2020 16:21 |
|
| |
זה חדש לכם!?! אני יודע כבר קרוב למחצית היובל. שבית אבות = בית קברות לאנשים חיים! (הגדרה של חבר!) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-9/6/2020 13:36 |
|
| |
מדוע נזכרתי עכשיו? אכן שאלה במקומה. כמה תשבות לדבר: והמרכזית שבהן היא שאני נחשף מידי יום ליהירות של מנהלי המוסד ולהתעלמות מקרובי משפחה ואפוטרופסים של החוסים. בחסות הקורונה מרחיקים בני משפחה ועושים בקשישים כאוות נפשם. אין לי פנאי כעת להרחיב ואני פועל גם במישורים נוספים. ולזומזום ששאל "סתם שאלה": אכן, שאלת חכם חצי תשובה. או, במקרה דנן, תשובה מלאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2020 11:59 |
|
| |
פותח האשכול למה נזכרת עכשיו כשעוד היה ניתן להציל את החוסים ממלכודת המוות לא שמענו ממך מוסדות גריאטריים נמצאים תחת אחריותה של משרד הבריאות האם לדעתך הייתה התרשלות בפיקוח על המוסדות?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 09/06/2020 12:30:31
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2020 11:08 |
|
| |
סתם שאלה,, כמה נפטרו מקורונה בבית אבות מעון הורים בסנהדריה המורחבת השייכת לכולל שומרי החומות ?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2020 09:47 |
|
| |
מה הבעיה לרשום את שם המוסד? חשש מתביעה? הרי הנתונים ידועים מן הסתם.. (ניחוש: סנהדריה) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 20:33 |
|
| |
מנין לך שהיתה הזנחה? האם אתה היית במקום או שמועות? אם נדבקו בקורונה זה לאו דוקא תוצאה של הזנחה של בית האבות עצמו, היה הרבה זלזול וקל מאוד להדבק אם לא מאוד נזהרים. מספיק שעובד אחד חוזר הביתה והילד מדביק אותו וחצי מבית האבות בסכנה. אין דרך לבית האבות למנוע את זה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 19:54 |
|
| |
כל מה שאתה אומר זה בובקעס, גיבובי מילים בעלמא.
או שתגיד את שם המוסד.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 18:03 |
|
| |
חבל על ההתפלפלות. 14 נפטרו שם מקורונה. בטעות כתבתי 12 באחת ההודעות [אטם היית רואה את תנאי הכתיבה שלי...]. לצד זאת היתה הזנחה חמורה ופושעת כך שאותם חולים נפטרו למעשה מדלקות וזיהומים. אני חושב שדי ברור מדוע אני עדיין לא כותב את שם המוסד, מפני שאינני יודע את מדיניות האתר וכמה שנים שאינני פעיל כאן. בהחלט אשמח אם הם יפנו אליי וישתפו פעולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 17:56 |
|
| |
לא הבנתי. בתחילה כתבת שהם לא נפטרו מקורונה ועכשיו פתאום מתוך 14 נפטרו 12 מקורונה, אז רק שניים זה מסיבות אחרות - זיהומים בדרכי השתן וכו'? זה מספר כל כך חריג? כדי להידבק מקורונה באמת לא היה צריך הזנחה חריגה, בטח שלא באותו שלב. אם זה היה בניסן, אז נדבקו כנראה באדר - ואף אחד לא היה עדיין מודע לזה כמו שצריך... אני לא כל כך מקושר, אבל אני די יודע מה שפורסם - כמו כולם. כל חרדי בירושלים שנפטר מקורונה פורסמו פרטיו ובשום אופן לא היו 12 שנפטרו מקורונה בבית אבות אחד. נקודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 17:38 |
|
| |
מה זה פה חפש את המטמון או מה? יש לך פרטים מוזמן לפרסם, לא מריחות ולא אשמות, וזהו, מיזה של רשמת את השם, סימן שגם אתה לא מאמין בזה, או שתפרסם, ותכתוב לפני לכאורה, נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 16:51 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2020 16:37 |
|
| |
אכן. נפטרו "מקורונה" במהלך חודש ניסן 12 דיירים. רוב הצוות נדבק - והמקום עד כעת בחסר של ידיים עובדות. קשישים נזנחו. כן. נזנחו. לא נרחצו ולא הואכלו. העובדה שאדם מרושת כמוך לא יודע מאומה מכל זה - היא ההוכחה שהאתרים לא עושים את עבודתם. כלומר, עבודתם כפי שהציבור רואה אותה.
|
|
|
|
|