בית פורומים בחדרי חרדים

בלוף הפשרה בתביעות ייצוגיות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/7/2020 12:07 לינק ישיר 
בלוף הפשרה בתביעות ייצוגיות

לפני מספר חודשים קיבלתי מפרטנר שובר על סך 100 שח, לרכישת מוצרים ושירותים או תיקונים, בעקבות הסדר פשרה בתביעה ייצוגית נגדם.

עד כאן הכל מצויין.

דפדפתי בגוגל לאתר של פרטנר, כדי לגלות מה אני יכול להשיג ב 100 שקלים שלי.
מסתבר שהמוצר הכי זול שם הוא אוזניות אלחוטיות של סמסונג בסך 449.
אתם מבינים?!?!
מסתבר, שהסדר פשרה בתביעה עוד מכניס כסף לחברה שעשקה את לקוחותיה, שהרי בשל כך נתבעה ף.

"מקום המשפט - שמה הרשע"

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רודףסמלים ב- 02/07/2020 12:09:02

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 09:44 לינק ישיר 

אלי.  גם בארץ היו לא מעט תביעות ייצוגיות שמלבד העו"ד,  פוצו גם אזרחים מגישי התביעות במאות אלפי שקלים .איילת שקד בהיותה שרת המשפטים הציבה מחסום לפני האזרח כשזרמה עם ההחלטה : לחייב אגרה על הגשת תביעה ייצוגית של עשרות אלפי שקלים :מה שבהחלט מהווה שיקול לאזרח מן השורה , שלא להגיש תביעה ייצוגית ולתת לשחיתות רוח גבית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 07:11 לינק ישיר 

ישרבלוף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 15:51 לינק ישיר 

תביעות יצוגיות הפכו לדרך להעניש חברות שחומסות את הציבור.

אם פרטנר עקצה אותנו ב 3 שקלים לחודש אנחנו לא נתבע אותם. הם אולי גנבים אבל למי יש כח להתעסק איתם על סכומים קטנים כאלה?

בארה"ב יש ענין של פיצויי עונשין, תתבע את פרטנר על ההתנהגות הנכלולית שלה וחבר המושבעים יכול לתת לך פיצויים של מיליון דולר למרות שהנזק שלך היה רק 30 שקל. דרך לומר לחברה אל תגנבו.

בישראל אין כמעט פיצויי עונשין, יש לעורכי דין ממתק שנקרא תביעה יצוגית. בתביעה היצוגית עורך הדין יכול להרוויח הרבה כסף וכך להעניש את החברה, הלקוחות המרומים עצמם מקבלים בובקעס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 15:40 לינק ישיר 

המרוויחים העיקריים בתביעות יצוגיות הם עו"ד . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 14:00 לינק ישיר 

והנה היום קבלנו ממכבי הודעה בנוסח הזה: "מבוטחי "מכבי שלי", "מכבי זהב" ו-"מכבי כסף" שטופלו במכבידנט מיום 1.1.2016 ועד ליום 30.4.2017 ושילמו עבור הטיפול הנ"ל - זכאים להנחה בסך 3 ₪ בטיפול הבא על יסוד הצהרתם בלבד. ככל שהנך זכאי להטבה עליך להודיע זאת במעמד התשלום. תוקף ההטבה עד ליום 30.3.2021". לעג לרש! להם יש רשימה מדוייקה של מי שטופל אצלם בתקופה זו ובמקום לזכות את כל אלו ב 3 שקלים עלובים, הלקוח צריך לזכור שטופל בתקופה זו בדיוק ולבקש את ההנחה בטיפול הבא שחייב להיות תוך 9 חודשים. ומה אם אני לא מחשב מהלך שזוכר את תאריכי הטיפולים שלי במכבידנט? ומה אם לא מתחשק לי לבקר אצלם פעם נוספת בשנה הקרובה? מעניין כמה קבל השופט עבור הפסיקה הביזיונית הזו, בטוח יותר מ 3 שקלים. רק להוציא את המכתב הזה ללקוחות עולה להם הרבה יותר מ 3 שקלים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 12:19 לינק ישיר 

צריך לעשות תביעה ייצוגית על הקטע הזה בעצמו.

ברוח הגנת הצרכנים כמעט אין ספק שבית המשפט יקרא להם לסדר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בלוף הפשרה בתביעות ייצוגיות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext