בית פורומים בחדרי חרדים

בעלזא בפניית חצי פרסה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/6/2020 09:31 לינק ישיר 
בעלזא בפניית חצי פרסה

בי"ד מחזיקי הדת בקריאה לחסידיהם תושבי בני ברק לשמור על הכללים!
לעטות מסכות, לשמור על בידוד ומי שחש בתסמינים לפנות לרופא.

יש כאן איזה שינוי מגמה והתפכחות?
החשש מסגירת המוסדות כמו שאיימה העיריה בבני ברק?
או שבגלל שבבני ברק הם לא מרוכזים בשכונה נפרדת אלא מעורבבים, הם לא רוצים שיטילו עליהם את האחריות עך התחלואה בעיר?

תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 24/06/2020 10:13:41

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2020 17:53 לינק ישיר 

את מה שאני חושב על בעלזא.עדיף שאני לא אעלה על הכתב. אפעס הייתי מצפה מהחסידים השוטים ללכת למקום שמחלקים שכל ולעשות מעשה .לא לתת למצב להתדרדר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2020 17:40 לינק ישיר 

פוסקי הלכה הזהירו ומזהירים שחובה על פי ההלכה לשמור על הכללים. ר' אשר וייס הוציא כמה סרטונים על כך. הרב זילברשטיין הוציא פסק על שמירת הכללים ועל כך שמותר בשבת לענות לטלפון לתשובת קורונה. הגר"ח קניבסקי פסק שמי שעובר על הכללים הוא רודף.

אבל החבר'ה פה באינטרנט יודעים יותר טוב מהם.

חבל גם שאדמורים שאין להם מושג בהלכה פוסקים לחסידים שלהם בעניני פיקוח נפש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2020 17:29 לינק ישיר 

סתם בשביל הנתונים, הסגר הוריד את ההדבקה מ730 ליום ל- 4 ליום. ברגע שנפתח הסגר, ההדבקה חזרה לעלות.

אבל לא טענתי שצריך לעשות שוב סגר ולא לפגוע במהלך החיים אם שומרים על הכללים. אבל דרך ידועה של המתווכחים להקצין את טענת הצד השני כדי להציג אותו כמשוגע.

אם זו מחלה שיש אחוז מסויים של אנשים שמתים ממנה / מונשמים תקופה שזה פיקו"נ / נשארים להם נזקים נוירולוגיים ונפשיים / סתם סובלים מלהאבק על כל נשימה במשך כמה ימים, לא לשמור על הכללים הבסיסיים שמונעים אותה, זה אגואיסטיות ורוע לב.

תוציא את תעודת היורה יורה שלך, איפה שימשת וכמה שנים אתה מתעסק בפסיקה לפני שאתה פוסק בהלכות פיקוח נפש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2020 17:13 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

דקחר כתב:
בדיוק כמו שפרופ' רביד וגדולי הרופאים אומרים. כל הכבוד להם.
אין צורך שהפניקה תהרוג עוד חולים.

אתה פשוט מסלף.גדולי הרופאים אומרים שחייבים לשמור על כללי הזהירות ולבדוק כמה שיותר כדי לעצור את שרשראות ההדבקה. ולצד זה להמשיך בחיים.חוץ מלס ההזוי אף אחד לא אומר שזה שפעת ואין צורך להישמר מזה.

מנחה

למה אתה לא חושב קצת לעצמך?

האם באמת ובתמים אתה חושב שאפשר לעצור את שרשרת ההדבקה??

אז למה יש לנו היום יותר חולים מאשר לפני שלושה חודשים??

יש פתרון אחד של סגר טוטלי שגם לא הוכיח את עצמו מי יודע מה, אבל אין הצר שווה בנזק המלך.
מצב שמחייב חיכוך בין אנשים, גנים, בתי ספר, עובדי המשק, ישיבות ותיכונים וכו' עוקר מכל תוכן כל הצעדים המטופשים שהרשויות משיתות עלינו.

אז אין פתרון וזה המחיר של החיים בדיוק כמו שמשלמים מחיר של תאונות עבודה, תאונות דרכים, חללי מלחמה ועוד.

אין לבן אדם שום חיוב הלכתי במצב שזה אפילו לא נקרא פיקוח נפש רחוק, לא לעטות מסיכה ולא לשמור על ריחוק ולא לשטוף ידיים חמישים פעמים עם אלכוג'ל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2020 16:48 לינק ישיר 

רופאים רבים ממליצים לצעירים להידבק עכשיו בקורונה. זה הזמן. עכשיו בקיץ.
שימו לב לנתון שהתקשורת מטשטשת:  97% אחוז שנדבקו עכשיו ב"גל השני" אינם חולים!. נדבקים אינם חולים!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2020 16:45 לינק ישיר 

יצחקהספרן כתב:

מנחה_חדשה כתב:

דקחר כתב:

אתה פשוט מסלף.גדולי הרופאים אומרים שחייבים לשמור על כללי הזהירות ולבדוק כמה שיותר כדי לעצור את שרשראות ההדבקה. ולצד זה להמשיך בחיים.חוץ מלס ההזוי אף אחד לא אומר שזה שפעת ואין צורך להישמר מזה.

יש שלל מומחים שאומרים כיחס אבל את מי מהיפוכונדרים מעניין העובדות

מי אומר כיחס?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2020 15:30 לינק ישיר 

את מי שנפטרו לו כמה קרובי משפחה באמריקה למשל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2020 15:25 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

דקחר כתב:

יש שלל מומחים שאומרים כיחס אבל את מי מהיפוכונדרים מעניין העובדות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2020 15:21 לינק ישיר 

דקחר כתב:

אתה פשוט מסלף. גדולי הרופאים אומרים שחייבים לשמור על כללי הזהירות ולבדוק כמה שיותר כדי לעצור את שרשראות ההדבקה. ולצד זה להמשיך בחיים. חוץ מלס ההזוי אף אחד לא אומר שזה שפעת ואין צורך להישמר מזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2020 13:44 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2020 13:40 לינק ישיר 

אפשר לשים לב בכרוז של הבדצ של בעלז לניסוח:

לאור התחלואה הגבוהה הקיימת בבני ברק וכדי שלא ייאלצו ח"ו לסגור שערי בית מדרש.
אין כאן חשש של פיקוח נפש. אלא פיקוח בית מדרש.
אין שום אזכור ללכת להיבדק. ומי שיש לו תסמינים שישאר בבית.
מי שנחשף לחולה מאומת ויש לו תסמינים שילך לרופא לקבל חוו"ד. את החוו"ד יקח החסיד ויזרוק לפח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2020 13:17 לינק ישיר 

לה''ו. חצי פרסה=חצי הריון...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2020 12:54 לינק ישיר 

אין אצל החבר'ה האלה שום שינוי בהתייחסותם למגפה. המכתבים והקריאות שיוצאים תחת הלוגו של הבית-דין שלהם או קהל מחזיקי הדת שלהם, היא זריית חול בעיני הציבור הרחב ונועדו לשרת את האינטרסים התדמיתיים והכלכליים שלהם.

כל חסיד בעלזא יודע גם יודע שהRUV שלהם מזלזל במסיכות ובהנחיות. את המסר הזה הוא העביר לחסידיו הן בצפצוף שלו על ההוראות, כשאלה אסרו או הגבילו התכנסויות. והן בהתבטאויות מלגלגות שיצאו פה ושם מפיו הקדוש והטהור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2020 12:46 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

אולי מה שאמר אייכלר באסיפה של חכ"י אגודה, כי בקרייה שלו יש 'שמירה' משא"כ במקומות אחרים

אולי זו לא היתה אמירה צינית אלא אמת בלזאית השקפתית; הרבי הוא המזוזה של הקריה, ושומר עליה נאמנה! [כעין השקפת הגרח"ק בעניין בני ברק]

אם זה עובד אז מצויין!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2020 11:28 לינק ישיר 

אולי מה שאמר אייכלר באסיפה של חכ"י אגודה, כי בקרייה שלו יש 'שמירה' משא"כ במקומות אחרים

אולי זו לא היתה אמירה צינית אלא אמת בלזאית השקפתית; הרבי הוא המזוזה של הקריה, ושומר עליה נאמנה! [כעין השקפת הגרח"ק בעניין בני ברק]

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בעלזא בפניית חצי פרסה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext