בית פורומים בחדרי חרדים

עכשיו זה באמת מלחיץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/6/2020 22:31 לינק ישיר 
עכשיו זה באמת מלחיץ

אם בגל הראשון ננקטו צעדים, וכפועל יוצא מזה ירדה התחלואה. הרי בגל הנוכחי התחלואה העולה ועולה, השרים ומקבלי ההחלטות חוששים לקבל החלטות אמיצות, בגלל מכבש הלחצים האדיר מכיוונים שונים ובחלקים מוצדקים. הרי שהדבר מלחיץ מאד, מי יודע אם וכמה ישלח על כך בחייהם.
אינני קורא להשבתה מלאה! אך כן מצפה לחישוב מסלול מחדש בנוגע לאופן הפעלת מערכת החינוך. חייבים למשל קפסולות בכל מוסדות החינוך, לא לאפשר אירועים רבי משתתפים (מעל 50 איש זה כבר הרבה בעיני) ובכל אירוע חייב להיות רישום מדוקדק של המשתתפים. העסקים שיכולים לעבוד בצורת משלוחים ומהבית יחויבו לעשות כן. ועוד יותר חייבים להקצות כוח אדם בלתי מוגבל לאכיפת ההנחיות.
ואם זה המצב בקיץ, אני לא רוצה לחשוב מה יהיה בחורף.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 08:59 לינק ישיר 

גם חולים לא מאושפזים אלה מתוכם שהיו עם חום מרותקים למיטה הם עד היום חלשים ועייפים עם התאוששות איטית.לאורך זמן נראה שהם יחזרו לעצמם
מקרב החולים שאחרי פסח אין יחסית תופעות כאלה  והם גם חולים מאוד קל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 08:40 לינק ישיר 

מושגים כתב:

אני לא מדבר רק על נפטרים ח"ו. אלא גם על החולים ש'מבריאים' ונשארים עם צלקות לכל החיים.

מעניין באמת במי המדובר בנקודה הזו.
יש הרבה דיווחים על כך ש"חולים" שהבריאו, נשארים בחלקם בלי טעם וריח, שיקום שלא נגמר בנושא נשימה ועןד..
השאלה היא באילו "חולים" מדובר. האם רק מונשמים, או גם חולים בינוני או אפילו חולים שאובחנו וכמעט לא הרגישו דבר והיו בבית בכלל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 08:18 לינק ישיר 

אני לא מדבר רק על נפטרים ח"ו. אלא גם על החולים ש'מבריאים' ונשארים עם צלקות לכל החיים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 07:37 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:

באמת בלגן.. לא ברור איך לא למדו מהגל הראשון.
בישיבה של בני אין קפסולות וזה אקסטרני, אז בעצם 120 בחורים נוסעים וחוזרים כל יום בתחבורה הציבורית, נפגשים בערב עם מכרים שנפגשו עם חברים וכו'…

משהו בחשיבה, לקוי כבר מהגל הראשון, ונראה שלא עשו חישוב מסלול מחדש לקראת השני.

למשל בדיקות סרולוגיות למציאת נוגדנים, יכלה לשחרר עשרות אלפים שכבר לא יידבקו, לחיים רגילים.
למפות את בעלי המקצוע שיכולים לעבוד מהבית וברגע האמת לא לאשר להם לעבוד מחוץ לבית

ועוד ועוד..

אם זה אקסטרני אז יכול להיות מצב שכולם יישלחו לבידוד. ואז יתגלה חולה נוסף ושוב כולם יישלחו לבידוד. וחוזר חלילה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 07:32 לינק ישיר 

באמת בלגן.. לא ברור איך לא למדו מהגל הראשון.
בישיבה של בני אין קפסולות וזה אקסטרני, אז בעצם 120 בחורים נוסעים וחוזרים כל יום בתחבורה הציבורית, נפגשים בערב עם מכרים שנפגשו עם חברים וכו'…

משהו בחשיבה, לקוי כבר מהגל הראשון, ונראה שלא עשו חישוב מסלול מחדש לקראת השני.

למשל בדיקות סרולוגיות למציאת נוגדנים, יכלה לשחרר עשרות אלפים שכבר לא יידבקו, לחיים רגילים.
למפות את בעלי המקצוע שיכולים לעבוד מהבית וברגע האמת לא לאשר להם לעבוד מחוץ לבית

ועוד ועוד..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 02:12 לינק ישיר 

מושגים כתב:
אם בגל הראשון ננקטו צעדים, וכפועל יוצא מזה ירדה התחלואה. הרי בגל הנוכחי התחלואה העולה ועולה, השרים ומקבלי ההחלטות חוששים לקבל החלטות אמיצות, בגלל מכבש הלחצים האדיר מכיוונים שונים ובחלקים מוצדקים. הרי שהדבר מלחיץ מאד, מי יודע אם וכמה ישלח על כך בחייהם.
אינני קורא להשבתה מלאה! אך כן מצפה לחישוב מסלול מחדש בנוגע לאופן הפעלת מערכת החינוך. חייבים למשל קפסולות בכל מוסדות החינוך, לא לאפשר אירועים רבי משתתפים (מעל 50 איש זה כבר הרבה בעיני) ובכל אירוע חייב להיות רישום מדוקדק של המשתתפים. העסקים שיכולים לעבוד בצורת משלוחים ומהבית יחויבו לעשות כן. ועוד יותר חייבים להקצות כוח אדם בלתי מוגבל לאכיפת ההנחיות.
ואם זה המצב בקיץ, אני לא רוצה לחשוב מה יהיה בחורף.

נשלח מהאנדרואיד שלי

יש היגיון בדבריך.

תוקן על ידי קונטרול ב- 09/06/2020 02:11:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 01:02 לינק ישיר 
קלעפער

תמניא_אפי כתב:
טעית שרצחת בפעם הראשונה

אל תעשה את אותה טעות פעמיים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2020 00:20 לינק ישיר 

טעית שנלחצת בפעם הראשונה