בית פורומים בחדרי חרדים

דרמה בבני ברק מסעדת שליימלה המיתולוגית נסגרה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/6/2020 10:13 לינק ישיר 

מסעדת שליימלה המיתולוגית מול איצקוביץ נסגרה, הייה שמה בשרים שוואראמה פאלאפל ומה לא,
ומה שנשאר זה בודקה פיצפונת של פאלאפל מטעמי שליימלה, כשהקונה מחכה בחוץ על המדריכה
ללא מקומות ישיבה בכלל, מי יודע מה
קרה ?
דווקא הלך לו לא רע בכלל .החנות תמיד הייתה מפוצצת

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2020 16:26 לינק ישיר 

דווקא נהניתי לאכול שם.

יש כאן 2 אשכולות סמוכים. זה כאן ואשכול על דג מלוח
האם ניתן ללמוד מזה שבמסעדת שליימלה היה דג מלוח?
אז לא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2020 16:02 לינק ישיר 

אז היו מרוויחים קצת פחות, לא נורא, והיו מחכים לזמנים טובים יותר, לכולם קשה כעת .
בסך הכל הם עשו קופה יפה. וידעו איך לשווק את עצמם
יחסית למה שנתנו בפיתה ובצלחת  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2020 15:27 לינק ישיר 

תורפיה כתב:
תורפיה

הכובס1 כתב:
וזה בהמשך לעשרות חנויות שעומדות ריקות ברבי עקיבאמי שיכול שיטמין קישורהמצב של בתי העסק בקקט, ולא בגלל שאין עבודה,אלא אך ורק כי אנשים מפנטזים שאפשר לשבת רגל על רגל והעסק יעבוד בשבילך, לא מסתפקים במשכורת מכובדת, אלא רוצים לשבת בבית מול המחשב ושאנשים יתפעלו להם את העסק, אז שתדעו שזה לא עובד, אפילו חברות ענק קורסות כשהבעל הבית לא בעסק, רק שם הכיסים יותר עמוקים לשרוד יותר זמן.

כל זה לא נכון לגבי שלומלה. הוא עצמו, בניו בני בניו עומדים בחנות כחמש דקות לאחר צאת השבת ועד ערב שבת בין השמשות בן צפצוף ראשון לשני, עם בגדי חולין של עבודה

אבל מידיעה!
בגלל הקורונה,
ירד להם הפדיון באחוזים גבוהים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2020 19:03 לינק ישיר 

כך נלחם שלוימלה בקופיקס באיצטלה של צביון העיר
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3103134&whichpage=1

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2020 18:39 לינק ישיר 
תורפיה

הכובס1 כתב:
וזה בהמשך לעשרות חנויות שעומדות ריקות ברבי עקיבא מי שיכול שיטמין קישור המצב של בתי העסק בקקט, ולא בגלל שאין עבודה, אלא אך ורק כי אנשים מפנטזים שאפשר לשבת רגל על רגל והעסק יעבוד בשבילך, לא מסתפקים במשכורת מכובדת, אלא רוצים לשבת בבית מול המחשב ושאנשים יתפעלו להם את העסק, אז שתדעו שזה לא עובד, אפילו חברות ענק קורסות כשהבעל הבית לא בעסק, רק שם הכיסים יותר עמוקים לשרוד יותר זמן.

כל זה לא נכון לגבי שלומלה. הוא עצמו, בניו בני בניו עומדים בחנות כחמש דקות לאחר צאת השבת ועד ערב שבת בין השמשות בן צפצוף ראשון לשני, עם בגדי חולין של עבודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2020 16:02 לינק ישיר 

שדה9 כתב:

מסעדת שליימלה המיתולוגית מול איצקוביץ נסגרה, הייה שמה בשרים שוואראמה פאלאפל ומה לא,
ומה שנשאר זה בודקה פיצפונת של פאלאפל מטעמי שליימלה, כשהקונה מחכה בחוץ על המדריכה
ללא מקומות ישיבה בכלל, מי יודע מה
קרה ?
דווקא הלך לו לא רע בכלל .החנות תמיד הייתה מפוצצת

קורונה קורונה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2020 15:20 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:

וזה בהמשך לעשרות חנויות שעומדות ריקות ברבי עקיבאמי שיכול שיטמין קישורהמצב של בתי העסק בקקט, ולא בגלל שאין עבודה,אלא אך ורק כי אנשים מפנטזים שאפשר לשבת רגל על רגל והעסק יעבוד בשבילך, לא מסתפקים במשכורת מכובדת, אלא רוצים לשבת בבית מול המחשב ושאנשים יתפעלו להם את העסק, אז שתדעו שזה לא עובד, אפילו חברות ענק קורסות כשהבעל הבית לא בעסק, רק שם הכיסים יותר עמוקים לשרוד יותר זמן.

זה ממש לא נכון אנשים השקיעו את נשמתם בעסק ולא צלח,
יגידו בשל חוסר מקומות חניה יגידו בשל שכירות הזויה ארנונה נושכת עם הגבלות דרקוניות,
הכל נכון שורה תחתית נסגרו עסקים גם אם בעליהם נתנו את הנשמה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2020 15:17 לינק ישיר 

עדייןבגלות כתב:

הוא זה שנלחם בסניף קופיקס שלידו ושבר אותו.
על דאטפך אטפוך...

על דאטפך אטפוך זה מסיבה אחרת שעוד לפני כן הוא לחם במקומות ותיקים וגם לסגירתם דווקא עם קופיקס שפתח צמוד אליו המלחמה היתה מוצדקת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2020 14:59 לינק ישיר 

וזה בהמשך לעשרות חנויות שעומדות ריקות ברבי עקיבא מי שיכול שיטמין קישור המצב של בתי העסק בקקט, ולא בגלל שאין עבודה, אלא אך ורק כי אנשים מפנטזים שאפשר לשבת רגל על רגל והעסק יעבוד בשבילך, לא מסתפקים במשכורת מכובדת, אלא רוצים לשבת בבית מול המחשב ושאנשים יתפעלו להם את העסק, אז שתדעו שזה לא עובד, אפילו חברות ענק קורסות כשהבעל הבית לא בעסק, רק שם הכיסים יותר עמוקים לשרוד יותר זמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2020 12:03 לינק ישיר 

לה''ו. ועכשיו מיסטר קופיקס פותח חנויות ''יהלומים'' מוזלים. (בקפסולות בכויללים כבר לוו כסף, קנו זכיינות, ומתכננים את הרווח לקנות לכל הצאצאים דירות)
אולי שלוימלה גם עובר לתחום?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2020 11:58 לינק ישיר 

הוא זה שנלחם בסניף קופיקס שלידו ושבר אותו.
על דאטפך אטפוך...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2020 11:56 לינק ישיר 

אני לא תושב האזור אבל לפי האשכולות שנפתחו פה בעבר נראה לי שהרבה תושבים חיכו לרגע הזה.... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2020 11:13 לינק ישיר 

תדהמה!!
שערוריה!!
דרמה!!!
עשרות עסקים נסגרו בבני ברק בתקופה האחרונה. 
כל סגירה שכזו -היא טרגדיה לבעל העסק, עובדיו ומשפחותיהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2020 11:08 לינק ישיר 

נראה לי שהשיקול הוא בשביל מה להפעיל מסעדה שמרויחה 70000 בחןדש אם אפשר להשכיר את הנכס ב40000 ולהיות רגוע בבית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דרמה בבני ברק מסעדת שליימלה המיתולוגית נסגרה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext