בית פורומים בחדרי חרדים

גערער שלח לי באישי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/6/2020 00:39 לינק ישיר 
גערער שלח לי באישי

"נראה לי שאתה אתם לא מצליח להבין דברים פשוטים, נסיון ההתקרבנות וההתמסכנות לא עובד על הציבור!!!

אתה מוזמן לקרוא עוד פעם ועוד פעם את ההודעה של אבובוור  היינו בסרט הזה מאז ומעולם, לא עבד בעבר ולא יעבוד גם הפעם  חבל להשקיע את זמנך זמנכם בקמפיין סרק שכזה!!!![גם דברי איש חשוב הם דברים נכוחים וד"ל]

במיוחד פה שהדברים הם הפוכים צד אחד נעלב ואינו מעליב שומע את עלבונו ולא משיב וצד שני מנהל קמפיין שיימינג אכזרי ובריונות רשת במיטבה, אתרים בלוגים[גן שושנה רלבח וכדומה]ועוד דברים שאין המקום לפרטם ואתה יודע היטב מה הם וכמה הם גרועים,

כל אחד  מגלה סימפטיה להתנהגות האצילית והמכובדת של גור האורגינלית והמקורית,

כל אחד מבין שגור הולכת בדרכו של הרב שטיינמן איש השלום חותכים ונפרדים"ומחרימים" למען השלום  אחרת החיים המשותפים היו גורמים לחיכוכים   למריבות ולגיהנום בלתי נגמר  לכולם!![כי אתם הרי צריכים להצדיק את הצעד ההזוי והבזוי והלא הגיוני  שאתם עושים ועשיתם במשך שנים שייווק  אגרסיבי של הגר"ש בסגנון קוקה קולה והכפשת האדמור ובני ביתו מהצד השני וזה לא יכול לעבור בלי תגובה]

אני יודע שהדבר הכי מרגיז בהתנהגות של גור האורגינלית והמקורית היא ההתעלמות מכם, זה שהם דפדפו כבר לדף הבא, הם חתכו ואתם הלשעברים לא מעניינים אותם ואף אחד לא טורח לענות לכם, קשה  כואב, אבל תצטרכו להתרגל...

אופס כמעט שכחתי מה ששמעתי בשטיבל במרחק של 2 מטר אחד מהשני, אתם לא מתפללים למען הגר"ש כי אצלכם אין פולחן אישיות, ואם חו"ח  וחס ושלום יקרה מה שיקרה תשימו בובה אחרת בחלון הראווה, 

יאללה תתקדמו פתחתם קהילה תתרכזו בזה  במקום בפורובקציות זולות תפסיקו להתבכיין כמו קוקסינליות. אופס כמעט  ושכחתי  אכן השם ממורמרים לא תפש ולא תופש כי אחד הרבנים אמר להפסיק עם זה קו"ח ממכנה שם לחברו ליחיד קו"ח לרבים, וכי הוא מיטיב עמכם  מדובר בקהילה של אנשים עם צרכים מיוחדים חחחחח"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2020 01:04 לינק ישיר 

גערער שלח לי באישי- סוף

לא הקפצתי את האשכול בכל פעם שקיבלתי הודעות מהגערער [מלבד פעמים שהוא ממש דרש זאת]
אבל אני מקווה שההתכתבות הזו [שאני כותב בפורום והוא מגיב לי בפרטי] הגיעה לסיומה.
ביקשתי ממנו שיפסיק ועושה רושם שהוא נענה. הנה ההודעה שלי והמענה שלו (מלמטה למעלה):

השב: ללא נושא

מבין אותך,הרי גם אתם פרשתם בגלל הנזק החינוכי מהקהילה  האלימה וחסרת המידות הטובות ואתה לא מעוניין בקשר, להבא חובה להדגיש ולומר אושוויוץ, שואה,  טרור ואלימות לא מספיק לציבור, זה לא מרגש, אבל עם הגזמות פראיות יותר כנהוג במקומותינו אולי מישהו  ישתין לכיוון שלך שלכם. נקודה, סוף!

חצינזק (תאריך: 22/10/2020 10:33:00)

מאחר ואתה בטוח שאני שייך לקהילת גור2 אז אולי באמת תפסיק איתי את הקשר?
אתה כותב משהו אחד ועושה את ההפך.
אסור לך בתכלית האיסור להיתכתב איתי 
אתה חסיד של האדמו"ר שלך ומאמין בו, לא כך?
אז לטובת נשמתך וחסידותך וכרצון הוועדה והרבי שלך, שים נקודה.

תוקן על ידי חצינזק ב- 23/10/2020 01:05:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 12:48 לינק ישיר 

אפיק
אם אתה חושב שאתה מכיר אותו
אולי תתנדב גם לעזור לו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 11:53 לינק ישיר 

דברוני, ובגלגולו הקודם ראשוןלציון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 10:46 לינק ישיר 

באמת מעורר רחמים. נראה אם יש כאן מישהו שמוכן לעזור לו בבקשתו הבאה?

ללא נושא

חמוד למה את ההודעה על האריסטוקרט והעממיקו ועל דרשנות ומגידות מול גדול"י ממש ,אתה לא מעלה? מתבייש באמת?צריך עוד דוגמאות והשוואת בין גדול"י ממש מול דרשנים ומגידים?

ללא נושא

חמוד,שמחתי לראות שהואלת לבזות אותי[כפי שכתבת] והעלת את הפוסט הישן יותר כפי שבקשתי, אמממה לא ביזית אותו באשכול הנכון, אתה הרי פותח אשכולות חדשות לבקרים וכנראה שכחת שפתחת אשכול המחפש דיבורים ד"ת מהאדמור מול השפע מהגר"ש אתה פשוט צריך להעלות מחדש את "הבזיון" שלי באשכול הנכון אם תואיל בטובך,

אפשר אפילו תחת הכותרת, האריסטוקרט, עם הדיבורים המדודים, הקצרים, השתיקות, מול העממיקו, החנפן שלא יכול לעמוד בפיתוי של מקרופון פתוח ומקשקש את עצמו לדעת.

באשכול הנוכחי "אתה יכול לבזות אותי" עם ההודעה העוד היותר מוקדמת שבו  ציינתי שהצלחה לא צריך לדברר, לספר, ליחצן, ולהציג כל שני וחמישי היא מדברת בעד עצמה בוודאי לא פוסטים עם הסברים מפותלים ונפתלים הלקוחים מהעולם הפיננסי שהבאת  מעוד גערער חסיד    ושוואנץ הגר"ש בהווה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 03:24 לינק ישיר 

בתכליס, קיים איזה תיעוד אצל הגר''ש בשמח''ת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 02:43 לינק ישיר 

חצינזק כתב:

אני מעלה את זה באיחור [קיבלתי נזיפה מהגערער (מצחיק שמכל חברי הפורום מורשי הכתיבה, הגערער מבקש/דורש רק ממני לסייע לו בפרסום הגיגיו. כנראה שאני היחיד שלא מרחם ומוכן לבזותו ברבים בפרסום הדברים)].

לא הבנתי למה  קפצת כשנוירולג כינה את הגרד"ח  דרשן? זה מעליב ? זה לא נכון? בני הפ"מ הם ייחסנים חשובים דרשנים מוצלחים עם כשרון רטורי מעולה,  זה הוא דבר נצרך לדרשנים ומגידים כמו הרב לאו וכדומה, אבל אלה לא הכישורים הנדרשים מגדול"י!!!!

החזו"א לא היה מסוגל לדבר בפני הציבור[אימתא דציבורא]אז זה עושה את המגידים בתקופתו כמו ר שבתאי יודלביץ או ר שלום שבדרון גדולים ממנו? 
בכנסיה הגדולה דיבר אחד מגדול"י הח"ח או הגרח"ע ולא שמעו אותו טוב מפאת גילו והגאון ר מאיר שפירא חזר על הדברים בהטעמה   ובהסברה, אמר אח"כ  הח"ח לר מאיר שפירא לא ידעתי שאני יודע לדרוש כל טוב ויפה וד"ל.

הדמיונות שלכם כאילו  הגר"ש הוא קנדיט לאדמור כל כך מצחיקים וחסרי מודעות הם לא באותה נישה בכלל, הקנדיטים של הגר"ש זה מיילך בידרמן   הוא יכול להתחרות על הפופלריות עם אמנון יצחק, על אהבת הקהל עם צ"מ  זילברברג ,
על גימיק השנה עם הינוקא, ולצערכם אפילו בנישה שלו כולם עוברים אותו בגדול  עם כל זה שהוא "גאון הגאונים" ועם יחצנות אגרסיבית  והלייקים שהוא מקבל  מפרחחי הנט. לא יודע למה?  דוחק את השעה עובר על צוואת אביו....

[כתבת ש24 שנה הוא לא יודע מה לעשות איתו]רק אנשים יהירים גאוותנים שמלאים מעצמם יכולים לחשוב שמקנאים בהם שהם מעסיקים את הזולת 24 שבע במשך שנים וכל מה שעושים זה בגללם, ריבונו של עולם כמה חוסר מודעות?

ההשוואה   בין   המנהיגות של האדמור האריסטוקרטי אנין הדעת עם הדיסטנס והריחוק מול העממיקו שעושה את הכל להתחנף לקהל מעליבה [ דיבורים בגובה העיניים ויחס אישי כפי שרבים מחסידיו   בעלי הצרכים המיוחדים  משבחים אותו]

האמת  שזה מצריך פוסט נפרד האריסטוקרט מול העממיקו[רב לנשים וקטנים]כל מה שאצלכם הוא חיסרון  אצל האדמור  ח"ג רואים בו מעלה וכל מה שאתם מחשיבים כמעלה אצל הגר"ש אצל  ח"ג זה נחשב כחיסרון  הכל שאלה של  פרשנות  אינטרפטציה....

תוקן על ידי חצינזק ב- 12/10/2020 01:08:43

מי הוא כותב הפוסטים הבזוים האלו ??
נשמע מישהו עם הפרעת אישיות גדולה !!
לכאורה אברהם בינימין זילברברג חולה בקרונה ונמצא במלונית קרונה הוא אחראי על הרבה מעשי רשע בכת רשעי גור נדלן .
האם יהודה רוסט כתב הפוסט ??
ומה יש לו נגד הרב הגאון שאול אלתר??

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2020 01:07 לינק ישיר 

אני מעלה את זה באיחור [קיבלתי נזיפה מהגערער (מצחיק שמכל חברי הפורום מורשי הכתיבה, הגערער מבקש/דורש רק ממני לסייע לו בפרסום הגיגיו. כנראה שאני היחיד שלא מרחם ומוכן לבזותו ברבים בפרסום הדברים)].

לא הבנתי למה  קפצת כשנוירולג כינה את הגרד"ח  דרשן? זה מעליב ? זה לא נכון? בני הפ"מ הם ייחסנים חשובים דרשנים מוצלחים עם כשרון רטורי מעולה,  זה הוא דבר נצרך לדרשנים ומגידים כמו הרב לאו וכדומה, אבל אלה לא הכישורים הנדרשים מגדול"י!!!!

החזו"א לא היה מסוגל לדבר בפני הציבור[אימתא דציבורא]אז זה עושה את המגידים בתקופתו כמו ר שבתאי יודלביץ או ר שלום שבדרון גדולים ממנו? 
בכנסיה הגדולה דיבר אחד מגדול"י הח"ח או הגרח"ע ולא שמעו אותו טוב מפאת גילו והגאון ר מאיר שפירא חזר על הדברים בהטעמה   ובהסברה, אמר אח"כ  הח"ח לר מאיר שפירא לא ידעתי שאני יודע לדרוש כל טוב ויפה וד"ל.

הדמיונות שלכם כאילו  הגר"ש הוא קנדיט לאדמור כל כך מצחיקים וחסרי מודעות הם לא באותה נישה בכלל, הקנדיטים של הגר"ש זה מיילך בידרמן   הוא יכול להתחרות על הפופלריות עם אמנון יצחק, על אהבת הקהל עם צ"מ  זילברברג ,
על גימיק השנה עם הינוקא, ולצערכם אפילו בנישה שלו כולם עוברים אותו בגדול  עם כל זה שהוא "גאון הגאונים" ועם יחצנות אגרסיבית  והלייקים שהוא מקבל  מפרחחי הנט. לא יודע למה?  דוחק את השעה עובר על צוואת אביו....

[כתבת ש24 שנה הוא לא יודע מה לעשות איתו]רק אנשים יהירים גאוותנים שמלאים מעצמם יכולים לחשוב שמקנאים בהם שהם מעסיקים את הזולת 24 שבע במשך שנים וכל מה שעושים זה בגללם, ריבונו של עולם כמה חוסר מודעות?

ההשוואה   בין   המנהיגות של האדמור האריסטוקרטי אנין הדעת עם הדיסטנס והריחוק מול העממיקו שעושה את הכל להתחנף לקהל מעליבה [ דיבורים בגובה העיניים ויחס אישי כפי שרבים מחסידיו   בעלי הצרכים המיוחדים  משבחים אותו]

האמת  שזה מצריך פוסט נפרד האריסטוקרט מול העממיקו[רב לנשים וקטנים]כל מה שאצלכם הוא חיסרון  אצל האדמור  ח"ג רואים בו מעלה וכל מה שאתם מחשיבים כמעלה אצל הגר"ש אצל  ח"ג זה נחשב כחיסרון  הכל שאלה של  פרשנות  אינטרפטציה....

תוקן על ידי חצינזק ב- 12/10/2020 01:08:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2020 15:17 לינק ישיר 

חצינזק כתב:
לא הבנתי למה  בלעת את הלשון? התברר לך שאתה אתם לא העפרונות הכי מחודדים בקלמר?זה לא רק בגלל "שרוח שטות" נכנסה בכם, מדובר בטיפשים בורים ועמי הארצות בעצם!!!

בוא נראה מי מקנא במי?אדם שהמומחיות שלו  
היא  "נשים נזקין" ש"ס, היינו ראש ישיבה  ובמה הוא מתעסק באגדות בוורטים על הפרשה עיסוק של אדמורים, משגיחים, מאליה עולה השאלה כלך "לנגעים ואוהלות" למה אגדתא?

מתברר שהראש ישיבה מקנא בפוזיציה של האדמור הלמדנות הייתה רק קרדום לחפור בו אדמורות כמו שאר המעלות של "גור תורה" תורה על מנת לקנטר את האדמור ובניו, להתייהר על חברי המועצת [שמעתי שעכשיו אתם מגדפים גם אותם]

והטענה "שהשתיקו" אותו לא הייתה ולא נבראה[ הן מצד שעכשיו מתברר שאמר 300 שיעורים בתחילת ההנהגה]
הוא לא מעונין בכלל להגיד שיעורים, אם היינו בטוחים  אחרי שהשתיקו אותו שנים רבות כל כך  הוא יגיד בישיבה שפתח  שיעורים   בשיעור אלף בית וגימל  וירגיע את הבולמוס שלו להגדת שיעורים מתברר שזה לא מעניין  אותו ורק לטובת ההצגה הוא אומר מידי פעם שיעור, מה שהוא חשק חושק ובמי הוא מקנא באדמור ובפוזיציה שלו....

תאמין לי אם היית חושב שאפשר לשכנע אצלכם מישהו עם  הגיון ועם טענות נכוחות הייתי  מוציא חוברת  אבל מדובר באנשים טיפשים חסרי מודעות עצמית[לא יודעים שהם כאלה]בנוסף לרוח שטות שנוספה להם עכשיו,
אני כבר לא מדבר על העבריינים, והמוסרים בקהילה, או על בעלי האינטרסים  הפוזיציות ו ואייפוניסטים  קלי דעת.

תענוג לקרוא. איזה אקרובטיות ויצירתיות.
תשלח לרוסט. אולי יצליח להוציא מזה איזה מאמר שיציל את צעירי הצאן שלא יסחפו חלילה אחרי הסטרא אחרא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2020 13:43 לינק ישיר 

לא הבנתי למה  בלעת את הלשון? התברר לך שאתה אתם לא העפרונות הכי מחודדים בקלמר?זה לא רק בגלל "שרוח שטות" נכנסה בכם, מדובר בטיפשים בורים ועמי הארצות בעצם!!!

בוא נראה מי מקנא במי?אדם שהמומחיות שלו  
היא  "נשים נזקין" ש"ס, היינו ראש ישיבה  ובמה הוא מתעסק באגדות בוורטים על הפרשה עיסוק של אדמורים, משגיחים, מאליה עולה השאלה כלך "לנגעים ואוהלות" למה אגדתא?

מתברר שהראש ישיבה מקנא בפוזיציה של האדמור הלמדנות הייתה רק קרדום לחפור בו אדמורות כמו שאר המעלות של "גור תורה" תורה על מנת לקנטר את האדמור ובניו, להתייהר על חברי המועצת [שמעתי שעכשיו אתם מגדפים גם אותם]

והטענה "שהשתיקו" אותו לא הייתה ולא נבראה[ הן מצד שעכשיו מתברר שאמר 300 שיעורים בתחילת ההנהגה]
הוא לא מעונין בכלל להגיד שיעורים, אם היינו בטוחים  אחרי שהשתיקו אותו שנים רבות כל כך  הוא יגיד בישיבה שפתח  שיעורים   בשיעור אלף בית וגימל  וירגיע את הבולמוס שלו להגדת שיעורים מתברר שזה לא מעניין  אותו ורק לטובת ההצגה הוא אומר מידי פעם שיעור, מה שהוא חשק חושק ובמי הוא מקנא באדמור ובפוזיציה שלו....

תאמין לי אם היית חושב שאפשר לשכנע אצלכם מישהו עם  הגיון ועם טענות נכוחות הייתי  מוציא חוברת  אבל מדובר באנשים טיפשים חסרי מודעות עצמית[לא יודעים שהם כאלה]בנוסף לרוח שטות שנוספה להם עכשיו,
אני כבר לא מדבר על העבריינים, והמוסרים בקהילה, או על בעלי האינטרסים  הפוזיציות ו ואייפוניסטים  קלי דעת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 11:33 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
מספר הצפיות לאשכול שנפתח היום נראה טבעי ? לי כבר יצא לעקוב פעם אחר אשכול אחד ואחרי כל כניסה לשם זה קפץ המונה בעשר צפיות

האשכול נפתח לפני בדיוק שלושה חודשים (נגדע באמצע המתח)
והוקפץ שלשום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 01:53 לינק ישיר 

חצינזק כתב:

תצוגת הודעה
נשלח ב-21:47     15/9/2020
ללא נושא

פראי אדם הם אלה שנלחמים בגדול"י ובועדת הרבנים לענייני התקשורת, ח"ג הם ערכיים [כמו ליצמן שהתפטר מסיבות ערכיות וקידש ש"ש] ועומדים כחומה בצורה על משמר קודשי ישראל, כולנו מצדיעים להם, מערכים אותם, מוקירים אותם, כולנו מקיאים ומוקיעים את בני הבליעל הלוחמים ברבנים חוברים לרפורמים וחוזרים בשאלה. ומנסים לקעקע את קדושת ישראל ולפגוע בחומות הדת.בושה, חרפה, בזיון, הבוז לכם.

חחחח
בערב ראש השנה זה הזמן לשקרים ובדיחות
חסג נדלן הם ערכיים וטהורים את המנטרה הדבלית הזאת שמעתי מחסידת גור אישה צעירונת לפני כמה שנים !!
כנראה זאת השיטה לחנך את הזוגות הצעירים לתקנות שהם נגד ההלכה !!
ועדת התישקורת "הרבנים " ?? שמורכבת מחסג שצוחקים בדרך את הבנק ולכאורה ידוע לכל שהם מאשרים מסלולים לפי דמי הפרוטקשין שהם מקבלים מחברות הטלפונים הניידים!!
וידוע המעללים שלהם שהם חוסמים קוי הלכה וקוי מיידע רפואי
שלכאורה כנראה הם לא שלמו דמי פרוטקשן .

הסוף הוא הכי מחוצף לקרקע את קדושת ישראל ולפגוע בחומות הדת !!אם כת רשעי גור נדלן מבזים את הרב שאול אלתר בחוצפה אומרים עליו שהוא עוקר הדת !!כתוב שכל מי מבזה תלמידי חכמים אין רפואה למכתו !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי שרית560 ב- 17/09/2020 02:02:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2020 00:05 לינק ישיר 

מספר הצפיות לאשכול שנפתח היום נראה טבעי ? לי כבר יצא לעקוב פעם אחר אשכול אחד ואחרי כל כניסה לשם זה קפץ המונה בעשר צפיות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2020 21:10 לינק ישיר 

תצוגת הודעה
נשלח ב-21:47     15/9/2020
ללא נושא

פראי אדם הם אלה שנלחמים בגדול"י ובועדת הרבנים לענייני התקשורת, ח"ג הם ערכיים [כמו ליצמן שהתפטר מסיבות ערכיות וקידש ש"ש] ועומדים כחומה בצורה על משמר קודשי ישראל, כולנו מצדיעים להם, מערכים אותם, מוקירים אותם, כולנו מקיאים ומוקיעים את בני הבליעל הלוחמים ברבנים חוברים לרפורמים וחוזרים בשאלה. ומנסים לקעקע את קדושת ישראל ולפגוע בחומות הדת.בושה, חרפה, בזיון, הבוז לכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 21:02 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

אין חסידי גור ב-קטאר?

קיים בין חסידי גור הנאמר בהם "פרא אדם ידו בכל".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2020 15:30 לינק ישיר 

חצינזק כתב:
גם התורמים מתוך גור שמבינים שכספם הולך למימון טרור ולמטרות שאינם לימוד תורה וחסד, אינם ממהרים להכניס ידם אל הכיס.

אין חסידי גור ב-קטאר?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גערער שלח לי באישי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext