בית פורומים בחדרי חרדים

העלאת קנס על אי חבישת מסיכה ל500 שח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2020 17:10 לינק ישיר 
העלאת קנס על אי חבישת מסיכה ל500 שח

כרגיל , במדינה שרק יודעת לבלבל במוח בהרבה ולעשות פחות.
שוב במהלך ממש גאוני , מעניין איך לא חשבו על זה קודם. העלאת הקנס ל500שח.

למה שלא יעלו ל1000??

למה לא ל10000?

במקום לעשות הסברה נורמאלית ( מישהו יכול להגיד בביטחה שהוא יודע מהן הוראות חבישת המסיכה בצורה ברורה. איפה צריך? איפה לא צריך?  אתה רואה ישיבת צוות במשרד השיכון ליצמן ישוב עם עשרה איש אף לא אחד עם מסיכה, בר סימן טוב התראיין אצל יונית לוי ללא מסיכה, מדוע באולפנים מותר לשבת ללא מסיכה, מדוע כתבים משדרים משטח ללא מסיכה,ראיתי כתבים בCNN כולם מדווחים מהשטח עם מסיכה על הפנים)

במקום לעשות אכיפה מוגברת כמובן לאחר הסברה נורמלית מעלים את הקנס בצורה לא נורמאלית.

כי כמובן דוחות זה תמיד טוב, גם כביכול המדינה עושה משהו, גם הציבור האהבל ברובו מתרשם שמישהוא  דואג לו, וגם מכניסים עוד כסף לקופת המדינה. פשוט איכסה של מדינה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 22:22 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

hhaavv כתב:

תראה את תמניא - הסברה לא תעזור - הוא מבין הכל יותר טוב. אבל 500 ש"ח זה לגמרי משכנע אפילו טיפוסים כמוהו.

ממש לא.

אשלם על קידוש השם

השם שלך יותר קדוש לך מהארנק?
מעניין איך קוראים לך... משיגינער?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 20:54 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

אני לא נכנס למה כן נכון ומה לא נכון...
...השאלה איפה האמת, עושים פה דברים שלא באמת יודעים מה התועלת שלהם.

שמת לב שאתה סותר את עצמך?
או שהגיון וחוסר הגיון לא ממש מדבר אליך...
אני רק אמרתי שלהביא עכשיו הצהרה מלפני שלושה חדשים לפני כל המחקרים והניסיון - כמוהו כשקר גס.
סליחה: שכחתי. זה לא קשור, כי אתה לא נכנס לנכון לא נכון / רק חשובה לך האמת. ולדעתך האמת היא, שלא באמת יודעים, כי לפני מיליון שנה מישהו אמר שהוא לא יודע או שהוא יודע משהו אחר. האמת בתפארתה, שאתה בין כה לא נכנס אליה.

שמת לב שאתה אוהב לצעוק, יש לך קטע כזה לרדת לפסים אישיים? דבר ענייני, מה כ"כ מעצבן אותך כאילו ומה שאמרתי זה תורה למשה מסיני, רק העליתי את הרעיון שלא יודעים עד כמה המסיכה מועילה וכן, אני הולך בכל מקום עם מסכה גם בתפילה במרחב פתוח וגם בלימוד במקום סגור, השאלה היא שוב האם זה שהעלו את הקנס יעזור או שזה רק יתן עוד הכנסה למדינה.

תענה בלי להתנפל, בסדר? עצבים זה סימפטום של קורונה אז תיזהר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 20:09 לינק ישיר 

במקומות סגורים כבתי כנסת או תחבורה ציבורית זה מובן אבל במרחב הפתוח זה שגעון לדעתי אנני מומחה לאפידמלגיה ואינני מצהיר להיות כזה אבל ברוב העולם כשפותחים קצת אז יש מגמת עליה מסוימת אבל בכל אופן באירופה ואפילו אצלינו באנגליה שטיפלה בדבר זה באופן נורא ואיום פתחו ופותחים כל הזמן יותר ויותר והגמה הכללית - בנתיים - נראת טובה קנסות גבוהות בדרך כלל הם למלות קופות ריקות באופן מהיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 19:44 לינק ישיר 

בקורונה אין שום דבר וודאי ובטוח.
שום דבר.

מה שאתמול חובה היום מופרך.
מה שאתמול הזיק היום מומלץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 19:34 לינק ישיר 
מצדרביעי

מתהפך13 כתב:
ומה יעשו אם זה לא יעזור להוריד את התחלואה? זה נראה שיש הדבקה למרות המסכות, בבני ברק הרוב עם מסכות ויש הדבקה המונית, הרופא הראשי בארה"ב אמר שמסיכה לא מועילה ואולי אפילו מזיקה, העיקר דוח של 500.....

יש הדבקה המונית, כנראה בשל המקומות הסגורים והצפופים, כמו בתי כנסת ותחבורה ציבורית, בהם המסיכה אמנם ממעטת אבל לא מונעת לגמרי.

פיתרון מוצע- לחזור למנייני חצרות, או לפחות להקפיד לפתוח את החלונות כל הזמן במקומות ציבוריים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 19:28 לינק ישיר 
hhaavv

מתהפך13 כתב:

אני לא נכנס למה כן נכון ומה לא נכון...
...השאלה איפה האמת, עושים פה דברים שלא באמת יודעים מה התועלת שלהם.

