|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
ישנם אזרחים שצריכים לעשות את הבחירה לרכוש לחם וחלב או מסכות על הרשויות לסייע להם.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2020 22:14 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | כמובן שהמצב הרצוי הוא שהמדינה היתה מחלקת מסכות לפי קריטריונים, אך כשהמדינה אינה עושה זאת, היה טוב אם ארגוני החסד הרבים היו מרימים את הכפפה, לא מדובר בעלויות גבוהות, כיום אפשר להשיג בזול, וארגון גדול שיזמין, ישיג במחיר עוד יותר זול. |
|
לכן יש וועדת קורונה ובהחלט נציגי הציבור שחברים בה ולא רק אלה, למשל הרב אייכלר הכריז,זה לא מכבר, שהוא מטפל בבקשות של יהודים שבורים דבריו נאמרו באידיש בקו של בעלזא. ייקח לתשומת לבו את הנושא.למעשה המדינה חייבת לשאת בעול הזה כי זה יעזור לה במאמץ המלחמתי בקורונה. הנגיף למרות שהוא לא מגיע ממדינה עוינת לארץ נחשב "לנשק" ביולוגי.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2020 11:24 |
|
| |
קבלתי באישי :יש הצדקה גדולה מאוד לדרישה שהרשויות יספקו מסכות לנזקקים כי יש משפחות שמעבירות בין הילדים וההורים את המסכה :הכוונה מי שיוצא אל מחוץ לבית משתמש באותן מסכות ולכן אין ספק כי חוסר במסכות מביא להגדלת החולי בנגיף ר"ל ויפה שעה אחת קודם.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2020 12:02 |
|
| |
בחישוב קר של עלות-מול-תועלת, כנראה הטלת קנסות יותר משתלמת לרשויות מקומיות מאשר הספקת מסיכות...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2020 12:06 |
|
| |
. לכן יש לכפות על הרשויות את חלוקת המסכות, כי ברור שמיוזמתן הן מעדיפות את הכסף על פני חלוקת המסכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2020 13:30 |
|
| |
מעניין שאף קופת צדקה לא מרימה את הכפפה לספק מסכות בחינם...כנראה שזה לא מספיק חשוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2020 17:25 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | מעניין שאף קופת צדקה לא מרימה את הכפפה לספק מסכות בחינם...כנראה שזה לא מספיק חשוב. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מדובר בהוצאה גדולה מדי למה שגוף וולונטרי יכול לספוג לאורך זמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2020 19:32 |
|
| |
נקווה שבעקבות החמרת המצב יקבלו בקרוב מאוד החלטות לחלוקה של מסכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2020 23:54 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  |
| ברכת_החמה כתב: |  | מעניין שאף קופת צדקה לא מרימה את הכפפה לספק מסכות בחינם...כנראה שזה לא מספיק חשוב. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מדובר בהוצאה גדולה מדי למה שגוף וולונטרי יכול לספוג לאורך זמן. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2020 00:06 |
|
| |
עלותה של מסכה היא 20 אגורות? חוץ מזה אם ארגונים יתחילו למכור מסכות, המסכות תהיינה יקרות יותר מבתי מסחר רגילים, שמוכרים מוצרים נוספים ,כי הלוגיסטיקה עולה הרבה מאוד כסף, ואם זה המוצר היחיד שיש לך למכור אז אתה מטיל עליו את כל העלויות. לסבר את האוזן מחיר מצות חבורה 
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/06/2020 00:15:12
|
|
|
|
|