| נשלח ב-19/6/2020 06:01 |
|
| |
גרוטו: הבדיקות גם כך לא מדויקות.
פרופ' איתמר גרוטו: "ברגע שיפתחו את השמיים בין מדינות "ירוקות" אין צורך בבידוד או בבדיקות, שכן הבדיקות גם כך לא מדויקות" ירון אברהם n12 מישהו יכול להסביר את ה'מדרש פליאה' הזה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 01:24 |
|
| |
ירו_שלמי
| נוירולוג כתב: |  | ג. הדברים ידועים שהבדיקות זה לא שחור ולבן, והיו אף מקרים בתוך בתי חולים שאנשים נבדקו ויצאו שלילי, אושפזו במחלקה רגילה, ובבדיקה נוספת נמצאו חיוביים וכולם נשלחו לבידוד, ועוד ועוד מקרים של תוצאות שלא שיקפו את המציאות.
סטטיסטית ככל שאחוז החיוביים קטן, כך, יחסית, אחוז הטעויות עולה. יתכן שזו הסיבה ליותר טעויות בתקופה האחרונה.
(תופעה סטטיסטית מפתיעה, אבל זו האמת, דוגמא קיצונית בקצרה - מחלה שרק אחד לעשרת אלפים חולה בה, ובדיקה שנכונה רק ב-99 אחוז. אם נמצאת חיובי, הסיכוי שאתה חולה הוא עדיין אחוז אחד בלבד!).
מעניין, אם כי הטעויות היו כבר מהתחלה, פשוט לא שמו את הפוקוס על זה, התעסקו בדברים אחרים. |
|
נכון, היו כל הזמן, עכשיו רק השתנה היחס, נגיד שתמיד היו 10 שיצאו חיוביים בטעות ליום, עשרה מול 1000 זה לא הרבה, אבל כשיש 20 חיוביים ועשרה מתוכם בטעות זה הרבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 22:01 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | ג. הדברים ידועים שהבדיקות זה לא שחור ולבן, והיו אף מקרים בתוך בתי חולים שאנשים נבדקו ויצאו שלילי, אושפזו במחלקה רגילה, ובבדיקה נוספת נמצאו חיוביים וכולם נשלחו לבידוד, ועוד ועוד מקרים של תוצאות שלא שיקפו את המציאות.
סטטיסטית ככל שאחוז החיוביים קטן, כך, יחסית, אחוז הטעויות עולה. יתכן שזו הסיבה ליותר טעויות בתקופה האחרונה.
(תופעה סטטיסטית מפתיעה, אבל זו האמת, דוגמא קיצונית בקצרה - מחלה שרק אחד לעשרת אלפים חולה בה, ובדיקה שנכונה רק ב-99 אחוז. אם נמצאת חיובי, הסיכוי שאתה חולה הוא עדיין אחוז אחד בלבד!). |
|
מעניין, אם כי הטעויות היו כבר מהתחלה, פשוט לא שמו את הפוקוס על זה, התעסקו בדברים אחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 01:00 |
|
| |
ירו_שלמי
| נוירולוג כתב: |  | ג. הדברים ידועים שהבדיקות זה לא שחור ולבן, והיו אף מקרים בתוך בתי חולים שאנשים נבדקו ויצאו שלילי, אושפזו במחלקה רגילה, ובבדיקה נוספת נמצאו חיוביים וכולם נשלחו לבידוד, ועוד ועוד מקרים של תוצאות שלא שיקפו את המציאות. |
|
(תופעה סטטיסטית מפתיעה, אבל זו האמת, דוגמא קיצונית בקצרה - מחלה שרק אחד לעשרת אלפים חולה בה, ובדיקה שנכונה רק ב-99 אחוז. אם נמצאת חיובי, הסיכוי שאתה חולה הוא עדיין אחוז אחד בלבד!).
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 00:41 |
|
| |
ביום ראשון הבדיקות עיקר. ביום שני המסיכות עיקר. ביום שלישי ריחוק של 2 מטר עיקר. ביום רביעי אלכוג'ל עיקר. ביום חמישי כפפות חד פעמיות עיקר. ביום שישי סגר עיקר. וביום שבת התפילה וקריאת התורה ביחידות הוא עיקר. ובשבוע הבא חוזר חלילה. וכמובן שעיקר העיקרים הוא הזכות הדמוקרטית להפגנה, וזה דוחה את כל העיקרים האחרים. בהצלחה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 00:35 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | א. הוא לא אמר את הדברים בראיון, כך שהייתי מציע שלא להסתמך על ציטוטים מדיונים סגורים, ייתכן, ואף סביר להניח שהדברים לא נאמרו כך, או לפחות לא הובאו ופורסמו בהקשרם.
ב. ייאמר לזכותו שהוא לאורך כל הדרך חזר ואמר שהבדיקות זה לא העיקר וכו', וזאת בניגוד לציד המכשפות ומסע התעמולה של התקשורת שנקרא אז "מחדל הבדיקות".
ג. הדברים ידועים שהבדיקות זה לא שחור ולבן, והיו אף מקרים בתוך בתי חולים שאנשים נבדקו ויצאו שלילי, אושפזו במחלקה רגילה, ובבדיקה נוספת נמצאו חיוביים וכולם נשלחו לבידוד, ועוד ועוד מקרים של תוצאות שלא שיקפו את המציאות. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 15:19 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | גרוטו: הבדיקות גם כך לא מדויקות.
פרופ' איתמר גרוטו: "ברגע שיפתחו את השמיים בין מדינות "ירוקות" אין צורך בבידוד או בבדיקות, שכן הבדיקות גם כך לא מדויקות" ירון אברהם n12 מישהו יכול להסביר את ה'מדרש פליאה' הזה?
|
|
ועדיין לא הבנתי את הקשר בין מדינות ירוקות לבין בדיקות. (חוץ ממה שזה מתחרז יפה...) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 15:07 |
|
| |
א. הוא לא אמר את הדברים בראיון, כך שהייתי מציע שלא להסתמך על ציטוטים מדיונים סגורים, ייתכן, ואף סביר להניח שהדברים לא נאמרו כך, או לפחות לא הובאו ופורסמו בהקשרם.
ב. ייאמר לזכותו שהוא לאורך כל הדרך חזר ואמר שהבדיקות זה לא העיקר וכו', וזאת בניגוד לציד המכשפות ומסע התעמולה של התקשורת שנקרא אז "מחדל הבדיקות".
ג. הדברים ידועים שהבדיקות זה לא שחור ולבן, והיו אף מקרים בתוך בתי חולים שאנשים נבדקו ויצאו שלילי, אושפזו במחלקה רגילה, ובבדיקה נוספת נמצאו חיוביים וכולם נשלחו לבידוד, ועוד ועוד מקרים של תוצאות שלא שיקפו את המציאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 14:58 |
|
| |
ירו_שלמי
| תמניא_אפי כתב: |  | בוקר טוב אליהו! מתחילים לפתוח את העיניים ולראות שהכל אחיזת עיניים אחת גדולה! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בארורר, ואותם אלה הם שעוד ינסו לשכנע אותנו שכדור הארץ אינו שטוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 14:28 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
| פסתםנחמד כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  |
בוקר טוב אליהו!
מתחילים לפתוח את העיניים ולראות שהכל אחיזת עיניים אחת גדולה!
|
|
אני מחפש משהו לשליחות קטנה באיטליה, אתה מוכן?
|
|
אני לבייג'ין...
|
|
מצטער אני בטייוואן יש פה כפול יותר מכפול אנשים מאשר אצלכם ורק שבעה מקרים של מוות מקורונה. היו שלום ושימרו על עצמכם! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 12:51 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  |
בוקר טוב אליהו!
|
|
אני מחפש משהו לשליחות קטנה באיטליה, אתה מוכן?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 12:30 |
|
| |
בוקר טוב אליהו!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 09:13 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. אולי רומז שהבדיקות הן גרוט-אה?!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 08:28 |
|
| |
בוקר טוב אליהו! מתחילים לפתוח את העיניים ולראות שהכל אחיזת עיניים אחת גדולה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2020 06:55 |
|
| |
|
|
|
|