בית פורומים בחדרי חרדים

הנכד של רבי גדליה נדל זצ"ל חטף מכות רצח בויזניץ מונסי (מהבלוג של שאולזון)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/6/2020 21:13 לינק ישיר 
הנכד של רבי גדליה נדל זצ"ל חטף מכות רצח בויזניץ מונסי (מהבלוג של שאולזון)

בליל ש''ק יצא הרב אליהו נדל בן בנו של גדול גאוני הזמן רבי גדליה זצ''ל, מוכה וחבול מויז'ניץ מאנסי בלונדון. הסיפור התחיל בשלום זכר שם הוא התבטא בביטויים שהיו מי שלא אהבו זאת, ובחור זרק אותו מן המקום, פרצה מהומה ודלת הבית נשברה. משם הוא הלך לטיש בויזניץ מונסי שם נמשכה המהומה כאשר נזרק משם חבול ומוכה
https://bshch.blogspot.com/2020/06/blog-post_4134.html

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 00:59 לינק ישיר 
קלעפער

אניכברחוזר כתב:
הרב נאדל אינו חרדי, או אינו מחזיק בדעות המקובלות במגזר החרדי. אבל מכות זה עוד פחות חרדי...ועל הסיפא של דבריך בנוגע למכות נו נו....

נו, הרי זה מה שרציתי לבטא, שאם יהודי ירא"ש מדקדק בקלה כבחמורה אומרה איזו דעה על זמני בריאת העולם הוא נפסל מכל וכל אבל יהודי שהתורה קראה לו "רשע" הוא חרדי וצדיק, קנאי ומכובד על הבריות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 00:56 לינק ישיר 
קלעפער

מנהשורה כתב:
הרב נאדל אינו חרדי, או אינו מחזיק בדעות המקובלות במגזר החרדי. אבל מכות זה עוד פחות חרדי... מה דעותיו על אופן קיום והתמסרות לקב"ה לתורתו ולמצוותיו? מה דעותיו על המדינה ועל עוקרי התורה? משום סיבות ברורות, דעותיו על ענינים שקשורים למדע, קיבלו הד נרחב וכך טושטשה דמותו (לא שאני מצדיק התעלמות מהנושאים האלה, אבל בהחלט צריך לשים בפרופורציות). (תיקון: התכוונת לנכד? כי אני הבנתי שהכוונה לסב)

תוקן על ידי מנהשורה ב- 21/06/2020 23:39:17

ודאי התכוונתי לנכד.. וגם על הנכד לא דיברתי, אצלי דעות חרדיות אינן הלכה למשה מסיני ואפשר להיות יהודי שלם בכל מבלי להיות חרדי, ואפילו עם סנדלים תנכיות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 00:25 לינק ישיר 

אני לא מכיר את הרב נדל, אבל לגבי שאולזון הייתי לוקח בערבון מוגבל מאוד כל מילה שמקשקש הנואף-לכאורה הזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 23:38 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
הרב נאדל אינו חרדי, או אינו מחזיק בדעות המקובלות במגזר החרדי. אבל מכות זה עוד פחות חרדי...
מה דעותיו על אופן קיום והתמסרות לקב"ה לתורתו ולמצוותיו? מה דעותיו על המדינה ועל עוקרי התורה? משום סיבות ברורות, דעותיו על ענינים שקשורים למדע, קיבלו הד נרחב וכך טושטשה דמותו (לא שאני מצדיק התעלמות מהנושאים האלה, אבל בהחלט צריך לשים בפרופורציות). (תיקון: התכוונת לנכד? כי אני הבנתי שהכוונה לסב)

תוקן על ידי מנהשורה ב- 21/06/2020 23:39:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 23:37 לינק ישיר 
אניכברחוזר

קלעפער כתב:
הרב נאדל אינו חרדי, או אינו מחזיק בדעות המקובלות במגזר החרדי. אבל מכות זה עוד פחות חרדי...
לא מכיר את הנכד או את מידת חרדיותו אבל אתה יכול להיות רגוע לגמרי גם הסבא שלו לא החזיק בדעות "חרדיות" למי שיודע רחוק מאוד מכך ואין כאן מילת ביקורת אחת עליו אלא בדיוק להיפך עליו נאמר חבל על דאבדין ועל הסיפא של דבריך בנוגע למכות נו נו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 23:31 לינק ישיר 

מי המחוצף שתיקן את הכותרת והוסיף 'רבי' ו'זצ"ל' - בניגוד לתקנון הפורום שאסור לכבד חלילה ת"ח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 23:29 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 23:13 לינק ישיר 

לצערי, תקלה יצאה מתחת ידי. הם לא היו אחים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 22:46 לינק ישיר 
גלאגוזים

גרשום כתב:
רבי גדלי' נדל היה יהודי צדיק, בדומה לרבי דן סגל. (גם לו היה אח חילוני, ברוך שהיה עיתונאי ב"מעריב" ששנא חרדים עד מוות)

קשקוש. 
הם לא אחים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 22:43 לינק ישיר 
אניכברחוזר

גרשום כתב:
רבי גדלי' נדל היה יהודי צדיק, בדומה לרבי דן סגל. (גם לו היה אח חילוני, ברוך שהיה עיתונאי ב"מעריב" ששנא חרדים עד מוות)
אתה טועה לחלוטין לא היה ולא נברא לעיתונאי ברוך נאדל שאגב היה בידיעות ולא במעריב אין שום קשר להרב גדליה נדל והוא היה בכלל מרוסיה ולא מליטא כמו הרב נדל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 22:39 לינק ישיר 

אבל מי הכתיר את נכדו הבחור ל"רב" ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 22:02 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 21:52 לינק ישיר 
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
"גדול גאוני הזמן"

לא קצת נסחפת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

כל מי שקצת מכיר-יודע שזאת לא גוזמה, וידוע שהסטייפלר ור' חיים קנייבסקי היו מפנים אליו שאלות כשלא ידעו בעצמם לענות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 21:33 לינק ישיר 

"גדול גאוני הזמן"

לא קצת נסחפת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2020 21:29 לינק ישיר 

מי זה הצדיק "הרב" הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הנכד של רבי גדליה נדל זצ"ל חטף מכות רצח בויזניץ מונסי (מהבלוג של שאולזון)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext