לא תתכן ההפקרות הזו, שהם מחליטים לעשות מה שבא להם בניגוד לנהלים ולהוראות!
נפטרו פה עוד "כמה" רבנים בזמן הקורונה ונקברו עם בקושי מניין, כדי למנוע התפשטות של המחלה! זה שאתם "שמים פס", לא מעניין אותי. זה שתדביקו עוד מאות אחרים כן מעניין אותי!
אני גם מקווה שלא יגיעו מארה"ב עוד 20 חסידים עם הגופה, כי שם לפי התמונות לא שומרים על כלום! לא מסכות, לא מרחק ולא שום דבר.
רוצים לחלות ולמות כמו זה שאתם הולכים לקבור? תעשו את זה בבידוד מוחלט! לא? לא תהיה הלוויה!
כמובן שאף אחד לא יכתוב היום כך. אבל אפשר לראות שהסגנון יותר במח שלנו מאשר בעובדות.
נשלח ב-19/6/2020 09:15
מאור_עינים כתב:
אז מה היה בסוף איך שחררו את הגופה
המשטרה החליטה למרות איומיה לא לריב איתם.. יכלו למנוע את שחרורה בשד"ת! שלחו "כוחות גדולים"? על מי הם עובדים? כולנו ראינו את הסרטונים. כמה עשרות שוטרים, מכתזי"ת שלא השתמשו בה, וכמה פרשים שלא עשו כלום
כשהביאו את גופתו של הרב משה פינשטיין לקבורה בארץ לא כתבו "גופתו תגיע לארץ" אף שגופה היא גופה.
נשלח ב-18/6/2020 13:46
אז מה היה בסוף איך שחררו את הגופה
נשלח ב-18/6/2020 09:07
מי שרגיל לשפה גסה וולגרית לעולם לא יבין מה זו שפה עדינה, כפי שכבר הסביר שמבחינתו אין הבדל בין מת לבין נפטר. הוא בטח גם לא מבין למה לא לכתוב נבלה או פגר.
נשלח ב-18/6/2020 08:42
פלדלפי
אךטובוחסד כתב:
איש_חשוב כתב:
מבלי להיכנס לנושא התבטאות כמו "הגופה" על נפטר שהוא רק של קהילה, היא ממש מזלזלת
מה קשור זלזול? זו גופתו! בלי שום זלזול. תשאל אותם למה בכרזה על הלוויה הם מכנים אותו רק זצ"ל ולא זצוקללה כמקובל אצל בנשקי"ם. זה הדהים אותי!
מדהים איך שהשינאה למדינה גברה על סכסוך ארוך ועקוב מדם...
נשלח ב-18/6/2020 08:11
קלעפער כתב:
אתר בחדרי: נמצאה גופת הרב שטבע בעת שהציל תלמידוטרגדיה: לאחר ימים של חיפושים ומאמץ רב של ארגוני חסד, אנשים פרטיים ומשמר החופים של ארה"ב, אותרה גופתו של הרב ראובן באומן שטבע בעת שהציל את תלמידו בסביבות שעה 13:00 שעון מקומי - ארה"ב
נתפסים פה לשטויות לפעמים.. גם המושג "גופו הטהור" בעיה? ומה עם "נפטר" מול "מת"? לא כל שיעול זה קורונה, ולא בהכרח שצורת כתיבה באה להעיד על אהדה או הפכה, של הכותב…
אני בהחלט לא אוהד של מה שקורה בתולדות. לזלזול במדינה כל השנה, אני שותף חלקית, אבל פה זה "חב לאחריני" ומלחמה של כולם להשאר חיים..
אתר בחדרי: נמצאה גופת הרב שטבע בעת שהציל תלמידו
טרגדיה: לאחר ימים של חיפושים ומאמץ רב של ארגוני חסד, אנשים פרטיים ומשמר החופים של ארה"ב, אותרה גופתו של הרב ראובן באומן שטבע בעת שהציל את תלמידו בסביבות שעה 13:00 שעון מקומי - ארה"ב
נשלח ב-18/6/2020 00:21
נוירולוג כתב:
אם היה מדובר באחרי 120 של הרב קנייבסקי (שיאריך ימים) גם היית כותב "לא לשחרר את גופת בן הסטייפלער"?
כן. לא מבין איפה הבעיה.. גופה היא גופה לא מוריד ולא מעלה מבחינת הערכתי אל הנפטר