בית פורומים בחדרי חרדים

לכל הנוהגים והממליצים שלא להיבדק, איך אתם לוקחים אחריות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/7/2020 15:18 לינק ישיר 
לכל הנוהגים והממליצים שלא להיבדק, איך אתם לוקחים אחריות?

לאחרונה שומעים עוד ועוד (מכל החוגים) על כאלו שנוהגים ועל כאלו שממליצים שלא להיבדק, בין אם מצד הטענה שאין אמון בשלטונות ושמשתמשים בזה נגדנו, ובין אם מצד הטענה שאין צורך, פשוט נשארים בבית עד ש"התסמינים עוברים ומרגישים טוב".

מעבר לכל מה שנטען נגד השיטה הזו והסכנות שבכך, הרי אין חולק על כך שאין קורלציה בין התחושות והתסמינים לבין הימצאות הנגיף עם יכולת ההדבקה. אז מה יוצא כעת לפי ההתנהלות הנ"ל, מהרגע שאדם מרגיש טוב הוא סבור שהנה זה עבר והוא יכול לצאת ולהיות בסביבת אנשים, בו בזמן שהוא מדביק אחרים בדיוק כפי שהיה בזמן שהיו לו תסמינים.

הדרך היחידה לוודא (וגם זה עם אחוז טעויות, אבל אין משהו אחר כרגע) שאדם אינו נשא של הנגיף היא רק באמצעות בדיקות שחוזרות שליליות, ואת זה אותם אלו שלא הולכים להיבדק גם לא עוברים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 12:57 לינק ישיר 

העולם שטוח והעולם שטוח והעולם שטוח!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 12:43 לינק ישיר 

אין קורונה 
אין חולים

יש כמה נישאים מאומתים
הכל כלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 12:41 לינק ישיר 

מאור_עיניםנשלח ב-5/7/2020 12:36

בקרית ספר מודיעין עילית איימו על משרד הבריאות

באם יהיה סגר
לא יימצא נבדק אחד בכל המקום

והנה אין סגר ! !

לה''ו. מכניסים עצמם לסגר...

מנחם קולדצקי: קרוב ל-100 תלמידות בבית הספר "נתיבות דעת" במודיעין עילית חגגו את סיום הלימודים לצד תלמידה שנמצאה חיובית בבדיקת קורונה. חצי עיר לבידוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 12:36 לינק ישיר 

בקרית ספר מודיעין עילית איימו על משרד הבריאות

באם יהיה סגר
לא יימצא נבדק אחד בכל המקום

והנה אין סגר ! !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 12:35 לינק ישיר 

כן אנחנו לא יודעים כלום
והמומחים יודעים בדיוק כמונו

למה שנשמע להם

והרבה מומחים אומרים אחרת לגמרי

ולנה להיבדק כי זה רק מזיק 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 11:03 לינק ישיר 
מצדרביעי

ירו_שלמי כתב:
אין מקילים ואין מחמירים

פשוט לא יודעים

לא יודעים איך נדבקים, תוך כמה זמן נדבקים, ממי אפשר להידבק, האם יש זמנים יותר נוחים להדבק, ואפילו לא יודעים מה תהיינה התופעות כשכבר נדבקים.

גם הרופאים מודים שרב הנסתר על הגלוי.

כל ההנחיות מגיעות ממה שראו אצל מגיפות אחרות, שספק גדול אם זה בכלל עובד פה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

גם המכינה שיצאה לפני כשנתיים לטיול בתוך ערוץ הנחל ומתו עשרה מהם, לא אשמים.. מי יכול לצפות את מזג האוויר, אתה יודע "כעצמים בבטן המלאה", חזאי מזג האוויר לא מפסיקים לטעות, אז למה היה עליהם לחשוש באמצע הקיץ? ולמה שיסמכו על מומחים שמשנים את תחזיותיהם כל יום, וגם זה לא תמיד מצליח..

אמור מעתה, כן, אנחנו לא יודעים כלום, וה'מומחים' יודעים טיפה יותר, לא הרבה, אבל מספיק בשביל שנציית לאזהרותיהם, כי אנחנו בטח לא יודעים, והם הממונים עלינו במצב הנתון בתחום זה. אם כל אחד יחשוב בעצמו ניראה ח"ו כאותה מכינה..

גם אישה שבעלה נעלם ל"ע ולא יודעים אם חי או מת- נתיר לה להתחתן ולא נקשיב לרבנים שאוסרים, כי "הם בעצמם לא יודעים"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 10:59 לינק ישיר 
ירו_שלמי

תמניא_אפי כתב:
אין מקילים ואין מחמירים

פשוט לא יודעים

לא יודעים איך נדבקים, תוך כמה זמן נדבקים, ממי אפשר להידבק, האם יש זמנים יותר נוחים להדבק, ואפילו לא יודעים מה תהיינה התופעות כשכבר נדבקים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

גם המכינה שיצאה לפני כשנתיים לטיול בתוך ערוץ הנחל ומתו עשרה מהם, לא אשמים.. מי יכול לצפות את מזג האוויר, אתה יודע "כעצמים בבטן המלאה", חזאי מזג האוויר לא מפסיקים לטעות, אז למה היה עליהם לחשוש באמצע הקיץ? ולמה שיסמכו על מומחים שמשנים את תחזיותיהם כל יום, וגם זה לא תמיד מצליח..

אמור מעתה, כן, אנחנו לא יודעים כלום, וה'מומחים' יודעים טיפה יותר, לא הרבה, אבל מספיק בשביל שנציית לאזהרותיהם, כי אנחנו בטח לא יודעים, והם הממונים עלינו במצב הנתון בתחום זה. אם כל אחד יחשוב בעצמו ניראה ח"ו כאותה מכינה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 10:37 לינק ישיר 

האם פשוט לא יודעים

אז למה מכנים אנשים בשם רוצחים
ומי שלא לובש מסיכה לא קרה כלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 10:02 לינק ישיר 

אין מקילים ואין מחמירים

פשוט לא יודעים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 09:51 לינק ישיר 

חלק מהנדבקים מבית מתתיהו היו במלונית עם המשפחות שלהם ,וההסבר פשוט כל אלפי המאושפזים במלונית הגיעו אחרי למעלה משבוע מפריצת המחלה ולכן הם לא מדבקים ,14 יום זה לחומרא דלחומרא ללא ביסוס(גילוי נאות: אחד מבני ביתי היה בבידוד בתוך חדר סגור עד לתום 14 יום,ללא שקיבלנו שום הודעה ממשרד הבריאות,ואני לא מתחרט על כך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 09:26 לינק ישיר 
ירו_שלמי

יוחנןש כתב:
אלו שאינם הולכים להיבדק, שזה בעצם כמעט כל הציבור החרדי שנדבק בהמוניו בימים אלו
חייבים לפחות:
להישאר בבית לפחות שבועיים אחרי שהתסמינים חלפו (ולא כמו הרבה בורים שיוצאים שניה אחרי שהתסמינים חולפים)
אסור לשלוח אחים/ילדים לגנים ובתי ספר

לדעת הרופאים הלא-תקשורתיים ויחצני"ם - מספיק יומיים אחר חלוף התסמינים. כך דעת הרופאה במאוחדת. 

יש היום כותרת של עדכון תקנות משרד הבריאות ויש שם ג"כ 'מודה במקצת' על העניין הזה. דוק  ותשכח.

זה למה חייבים להישמע ללא משחקים. הלכת מיד על המקילים ביותר, כי אין מוראה של מלכות. משרד הבריאות לא מלאכים, הם טועים ומתקנים את עצמם כל הזמן, ואם יש לנו השגות על ההוראות עלינו להפגין ולהתלונן, אבל בסוף יש הוראות ורק כך ניתן לשלוט במצב (למשל, היציאה ההדרגתית מהסגרים, הם היו חייבים לעשות זאת בשלבים, אבל מה שרק יעשו תמיד יהיו כאלה שיטענו למה לא אני ראשון, ואז איש הישר בעיניו יעשה ואין שליטה), אז אתה אומר יומיים, וחברך גם יחליט בעצמו שהתסמינים שלו אינם תסמינים, וימצא איזה 'מודה במקצת' שיסייע לו..

במלחמה, כמו במלחמה, צריך לפעמים להיות 'ראש קטן', לתת למקצוענים להחליט גם במחיר של טעויות פה ושם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 08:31 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
אלו שאינם הולכים להיבדק, שזה בעצם כמעט כל הציבור החרדי שנדבק בהמוניו בימים אלו
חייבים לפחות:
להישאר בבית לפחות שבועיים אחרי שהתסמינים חלפו (ולא כמו הרבה בורים שיוצאים שניה אחרי שהתסמינים חולפים)
אסור לשלוח אחים/ילדים לגנים ובתי ספר

לדעת הרופאים הלא-תקשורתיים ויחצני"ם - מספיק יומיים אחר חלוף התסמינים. כך דעת הרופאה במאוחדת. 

יש היום כותרת של עדכון תקנות משרד הבריאות ויש שם ג"כ 'מודה במקצת' על העניין הזה. דוק  ותשכח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 00:53 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
משגיחבשער כתב:

hot_tr כתב:
רבינא: בישיבת בית מתתיהו למעלה מ-180 בחורים חיובי לקורונה.

*לכל עדכוני 'המיטב' בווצאפ:* hametav.online

נשלח מהאנדרואיד שלי

כבר כתבתי לך בעבר אדון הוט שאין לך מושג כמה הגהינום חם
תמשיך לחמם לך את הגהנם
אין רפואה למכתך !!!!
נ ב
לצערי או בעצם לשמחתי הכותרת של אדון הוט לא נכנסה לציטוט

תוקן על ידי משגיחבשער ב- 04/07/2020 23:09:25

ומה תשובתך לטיעון מעבר להשתלחות שלו? מה התירוץ של הרב ויסבקר? מה עם כל אמירות הרב אדלשטיין ואחרים שמי שחולה ומסתובב בחוץ ומסכן אחרים הוא בבחינת רוצח? במה ישיבת בית מתתיהו וראשיה שונים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני לא דובר הישיבה ,ואין לי קשר לישיבה ,ולכן גם אין לי את כל המידע לענות לך.
גם אני הקטן יש לי ביקורת שנכתבה באשכול אחר על כך שלא עשו שם השתדלות במה שכן אפשרי טכנית ,למשל ארוחות בחמגשיות
מה שבטוח שהסכנה הרוחנית לבחורי ישיבות שנשארו כל הקיץ בבית גדולה לאין ערוך על הסכנה של הידבקות בבחורים צעירים.
ועדיין מי שכתב כך על ראש ישיבה מרביץ תורה אין רפואה למכתו!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 00:02 לינק ישיר 

לה''ו. אדון מק''ק. הגהינום לוהט.
מה שבטוח, שהגהינום של הראששיבעס, המשגיחים, והרעבעס הסדיסטיים ששומרים אחד על הישבנון של השני, הרבה הרבה יותר חם.
עובדה. אתה חוזר ואומר לי כמה חם שם. סימן שאתה כותב מהשטח...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 00:01 לינק ישיר 

משגיחבשער כתב:

hot_tr כתב:
רבינא: בישיבת בית מתתיהו למעלה מ-180 בחורים חיובי לקורונה.

*לכל עדכוני 'המיטב' בווצאפ:* hametav.online

נשלח מהאנדרואיד שלי

כבר כתבתי לך בעבר אדון הוט שאין לך מושג כמה הגהינום חם
תמשיך לחמם לך את הגהנם
אין רפואה למכתך !!!!
נ ב
לצערי או בעצם לשמחתי הכותרת של אדון הוט לא נכנסה לציטוט

תוקן על ידי משגיחבשער ב- 04/07/2020 23:09:25

ומה תשובתך לטיעון מעבר להשתלחות שלו? מה התירוץ של הרב ויסבקר? מה עם כל אמירות הרב אדלשטיין ואחרים שמי שחולה ומסתובב בחוץ ומסכן אחרים הוא בבחינת רוצח? במה ישיבת בית מתתיהו וראשיה שונים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לכל הנוהגים והממליצים שלא להיבדק, איך אתם לוקחים אחריות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext