| נשלח ב-21/6/2020 20:20 |
|
| |
נציגי גור בפורום- משהו רע עובר עליהם
בגלגול הקודם שלי כאן בפורום [לפני הרבה שנים] הייתה כאן נציגות ''מרשימה'' של חסידי גור נאמני האדמו"ר מגור, יעקב ליצמן והמודיע. הוויכוחים היו יותר סוערים ופחות חד צדדיים. בתקופה האחרונה מייצגי הז'אנר [בהשאלה] הנ"ל, נשמעים רפוסים ומותשים, עונים בכדי שלא להשאיר את הנייר חלק... ומתחננים ללא קול להרפות מהעניין [שתכלס הוא בוער]. כבר קרה בכמה וכמה אשכולות שהם פשוט בורחים באמצע דיון, או שמתעלמים מדברים שהם עצמם כותבים. בעבר הלא רחוק היה אחד שביקש בעדינות לרדת מהעץ בצורה מכובדת, הורדתי אותו כמעט ללא פגע ב"ה, אבל עדיין הנחיתות ניכרת.
זה קורה מחמת שהגערעס כבר לא בטוחים בצדקת הדרך של המובילים אותם, או אולי מחמת שהציבור לא מוכן כבר לבלוע את דברי הבלע בדמות צידוד כלשהו בנעשה כיום בגור. כך או כך. יש חסידי גור שמבקשים אישור כתיבה בפורום ומשום מה לא נענים. זוכרים את האשכול שפתחתי תחת הכותרת ''גערער שלח לי באישי'' אז היום ראיתי שהוא כתב לי כך: | ללא נושא |
| | לפי התיקון האחרון שלך להודעה אני מבין שאתה מההנהלה,או פצחן טוב,אם תתן לי אישור כתיבה אני יעשה שמח בפורום.... | בכל הקשור אלי הוא טועה, אבל בכל הקשור לכמיהה שלו ליטול חלק בדיונים, הוא בהחלט מביע משאלה של כנראה יותר מאשר שלו לבד.
תוקן על ידי חצינזק ב- 21/06/2020 20:20:25
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2020 01:53 |
|
| |
ומי כתב: "אנשים יוצאים כל הזמן מחסידויות, ואף אחד לא אומר להם מילה, נדידה בין חסידויות או החוצה הוא דבר נפוץ, שהרי זה דומה למה שכתבתי על אדם שעזב חסידות מסוימת והוא בא לבקר שם מידי פעם, שזה קורה דבר יום ביומו, והוא מתקבל בחביבות בין חבריו לשעבר".
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 10:23 |
|
| |
מדוע דברי האמרי אמת זי"ע נזרקים היום לפח האשפה
הוא כתב שלכל אחד מהחסידים זכותו לבחור אדמו"ר כלבבו מדוע היום אסור
מדוע כאשר כ"ק מרן הפני מנחם הדפיס חידושיו בגמרות שחולקו בבית מדרשו ובכל הישיבות של חס"ג
הגיע לפתע בן אחיו וזרק הכל לאשפה ואז לא טענו שזה מלחמה נגד האדמו"ר
מה השתנה יום מיומיים ואין תשובה
הכל טירורסטים
תוקן על ידי מאור_עינים ב- 24/06/2020 10:24:53
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 00:04 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | בכל הקשור לחלק הראשון בדבריך ניתן לחברים כאן לעיין בלינק המצורף ושיבחרו לעצמם את הצד הענייני יותר בדיון שם.
כנ"ל גם לעניין מדת הפראות שלי, ההתנסחות וצורת התנהלות.
עוד משהו, אתה חוזר חזור ושנן שאני משתייך לקבוצת ''הממורמרים'' ובכך כביכול אתה מכהה את הכאות והגינויים שטרור גור מקבלי בחלק מהודעותיי זה בסדר, כבר קבעת בעבר דברים שונים על ניק 'חצינזק', מי הוא ומה הוא. איך כתב כאן אחד הניקים באשכול סמוך תמשיך לרקוד את ריקוד הגולם במעגל כולנו מוחים לך כף [יש גם אחד שעושה לך לייקים].
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 10:58 |
|
| |
בכל הקשור לחלק הראשון בדבריך ניתן לחברים כאן לעיין בלינק המצורף ושיבחרו לעצמם את הצד הענייני יותר בדיון שם.
כנ"ל גם לעניין מדת הפראות שלי, ההתנסחות וצורת התנהלות.
עוד משהו, אתה חוזר חזור ושנן שאני משתייך לקבוצת ''הממורמרים'' ובכך כביכול אתה מכהה את הכאות והגינויים שטרור גור מקבלי בחלק מהודעותיי זה בסדר, כבר קבעת בעבר דברים שונים על ניק 'חצינזק', מי הוא ומה הוא. איך כתב כאן אחד הניקים באשכול סמוך תמשיך לרקוד את ריקוד הגולם במעגל כולנו מוחים לך כף [יש גם אחד שעושה לך לייקים].
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 03:12 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | איש חשוב
כבר כמה הודעות שאתה פשוט כל הזמן לא מתכתב איתי... ואתה גם דואג לעדכן אותי בכך, לשאול שאלות, לסיים איתי ושוב לסיים איתי.... כמה מצחיק.
חבל אם כבר אתה לא מתכתב איתי אז לא עדיף שתעשה את זה לעניין ותגיב על דברים שכתבת אתה אתה כתבת שאתה מייצג את גור וגם כתבת שהעובדה שהגר"ש לא קרא לעצמו שם היא סיבה מוצדקת לאלימות וטרור וששני הצדדים נרדפים. להלן הציטוט:
אני מציג כאן את טענות גור [-כך כתבת, אז מה אתה נעלב שאני מביא ציטוט שלך כטענת גור?]
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=6&topic_id=3165
בבקשה תמשיך לא להתכתב איתי אבל אנא תעשה את זה בצורה עניינית...
בכל מקרה שנים ממייצגי גור כאן בפורום צצו כאן משום מה באשכול... מעניין לראות מי עוד כאן בפורום מצדד בטרור ואלימות, כמו שהעיד על עצמו איש חשוב אם הוא יכחיש אני יביא את הציטוט המלא [מופיע בלינק המצורף]. יכול להיות שיש רק שנים? |
|
אתה סותר את עצמך מיניה וביה אתה יודע לצטט ועוד בהדגשה, שכתבתי במילים פשוטות "אני מציג כאן את טענות גור" לא אומר שהם צודקים, לא אומר שמעשי טרור ואלימות שלהם מוצדקים ואופס, שניה אחר כך אתה קורא לי "מייצגי גור" ו"מצדד בטרור ואלימות" אז תחליט, מצדד? או מציג את טענותיהם של גור?
אתה בושה לכל הממורמרים, בעצם התנהגותך הפרועה כאן בפורום אתה מקלקל את השם של כל יתר הממורמרים..
ואכן אינני עונה לך על שום טיעון בנושא גור, מלבד עצם הויכוח על ההתנגחות האישי שלך מולי הפכת את האשכול על גור, לניגוח אישי על מה אני חושב, מאז אתה מנסה שוב לעבור לפסים עניניים אבל זה לא יקרה, כי אני לא אתדיין עם חסידי גור כוחניים מסוגך אני יודע מאיפה באה הכוחניות שלך, ממי ירשת אותה, ומאיפה הבאת את ההתנהגות הפרועה, האומרת שמי שמצדד בדרך שונה מהשיטה הגורית שלך, צריך להשמיץ אותו אישית. תראה כמה כוחני אתה, שאם מישהו רק מנסה להציג את טענות הצד השני, אתה פותח בהשמצות אישיות על הכותב במקום להתמודד עם העובדות נטו האם אתה מקוה בכך שאחרים יחששו ללכת בדרכי ולטעון נגדכם בחזרה? הדרך הכוחנית הידועה של (חלק מחסידי) גור, אתה לא טוב מהם, אתה רק חלק שפרש מהם וממשיך להתנהג בדיוק כמוהם
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 01:58 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | מתוך הפרוטוקולים:
"הניתוק חייב להיות מלא" במקרה אחר שבו חברי החסידות הבכירים שאלו איך אב ובן צריכים להתנהל אחד עם השני במקרה שאחד מהם עזב לחסידות של מנהיג המורדים, המסקנה הייתה כי "ברור שההכוונה שניתנת היא כי הניתוק חייב להיות מלא. אסור ומסוכן כל קשר עמם".
יתכן וזו הסיבה לכך שקולם אינו נשמע כ"כ בפורום. |
|
לא יאומן כי יסופר !! צפון קוריאה ושאר הדיקטטורים יכולים ללמוד מגור נדלן מהו טרור!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2020 01:02 |
|
| |
מתוך הפרוטוקולים:
"הניתוק חייב להיות מלא" במקרה אחר שבו חברי החסידות הבכירים שאלו איך אב ובן צריכים להתנהל אחד עם השני במקרה שאחד מהם עזב לחסידות של מנהיג המורדים, המסקנה הייתה כי "ברור שההכוונה שניתנת היא כי הניתוק חייב להיות מלא. אסור ומסוכן כל קשר עמם".
יתכן וזו הסיבה לכך שקולם אינו נשמע כ"כ בפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 22:56 |
|
| |
איש חשוב
כבר כמה הודעות שאתה פשוט כל הזמן לא מתכתב איתי... ואתה גם דואג לעדכן אותי בכך, לשאול שאלות, לסיים איתי ושוב לסיים איתי.... כמה מצחיק.
חבל אם כבר אתה לא מתכתב איתי אז לא עדיף שתעשה את זה לעניין ותגיב על דברים שכתבת אתה אתה כתבת שאתה מייצג את גור וגם כתבת שהעובדה שהגר"ש לא קרא לעצמו שם היא סיבה מוצדקת לאלימות וטרור וששני הצדדים נרדפים. להלן הציטוט:
אני מציג כאן את טענות גור [-כך כתבת, אז מה אתה נעלב שאני מביא ציטוט שלך כטענת גור?]
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=6&topic_id=3165
בבקשה תמשיך לא להתכתב איתי אבל אנא תעשה את זה בצורה עניינית...
בכל מקרה שנים ממייצגי גור כאן בפורום צצו כאן משום מה באשכול... מעניין לראות מי עוד כאן בפורום מצדד בטרור ואלימות, כמו שהעיד על עצמו איש חשוב אם הוא יכחיש אני יביא את הציטוט המלא [מופיע בלינק המצורף]. יכול להיות שיש רק שנים?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 22:40 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| חצינזק כתב: |  | בגלגול הקודם שלי כאן בפורום [לפני הרבה שנים] הייתה כאן נציגות ''מרשימה'' של חסידי גור נאמני האדמו"ר מגור, יעקב ליצמן והמודיע. הוויכוחים היו יותר סוערים ופחות חד צדדיים. כבר קרה בכמה וכמה אשכולות שהם פשוט בורחים באמצע דיון, או שמתעלמים מדברים שהם עצמם כותבים. בעבר הלא רחוק היה אחד שביקש בעדינות לרדת מהעץ בצורה מכובדת, הורדתי אותו כמעט ללא פגע ב"ה, אבל עדיין הנחיתות ניכרת.
זה קורה מחמת שהגערעס כבר לא בטוחים בצדקת הדרך של המובילים אותם, או אולי מחמת שהציבור לא מוכן כבר לבלוע את דברי הבלע בדמות צידוד כלשהו בנעשה כיום בגור. |
|
מכיון ובשורה המודגשת באדום, אתה מתכוון אלי, שבאמצע הויכוחים אמרתי לך, מיסטר עד כאן, אני לא רוצה להתכתב איתך יותר בכלל, וזה בגלל חוסר הגינות משוועת שנהגת תוך כדי הויכוח, שכבר אתייחס אליהם
כאן באת שוב עם השקרים שלך..
ברחו באמצע דיון? או בעצם נגעלים מעצם השיח איתך?
ומהי חוסר ההגינות עליה דיברתי בדיוק מה שעשית כאן.. אני בתחילה באתי ואמרתי רבותי הבאתם לכאן רק את צד ר' שאול, ומן הסתם יש גם לצד השני מה לומר, ואם אף אחד מחסידי גור לא יבוא לענות אני אציג את הצד שלהם הצגתי אותו, ואז החלטת להציג אותי כחסיד גור, למרות שאני כותב כאן כבר 10 שנים וידוע לכל שאני לא ממש נמנה עליהם לפי אלפי תגובותי בפורום וכאן באת שוב ככלב השב אל קיאו, כשאתה מדבר על "חסידי גור נאמני האדמור מגור" ובשורה אחר כך אתה כותב ש"הם בורחים באמצע דיון".. (או שמא יש באמתחתך עוד כאלו שאמרו לך לא רוצים לדבר איתך) זה בדיוק הסיבה למה אנשים אומרים לך לא בא לי להידבר איתך
כבר ציינתי שאתה עושה שירות דב לר' שאול ותומכיו? כשאתה מתנהג כמו חלק מחסידי גור שהם אגואיסטיים ומניפולטיבים, אתה בעצם מציג לנו איזה חלק זיבורית עבר לר' שאול... אתה בושה לכל קהל ומגזר שתצטרף אליו. |
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 22:37 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | בגלגול הקודם שלי כאן בפורום [לפני הרבה שנים] הייתה כאן נציגות ''מרשימה'' של חסידי גור נאמני האדמו"ר מגור, יעקב ליצמן והמודיע. הוויכוחים היו יותר סוערים ופחות חד צדדיים. כבר קרה בכמה וכמה אשכולות שהם פשוט בורחים באמצע דיון, או שמתעלמים מדברים שהם עצמם כותבים. בעבר הלא רחוק היה אחד שביקש בעדינות לרדת מהעץ בצורה מכובדת, הורדתי אותו כמעט ללא פגע ב"ה, אבל עדיין הנחיתות ניכרת.
זה קורה מחמת שהגערעס כבר לא בטוחים בצדקת הדרך של המובילים אותם, או אולי מחמת שהציבור לא מוכן כבר לבלוע את דברי הבלע בדמות צידוד כלשהו בנעשה כיום בגור. |
|
מכיון ובשורה המודגשת באדום, אתה מתכוון אלי, שבאמצע הויכוחים אמרתי לך, מיסטר עד כאן, אני לא רוצה להתכתב איתך יותר בכלל, וזה בגלל חוסר הגינות משוועת שנהגת תוך כדי הויכוח, שכבר אתייחס אליהם
כאן באת שוב עם השקרים שלך..
ברחו באמצע דיון? או בעצם נגעלים מעצם השיח איתך?
ומהי חוסר ההגינות עליה דיברתי בדיוק מה שעשית כאן.. אני בתחילה באתי ואמרתי רבותי הבאתם לכאן רק את צד ר' שאול, ומן הסתם יש גם לצד השני מה לומר, ואם אף אחד מחסידי גור לא יבוא לענות אני אציג את הצד שלהם הצגתי אותו, ואז החלטת להציג אותי כחסיד גור, למרות שאני כותב כאן כבר 10 שנים וידוע לכל שאני לא ממש נמנה עליהם לפי אלפי תגובותי בפורום וכאן באת שוב ככלב השב אל קיאו, כשאתה מדבר על "חסידי גור נאמני האדמור מגור" ובשורה אחר כך אתה כותב ש"הם בורחים באמצע דיון".. (או שמא יש באמתחתך עוד כאלו שאמרו לך לא רוצים לדבר איתך) זה בדיוק הסיבה למה אנשים אומרים לך לא בא לי להידבר איתך
כבר ציינתי שאתה עושה שירות דב לר' שאול ותומכיו? כשאתה מתנהג כמו חלק מחסידי גור שהם אגואיסטיים ומניפולטיבים, אתה בעצם מציג לנו איזה חלק זיבורית עבר לר' שאול... אתה בושה לכל קהל ומגזר שתצטרף אליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2020 16:49 |
|
| |
שלא יתפרש מכל הנכתב עד עתה שאני מאשר או מכחיש שאכן מדובר בניק כזה או אחר.
אם הוא יכתוב לי שהוא מסכים שאפרסם מי הוא, יתכן ואעשה זאת.
תוקן על ידי חצינזק ב- 22/06/2020 16:59:02
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 21:18 |
|
| |
אין ספק בלי להכריע עם מי הצדק, היום, בניגוד לעבר לחסידי גור הרבה יותר קשה להגן על עצמם כי הבעיה בפניה הם ניצבים נובעת מהם,וכבר לא ניתן למכור את "הסחורה" שמכרו בעבר על האיכותיות שאין בשאר החסידויות ולכן יש קנאה וכו' מה גם שהכול סביב האדמו"ר ,במילים אחרות, יש אולי ספק בהנהגה העליונה שזה הכי גרוע לכל חסידות. לא לחינם הציניקנים אומרים שהסיבה שבגור אימצו את חבישת המסכות ,ברצינות שכזאת, כי מה שפחות לדבר...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/06/2020 21:20:49
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/06/2020 21:24:53
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 20:38 |
|
| |
| חצינזק כתב: |  | מקשה.
הנ"ל כבר היה מאושר וככל הנראה נחסם, כך שאין זה אומר שחדשים לא מתקבלים. |
|
דברוני נחסם? למרות שבד"כ הייתי מהצד השני של המתרס ביחס לתגובותיו המשעשעות, אבל הוא הוסיף צבע ועניין לפורום. חבל. מעניין על שום מה ראו לחסום אותו?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2020 20:27 |
|
| |
מקשה.
הנ"ל כבר היה מאושר וככל הנראה נחסם, כך שאין זה אומר שחדשים לא מתקבלים.
|
|
|
|
|