שמת לב שאתה סותר את עצמך?
או שהגיון וחוסר הגיון לא ממש מדבר אליך...
אני רק אמרתי שלהביא עכשיו הצהרה מלפני שלושה חדשים לפני כל המחקרים והניסיון - כמוהו כשקר גס.
סליחה: שכחתי. זה לא קשור, כי אתה לא נכנס לנכון לא נכון / רק חשובה לך האמת. ולדעתך האמת היא, שלא באמת יודעים, כי לפני מיליון שנה מישהו אמר שהוא לא יודע או שהוא יודע משהו אחר. האמת בתפארתה, שאתה בין כה לא נכנס אליה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 19:25 לינק ישיר 

למה באירופה צמצמו את המסכות למקומות מסויימים ברוב הזמן אין חובה כלל ופה מעלים את הקנס. ובאירופה המגמה היא שיפור וכאן החמרה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 19:14 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
הרופא הראשי בארה"ב אמר שמסיכה לא מועילה ואולי אפילו מזיקה...
שקר וכזב. הוא אמר את זה לפני פורים. מאז מתו כמה אנשים בעולם, ובכל העולם הבינו עם מה יש להם עסק ואיזה עובד ומתפשט.
זה כמו לומר שמכיוון שהמדען הראשי בארה"ב אמר על המצאת הטלפון - שהוא לא יודע במה זה אמור להועיל לאנושות - אתה בטח לא משתמש בכלי הזה, נכון?
אילו הייתי אורח מהמאדים בלי לדעת דבר, עצם העובדה שאתם נזקקים לשקר כדי להוכיח את צדקתכם - כבר היה משכנע אותי לדעת באיזה צד נמצא הצדק.

אני לא נכנס למה כן נכון ומה לא נכון, רק שאלתי מה יעשו אם למרות הקנס של 500 ש"ח ימשיכו לעלות כמות הנדבקים? יתכן ואין מנוס מהדבקה, פתחו את מערכת החינוך, אין 100 אחוז למרות המסכות וממשיכים להידבק גם במקומות שיש מסכות, אני מכיר אחד ששמר מכל משמר, נזהר להיות עם מסכה ומרחקים ובכל זאת נדבק וגם הדביק אחר למרות שהיה עם מסכה, השאלה איפה האמת, עושים פה דברים שלא באמת יודעים מה התועלת שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 18:55 לינק ישיר 

מתי תפנימו סוף סוף (או שמלכתחילה לא אכפת לכם) שהמסכה בראש ובראשונה ובעיקר נועדה להגן על האחרים שלא ידבקו ולא עליכם???
וגם במקרה שהנכם מרגישים מיליון דולר, יכול להיות שאתם נשאים???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 18:29 לינק ישיר 

כידוע, הוירוס נכנס גוף רק דרך אף, פה ועיניים.
כאשר מסתובבים במרחב הציבורי, כל אלו שאין מסכה, לא נוגעים (כמעט) באזור זה.
לעומת אלו עם מסכות, בפרט אם יש להם משקפיים, וקל וחומר אם דיברת בטלפון, לא מפסיקים לנגוע בפנים לתקן את המסכה, ותוך ממשיכים לנגוע באזור הפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 17:55 לינק ישיר 
hhaavv

מתהפך13 כתב:
הרופא הראשי בארה"ב אמר שמסיכה לא מועילה ואולי אפילו מזיקה...

שקר וכזב. הוא אמר את זה לפני פורים. מאז מתו כמה אנשים בעולם, ובכל העולם הבינו עם מה יש להם עסק ואיזה עובד ומתפשט.
זה כמו לומר שמכיוון שהמדען הראשי בארה"ב אמר על המצאת הטלפון - שהוא לא יודע במה זה אמור להועיל לאנושות - אתה בטח לא משתמש בכלי הזה, נכון?
אילו הייתי אורח מהמאדים בלי לדעת דבר, עצם העובדה שאתם נזקקים לשקר כדי להוכיח את צדקתכם - כבר היה משכנע אותי לדעת באיזה צד נמצא הצדק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 17:50 לינק ישיר 

על קידוש השם? קידוש השם של מי?
כדי לרצוח אותי על קידוש השם?
פירוש חדש ליש מי שממונו חביב עליו יותר מנפשו - הוא מוכן לשלם בשביל הזכות לרצוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 17:34 לינק ישיר 

ומה יעשו אם זה לא יעזור להוריד את התחלואה? זה נראה שיש הדבקה למרות המסכות, בבני ברק הרוב עם מסכות ויש הדבקה המונית, הרופא הראשי בארה"ב אמר שמסיכה לא מועילה ואולי אפילו מזיקה, העיקר דוח של 500.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 17:22 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

hhaavv כתב:

תראה את תמניא - הסברה לא תעזור - הוא מבין הכל יותר טוב. אבל 500 ש"ח זה לגמרי משכנע אפילו טיפוסים כמוהו.

ממש לא.

אשלם על קידוש השם

הניק שלך הב

הניק של המדינה הב הב...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2020 17:21 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

ממש לא.

אשלם על קידוש השם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > העלאת קנס על אי חבישת מסיכה ל500 שח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext