בית פורומים בחדרי חרדים

"אף אחד לא חלם שהנגיף הזה יגיע לציבור החרדי"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/7/2020 17:24 לינק ישיר 
"אף אחד לא חלם שהנגיף הזה יגיע לציבור החרדי"

ראש עיריית בני ברק, הרב אברהם רובינשטיין התארח באולפן 'כיכר השבת' והתייחס למגיפת הקורונה המכה בעיר התורה. הראיון המלא, מחר בתוכנית 'סוגרים שבוע עם ישי כהן'. 

האם משרד הבריאות הסביר לבתי גדולי ישראל בזמן הנכון מהו נגיף הקורונה, וכמה צריך להיזהר ממנו, או שהייתה כאן רשלנות ומחדל של משרד הבריאות?

"המגזר החרדי לא ידע מה עומד לפניו. הנגיף התחיל בעיר כלשהי בסין, אף אחד לא חלם שהנגיף הזה יגיע לציבור החרדי, ולכן קשה לי לומר מה היה קורה אילו, אך יכול בהחלט להיות שהדבר היה מועיל יותר.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 02:57 לינק ישיר 

נשלח ב-2/7/2020 01:22 לינק ישיר 

איך הוא לא מתבייש לשקר במצח נחושה???

הוא בעצמו הוזמן לפגישה עם ראש הממשלה כחלק מהמאמצים של משרד הבריאות וראש הממשלה להסביר את הסכנה והנחיצות בשמירת הוראות משרד הבריאות.

התמונות צולמו באזור פורים, אז משרד הבריאות הורה על הצעדים וההגבלות:

.

.(מקור לתמונות - כיכר השבת)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 00:14 לינק ישיר 

אתה צודק חלקית, הם לא התיימרו לחסל את המגיפה לגמרי, כי קשה היה מאוד להצליח בכך, אבל ברור שמרגע שהגל שכך והיה סיכוי לחסל לגמרי, כולם רצו בכך, אבל הלחץ מלמטה נתן את אותותיו והיו חייבים להראות הצלחה בכך שפתחו את המשק מהר, מהר מידי.

זה היה בהישג יד, כי התקוה שהקיץ יחסל את הנגיף החלה להתממש, גם התקוה הזו היתה סמויה והבכירים לא הודו בה (ורק כהתחיל הגל השני הם הודו שקיוו שכך). גם ניו זילנד ואוסטרליה הצליחו כנראה כי התפרצות המגיפה היתה בקיץ שלהם, וכך הם הגיעו ל'חורף' מאותחלים לגמרי.

חבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 00:11 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

לה''ו. הכי ''מצחיק'' בכותרת, זה : ''אף אחד לא חלם שזה יגיע לציבור החרדי''.
כאילו מה? לחרדים יש ריח אחר בג'ורה?
חרדים לא נרצחו בשואה?
חרדים לא חולים?
חרדים לא נפטרים?
ואחרי השטויות האלה מפי ''ראשי הציבור החרדי'', שמדברים כמו קופים, מתנהגים כמו בת יענה, מתלבשים כמו פינגווינים, פלא שחושבים ומסתכלים ומתנהגים אליכם כמו (גן) חיות?!

השנאה שלך לחרדים מביישת את האנטישמים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 00:08 לינק ישיר 

לה''ו. הכי ''מצחיק'' בכותרת, זה : ''אף אחד לא חלם שזה יגיע לציבור החרדי''.
כאילו מה? לחרדים יש ריח אחר בג'ורה?
חרדים לא נרצחו בשואה?
חרדים לא חולים?
חרדים לא נפטרים?
ואחרי השטויות האלה מפי ''ראשי הציבור החרדי'', שמדברים כמו קופים, מתנהגים כמו בת יענה, מתלבשים כמו פינגווינים, פלא שחושבים ומסתכלים ומתנהגים אליכם כמו (גן) חיות?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 00:06 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:

המטרה היא 'לסחוב' עוד שנה, עד החיסונים, נראה שאוסטרליה וניו זילנד יצליחו לשמור יחסית על אש קטנה, זה לפחות ההימור שלי (אני מתחיל להאמין ברוח הקודש שלי.. לפחות בעניין הקורונה :)), עכשיו החורף שלהם, אם יעברו את החודשים הקרובים הם ניצחו בגדול.

באבקעס

המטרה של הסגר היתה לשטח את העקומה כדי שמערכת הבריאות לא תקרוס. בכלל לא לחסל את ההדבקה.

כל שאר התיאוריות זה המצאות שנולדו בהמשך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 00:01 לינק ישיר 

המטרה היא 'לסחוב' עוד שנה, עד החיסונים, נראה שאוסטרליה וניו זילנד יצליחו לשמור יחסית על אש קטנה, זה לפחות ההימור שלי (אני מתחיל להאמין ברוח הקודש שלי.. לפחות בעניין הקורונה :)), עכשיו החורף שלהם, אם יעברו את החודשים הקרובים הם ניצחו בגדול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2020 23:55 לינק ישיר 

אל יתהלל חוגר כמפתח

אוסטרליה כבר רואה עלייה חדשה. תקרא לזה גל שני אם תרצה.

ניו זילנד רק הזמן יוכיח.
כל כך קל להגיד שניצחו את הקורונה ושבועיים אחר כך הכל חוזר כבתחילה.

הרבה מדי מוקדם לדבר על יציאה.
נחכה חודשיים שלוש ואז נראה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2020 23:49 לינק ישיר 
ירו_שלמי

תמניא_אפי כתב:
ירו_שלמי כתב:
ירו_שלמי

תמניא_אפי כתב:

פשוט כי מהקורונה אי אפשר לברוח כמו שהמציאות מוכיחה.

האשמה מוטלת בזה או בזה, אבל למייסע הקורונה כאן ולא הצלחנו להביס אותו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

האשמה מוטלת עליך, על רבך ורבני הסיקריקים, ושכמותכם. הצלחתם בתפקיד שנטלתם לעצמכם וציננתם את האמבטי של שפיכות דמים ואביזריהו.

אני עוקב כבר חודשים, אנשים שלא נזהרים משפיעים מאוד על סביבתם, אני בטוח שבאיזור בעלז בירושלים ובאשדוד אנשים פחות נזהרים, קשה מאוד ללכת נגד הזרם, וההשפעה מתפשטת אט אט. וכך איבדנו את ההישג הגדול ממש ברגע האחרון, היינו יכולים לחגוג עכשיו בחתונות וללמוד בישיבות באן מפריע, הכלכלה היתה יכולה לחזור לצמיחה, כמעט היינו שם, אבל בזכות הזלזול והנסיון לקלקל כמה שיותר את כולם, הכל חזר כמו חלום רע.

תוקן על ידי ירו_שלמי ב- 01/07/2020 23:27:04

תגיד לי אתה נאיבי?

אתה באמת ובתמים חושב שאפשר למגר את הקורונה בכזה קלות ולחזור לשגרה??

אתה חושב שאנחנו המדינה היחידה שניסתה סגר וכשפתחו בחזרה הכל התחיל לחזור??

לאן לדעתך הקורונה היה נעלם??
הרי הכל התחיל מבן אדם אחד שהדביק אחרים, ולמה אתה חושב שאם לא הצלחנו לחנוק אותו בהתחלה שעכשיו אנחנו כן יכולים לחנוק אותו??

אנשים מאבדים כל הגיון כשזה מגיע לקורונה.
הרעש התקשורתי ובהלת ההמון משתקים את השכל הישר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני נאיבי? הגל הראשון כמעט נעלם, אבל היהודים לא יכולים להתאפק והשתחררו לגמרי. אנחנו המדינה שהוכחנו יציאה כמעט הכי מוצלחת מהמגיפה, היה לנו ראש ממשלה זריז וחכם, היינו יכולים להיות כמו ניו זילנד ואוסטרליה, אבל המנהג הישראלי לקטר ולא לציית היה בעוכרינו, וכך הבאנו גל שני. וכשם שיצאנו מראשון במהירות שלא נרשמה בשום מדינה כך חזרנו אל הגל השני במהירות מרשימה ביותר.. מדינה של סטארטאפים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2020 23:38 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
ירו_שלמי

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

האשמה מוטלת עליך, על רבך ורבני הסיקריקים, ושכמותכם. הצלחתם בתפקיד שנטלתם לעצמכם וציננתם את האמבטי של שפיכות דמים ואביזריהו.

אני עוקב כבר חודשים, אנשים שלא נזהרים משפיעים מאוד על סביבתם, אני בטוח שבאיזור בעלז בירושלים ובאשדוד אנשים פחות נזהרים, קשה מאוד ללכת נגד הזרם, וההשפעה מתפשטת אט אט. וכך איבדנו את ההישג הגדול ממש ברגע האחרון, היינו יכולים לחגוג עכשיו בחתונות וללמוד בישיבות באן מפריע, הכלכלה היתה יכולה לחזור לצמיחה, כמעט היינו שם, אבל בזכות הזלזול והנסיון לקלקל כמה שיותר את כולם, הכל חזר כמו חלום רע.

תגיד לי אתה נאיבי?

אתה באמת ובתמים חושב שאפשר למגר את הקורונה בכזה קלות ולחזור לשגרה??

אתה חושב שאנחנו המדינה היחידה שניסתה סגר וכשפתחו בחזרה הכל התחיל לחזור??

לאן לדעתך הקורונה היה נעלם??
הרי הכל התחיל מבן אדם אחד שהדביק אחרים, ולמה אתה חושב שאם לא הצלחנו לחנוק אותו בהתחלה שעכשיו אנחנו כן יכולים לחנוק אותו??

אנשים מאבדים כל הגיון כשזה מגיע לקורונה.
הרעש התקשורתי ובהלת ההמון משתקים את השכל הישר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2020 23:26 לינק ישיר 
ירו_שלמי

תמניא_אפי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2020 22:28 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

תמניא_אפי כתב:
כן

ממילא לא יעזור שום דבר, ומה שקורה עכשיו היה בשופי יכול לקרות לפני שלושה חודשים וממש חבל על כל ההיזקים שבינתיים.
מי ימלא את החלל של כל כך הרבה תורה ותפילה?
מי אחראי על התוצאות הנוראיות של הנוער שלנו שהסתובב ועדיין מסתובב ללא מסגרת ראויה?
מי ישלים לעשרות אלפי משפחות את פרנסתם ואת הדאגה המחלחלת מהעתיד הלוט בערפל?

על סמך מה ומי נקטו את הצעדים הגורליים האלו מבלי לחשוב על התוצאות המזעזעות??
וכולי על הספק בלבד!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני מודע לכך שיש נזקים רבים (ברוחניות ובגשמיות) כתוצאה מהמצב, ומי יודע מה וכמה יהיה אפשר לתקן
למזלי ההכרעות הגורליות הללו עם ההשלכות הכבודות, אינו מוטלות על כתפיי הלא רחבות.
נשגב מבינתי מדוע אתה חושב שיש לך את הזכות להכריע בזה כשבכל אחד מהצדדים יש סכנות גדולות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2020 22:13 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
כן

ממילא לא יעזור שום דבר, ומה שקורה עכשיו היה בשופי יכול לקרות לפני שלושה חודשים וממש חבל על כל ההיזקים שבינתיים.
מי אחראי על התוצאות הנוראיות של הנוער שלנו שהסתובב ועדיין מסתובב ללא מסגרת ראויה?

וכולי על הספק בלבד!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני מודע לכך שיש נזקים רבים (ברוחניות ובגשמיות) כתוצאה מהמצב, ומי יודע מה וכמה יהיה אפשר לתקן
למזלי ההכרעות הגורליות הללו עם ההשלכות הכבודות, אינו מוטלות על כתפיי הלא רחבות.
נשגב מבינתי מדוע אתה חושב שיש לך את הזכות להכריע בזה כשבכל אחד מהצדדים יש סכנות גדולות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2020 22:00 לינק ישיר 

כן

וכולי על הספק בלבד!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2020 21:53 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
נוירולוג

לולא ההיזקים הגדולים של ההנחיות, ביטול תורה דרבים של עשרות אלפי תשב"ר ובני ישיבות, ביטול תפילה דרבים, וזריעת פאניקה ובהלת בלהות מיותרת לאנשים נשים וטף הייתי מסכים אתך שלא כל אחד יכול לעשות דין לעצמו.

נלך לרגע לשיטתך, אתה מציע שבמצב הנוכחי כל אחד יעשה דין לעצמו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > "אף אחד לא חלם שהנגיף הזה יגיע לציבור החרדי"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.