לקראת הדיון השני היום בקבינט הקורונה. ולאור התנגדותם של שרי הממשלה לצעדים שמבקשים בכירי משרד הבריאות. אני מציע שהשרים המתנגדים יצטרכו לקחת אחריות אישית אם חלילה יקרה כאן מה שקרה בניו יורק, אנגליה, ברזיל ומקסיקו. זה לא חכמה להתנגד לצעדים שישמרו על בריאות הציבור בלי ליטול סיכון אישי. אם השרים יטלו אחריות מראש זה יצביע על כנות עמדתם.
שיחייבו את כל הקשישים ובעלי רקע רפואי בכל מיני הגבלות כדי לשמור על חייהם, וישחררו את המדינה מכל הפרנואידים. וכל עוד שראשי המדינה מנהלים אותנו לפי אינטרסיהם אז שיהיה ברור: מי שלא מרגיש טוב, שיישאר בבית וישמור על בדידותו. אך ח"ו, לא ללכת לבדיקה!! אם טובת משפחתו, טובת חבריו וטובת קהילתו לנגד עיניו!!!
שום אמפתיה למבוגרים ולבעלי מחלות רקע.!!! בשום מקום בעולם לא הצליחו לעצור את המגיפה מבלי לצמצם את הפעילות במשק לכדי המינימום ההכרחי (מתכונת שבת)!!! ובמקומות שנתנו למבוגרים והחולים לשמור על עצמם מבלי לצמצם את כל המשק. התרחש טבח קורונה!!! כך בבריטניה, בשבדיה, ובברזיל.
שיחייבו את כל הקשישים ובעלי רקע רפואי בכל מיני הגבלות כדי לשמור על חייהם, וישחררו את המדינה מכל הפרנואידים. וכל עוד שראשי המדינה מנהלים אותנו לפי אינטרסיהם אז שיהיה ברור: מי שלא מרגיש טוב, שיישאר בבית וישמור על בדידותו. אך ח"ו, לא ללכת לבדיקה!! אם טובת משפחתו, טובת חבריו וטובת קהילתו לנגד עיניו!!!
נשלח ב-29/6/2020 11:12
שום דבר לא מקצועי. היום יאסרו התקהלויות מעל 10 או 20 אנשים, אתמול לא יכלו לקבל את ההחלטה הזו בגלל שלל מצעדי התועבה שנערכו בכמה ערים בארץ.
נשלח ב-29/6/2020 10:16
איפה "אנשי המספרים" שמככבים כל מערכת בחירות שיוכיחו שחור על גבי לבן שהמחזור הכספי של הצדקות והקופות בבתי הכנסת (שמשרד הבריאות המליץ לסגור) עובר בהרבה את מה שמתגלגל ב"מופעי תרבות" (שמשרד הבריאות מתיר עד 250) ?!
נשלח ב-29/6/2020 10:07
החלטות מקצועיות??
הצחקתם אותי!!
כשבמשך שלושה חודשים יוצאים הוראות סותרות ומנוגדות כל שני וחמישי, אתם עדיין חושבים שיש מישהו מקצועי בעסק הזה??
כל עוד הם ממליצים על 250 איש באירועי תרבות, 50 באירועים ו19 בלבד בתפילות במרחב הפתוח - אי אפשר לומר שמדובר בהמלצות מקצועיות של מומחי בריאות.
הולכים קודם כל לקראת הזמרים וכו' ואח"כ משאירים קצת חמצן לענף האירועים. נראה לי שהנציגים החרדים חייבים יותר להתמקד בפן הכלכלי שבהמשך הפעלת בתי הכנסת. בגל הראשון משרד הבריאות השקיע המון בקמפיין פיקוח נפש מהפן ההלכתי, כעת נראה שזה פחות מענין את מקבלי ההחלטות, גם את אלה שבאופן טבעי זה כן אמור לענין אותם
תוקן על ידי אדמה10 ב- 29/06/2020 10:04:08
נשלח ב-29/6/2020 09:54
מסכים עם פותח האשכול. נראה לי שיש שרים שמחפשים פופולריות והם חסרי אחריות רפואית לגמרי. מה שצריך לסגור אז לסגור .הבלוף של 250 באירוע לא היה צריך מלכתחילה להתיר בשום צורה וודאי שיש לסגת מזה. בצד הכלכלי יתכן שהממשלה צריכה יותר לשלוח יד לכיס אבל בצורה מושכלת.