| נשלח ב-1/7/2020 21:43 |
|
| |
מפירות ההסתה: קריקטורה מזעזעת בניחוח אנטישמי נגד חרדים
פורסמה באחד מהעיתונים

|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2021 13:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 11:18 |
|
| |
על כגון זה נאמר: הדבר הוצא מהקשרו. שכן, הציור הבודד הזה הוא חלק מסדרת ציורים שנועדה להמחיש את הסכנה הטמונה באי-ההקפדה על הציות להוראות.
אבל, חכם עיניו בראשו. המאייר ומערכת העיתון היו צריכים לקחת בחשבון את האפשרות שמאן דהו יציג את הקריקטורה הזו בנפרד מהמכלול.
התוצאה במקרה כזה, כפי שאפשר להתרשם, היא וכדי בזיון וקצף.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 10:54 |
|
| |
כהן_גדול
תוקן על ידי כהן_גדול ב- 02/07/2020 11:01:46
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 07:29 |
|
| |
רבי חיים אמר להמשיך ללמוד בת"ת ובישיבות ולא ימותו
הפסיקו ללמוד ומתו
רבי חיים צדק ולא שינה דעתו כלל
ואף אחד לא נתן לו שכל מספיק עם השטויות
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 01:42 |
|
| |
איך שראיתי את התמונה, הזדעזעתי, על האנטישמיות המצבצת מהתמונה, כאילו חרדים הם מפיצי הקורונה, ועוד כשאהידים שעושים את זה בכוונה שניה אחרי זה הבנתי יוני גרשטיין צייר את זה בכלל, לפי החתימה, ושזה כנראה פורסם בכלל בעיתונים משלנו, ואז נרגעתי, אין שום אנטישמיות, הכל טוב חרדים היזהרו, מי שהולך בלי מסיכה הוא שאהיד!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 23:12 |
|
| |
ביתד של אתמול יש תמונה של הגר"ח עם נכדו ועם הגר"ש גלאי שיושב ממש צפוף ליד ר' חיים ומשום מה אף אחד משלושתם לא עטה מסיכה! אז מי שם בדיוק השאהיד?? לי אישית אין בעיה עם זה כי דעתי שר' חיים בכלל לא שינה את דעתו ויש לי הרבה סימוכין לכך, אבל יתד שמפמפם הגדרות של שאהידיות איך בדיוק יסביר את זה?? מנחה אשמח לשמוע את דעתך בנידון. רק תשובות ענייניות יתקבלו בברכה מהשמצות אני כבר שבע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 23:05 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | היו שם עוד ציורים של מדבקי קורונה, בלבוש ליטאי למהדרין, הפלס ציטטו רק את הציור שהתאים להם.
אבל, אכן יתד נאמן לא הם שיכולים להטיף מוסר, הליטאים פיגרו בסגירת הישיבות בחורף, עד שר' גרשון הכניס בהם שכל, אז שלא יטיפו לאחרים. |
|
נקודה חשובה (לא ראיתי את העיתון)
כמובן שבשביל הצבועים לעיל גם אם זו היתה התמונה היחידה, זה בסדר גמור, הצביעות היא נר לרגלם.
וכאמור לעיל, אם קריקטורות כאלו היו מתפרסמות בהמבשר והמודיע בזמן שהליטאים שמו פס ארוך על משרד הבריאות כי להם יש את ר' חיים, זה לא היה עובר בשקט, אז הם ממש לא יכולים לבוא בטענות להפלס.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 01/07/2020 23:08:12
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 23:03 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | אני שמח שנוירולוג תמניא אפי וערלכער מסכימים.
ברית המטורללים
|
|
ה-6 מדקדק לערל לא פחות מאשר לנוירולוג
מה הבעיה בקריקטורה, זה הסברה נטו
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 22:58 |
|
| |
היו שם עוד ציורים של מדבקי קורונה, בלבוש ליטאי למהדרין, הפלס ציטטו רק את הציור שהתאים להם.
אבל, אכן יתד נאמן לא הם שיכולים להטיף מוסר, הליטאים פיגרו בסגירת הישיבות בחורף, עד שר' גרשון הכניס בהם שכל, אז שלא יטיפו לאחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 22:51 |
|
| |
קישקוש מקושקש. איזה דמויות רצו שיהיה בעיתון חרדי? הן המדביק והן האיש שעולה לאוטובוס עם מסיכה הם חרדים. אז איך זה הסתה נגד חרדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 22:31 |
|
| |
שעיתון חרדי מפרסם כזה ציור שזה בעצם להסביר לציבור החרדי מה המשמעות של ללכת בלי מסכה אין בזה שום הסתה. אם ציבור מסויים עושה על ציבור אחר זו הסתה אבל הסברה בתוך הבית פנימה אין בזה שום הסתה אבל מתאים לפלס להמשיך לסלף את האמת
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 22:31 |
|
| |
אתה טועה בפירוש הביקורת, ולמה יתד הוא האחרון שיכול ללעוג למי שלא נוהג כפי שהוא עצמו נהג בהתרסה בתחילת המגיפה כשיהודי זקן אמר/קבע בדעתנות יתירה, כי אין מגיפה, ואפשר להמשיך להפעיל את הת"תים והישיבות, תוך ציפצוף על הסכנה שבפתח ובניגוד לכל הוראה ותקנה, דבר שהביא סגר על בני ברק, ויחי ההבדל הקטן.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 22:29 |
|
| |
| לא_ברור8 כתב: |  | מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה בקריקטורה? אם הוא עולה לאוטובוס ויושב ליד יהודי זקן ומדביק אותו, זה לא מה שקורה? ואם הוא ידע מראש שהוא חולה ואף על פי כן עלה לאוטובוס (כמו מקרים דומים שאני מכיר), במה הוא שונה מחגורת נפץ? |
|
אין שום בעיה. זה מתחיל מזה שאתה שונא את דגל על 6-3 , ואז אתה מנסה למצוא איך להשמיץ אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 22:21 |
|
| |
מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה בקריקטורה? אם הוא עולה לאוטובוס ויושב ליד יהודי זקן ומדביק אותו, זה לא מה שקורה? ואם הוא ידע מראש שהוא חולה ואף על פי כן עלה לאוטובוס (כמו מקרים דומים שאני מכיר), במה הוא שונה מחגורת נפץ?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2020 22:20 |
|
| |
המקור של נוירולוג: הפלס

תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 01/07/2020 22:20:57
|
|
|