בית פורומים בחדרי חרדים

פטפטה, עיכבה במחסום, וכשהעירו לה דאגה להשפיל ולעכב כשעה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/7/2020 16:48 לינק ישיר 
פטפטה, עיכבה במחסום, וכשהעירו לה דאגה להשפיל ולעכב כשעה

משפחה חרדית ממודיעין עילית נוסעת בכביש 443 בהגיעם למחסום בדרכה לביתם, הם נאלצו להמתין דקות ארוכות מכיוון שחיילת פיטפטה עם אחד הרכבים ועכבה את התנועה, אז אבי המשפחה צפצף לחיילת, בתגובה לכך החיילת החליטה להעניש ולערוך בדיקה דקדקנית שלא הייתה מביישת בדיקת מחבל, מוזמנים לצפות.

אבי המשפחה דיבר איתי כעת וסיפר לי על ההשפלה שנערכה שעה בעקבות צפצוף, ששאל את החיילים על מה כל המהומה והעונש אז נענה כיוון שזלזל בחיילת וצפצף לה.

https://twitter.com/ariel_elharar_/status/1278433034933600256 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2020 14:12 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

עוד אחד מתופעות הלוואי הבעייתיות של "אכיבוש":)

ועכשיו ברצינות, אם ישראל הייתה מכריעה לגבי היחס להתנחלויות ולערביי השטחים ומנסה למצוא פיתרון שיכלול סיפוח חלקי/מלא מצד אחד והיפרדות איכשהו מערביי השטחים (עידוד הגירה וכיו"ב), יכול להיות שלא היה צריך את הסצנות המטופשות בהם יש כל כך הרבה כוח ל"פישרית" בת 19...

הבעיה לא הקיבוש אלא הכוח המופרז שיש לרשעיות הצחוק ואכן כוח זה מביא שחיתות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2020 12:35 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:

נראה לי שהמפלגות החרדיות היום זה סתם מס שפתיים ותו לא. בדיחה עצובה.. איפה הימים שהתפטרו בגלל העברת משחן. היום מתעללים בציבור החרדי, מסיתים ברייש גלי נגדו בתקשורת, והם שותקים כמו כבשים שחורות שזה ייעודם. לחטוף ושוב פעם לחטוף…

הפוך. על משחן ועל עבודות בשבת בתל אביב מאז ומעולם לא היה להם שום בעיה לעשות באלגן ולהתפטר.
אבל תכלס על דברים שנוגעים לחי היומיום של נתיניהם החרדים, זה מעניין להם את קצה הבוהן..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/7/2020 12:19 לינק ישיר 

הבוקר עברתי במחסום ביתר..
8 חיילים לפחות!! עמדו שם. רק מסלול אחד פועל. חיילת מתווכחת עם החיילים לידה אם לפתוח עוד אחד. הם עומדים 4 ביחד ומעשנים. אומרים לה "לא צריך" והיא מראה להם את הפקק והם מתחילים דיונים מי יהיה עם מי באיזה מסלול.. שקלתי לרגע להעיר להם, אבל אחרי הסיפור במחסום מכבים, ויתרתי…

הזלזול במשתמשי המחסום הזה גרוע כמו תקנות הקורונה נגד החרדים.. פה זה לא משמש רק חרדים, אבל הסיבה אותה סיבה. שמים פס איפה שאפשר ואין מחיר (הדחה, ענישה וכדומה)…

לא מבין את דיירי הגוש כולו איך הם שותקים.
את חכ"י הדלי"ם והחרדים שמקבלים את הדין באהבה.

שבוע שעבר נחשפתי למחסום הזוי בעליה לרמות מיד אחרי התחנת אוטובוס. הוא חוסם 2 נתיבים, סתם, באמצע היום, וגם לא עוצר/בודק אף אחד. סתם מאט ללא סיבה את התנועה שנמצאת בזינוק בעליה. מסתבר שזה כבר נהיה קבוע.
אמר לי תושב רמות שמעורה בעניין, שכבר דיברו עם כל נציגי החרדים בעירייה והם לא עושים כלום בעניין..

נראה לי שהמפלגות החרדיות היום זה סתם מס שפתיים ותו לא. בדיחה עצובה.. איפה הימים שהתפטרו בגלל העברת משחן. היום מתעללים בציבור החרדי, מסיתים ברייש גלי נגדו בתקשורת, והם שותקים כמו כבשים שחורות שזה ייעודם. לחטוף ושוב פעם לחטוף…

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 03/07/2020 12:19:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 23:40 לינק ישיר 

על פניו נראה מקומם ולא ראוי, אבל משום מה יש לי תחושה שלא קיבלנו את כל הסיפור
ברמה העקרונית ברור שאסור שחיילת תעשה שימוש לרעה בכוח ובסמכות שניתנה לה.
וברמה העקרונית גם ראוי ומתבקש שאנו בני הציבור החרדי שלא משרת בצה"ל נתייחס בקצת יותר כבוד לאלו שעומדים על הרגליים במחסומים במשך שעות, בגשם ובשרב, על מנת לשמור על כולנו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 19:57 לינק ישיר 

עוד אחד מתופעות הלוואי הבעייתיות של "אכיבוש":)

ועכשיו ברצינות, אם ישראל הייתה מכריעה לגבי היחס להתנחלויות ולערביי השטחים ומנסה למצוא פיתרון שיכלול סיפוח חלקי/מלא מצד אחד והיפרדות איכשהו מערביי השטחים (עידוד הגירה וכיו"ב), יכול להיות שלא היה צריך את הסצנות המטופשות בהם יש כל כך הרבה כוח ל"פישרית" בת 19...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 19:16 לינק ישיר 

חיילת או שוטרת מג"ב ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 19:08 לינק ישיר 

טוב שהוא צילם ופירסם את התמונות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 18:32 לינק ישיר 

אכן מגיע לו. פעם אחרת שיחשוב פעמיים לפני שמצפצף להוד מעלתה החיילת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 18:07 לינק ישיר 

זה לא חכם מצידו לצפצף על החיילת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2020 17:35 לינק ישיר 

לצערי אלו דברים שבכל יום. זה התרבות במדינה שלנו. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פטפטה, עיכבה במחסום, וכשהעירו לה דאגה להשפיל ולעכב כשעה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext