בית פורומים בחדרי חרדים

מגיפת הקורונה הגיע לנו בגלל אלו שאינם משתתפים בבחירות לפי שיטת ה"ויואל משה"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/7/2020 11:13 לינק ישיר 
מגיפת הקורונה הגיע לנו בגלל אלו שאינם משתתפים בבחירות לפי שיטת ה"ויואל משה"

בשיחה של משגיח בישיבת אור ישראל בפתח תקווה, אמר המשגיח ר' יצחק גולדווסר:

"אנו חייבים לעשות חשבון נפש למה עשה ה' לנו ככה, לא נעים לי להגיד ואני לא רוצה להוסיף שנאה חלילה וחס, אבל כמו שאנו יודעים כי אומות העולם נענשים בגלל ישראל שהם סיבת העונש יותר מהגוים.

כך גם בתוכינו פנימה בתוך עם ישראל, הבני תורה והחרדים לדבר ה', הפשע הזה של "אסור להשתתף בבחירות", שבעצם היום רואים שזה גרם למצב הזה.

זה לא חטא שלא פגע אלא חטא שפגע, כי הרי אם הם כן היו מצביעים בבחירות המצב היה אחרת לגמרי, זה מה שהיה חסר, רק כמה עשרות אלפי קולות שלהם, שר' חיים אמר שאי אפשר לסלוח להם לעולם על דבר כזה.

וזה בוודאי מעורר קטרוג עצום עד למאוד איך זה שמורדים ככה בהקב"ה הרי זה מרידה ממש בגדולי הדור.

אנחנו רואים בפרשת בשלח כשעם ישראל מרדו במשה ואהרן, "וירב העם עם משה" בא עליהם עונש של "אשר קרך בדרך", כשלא שמעו למרדכי היהודי בא עליהם עונש ע"י קרהו בן  קרהו" (כמבואר באסתר רבה, ח, ה,) וכשלא שומעים לגדולי הדור, אז בא "קורונה" שזה בדיוק אותו שורש ואותו לשון."

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 18:12 לינק ישיר 

המק"ק (אותו שורש) הזה הוא עצמו כבר הספיק לחלות בקורונה וגם להחלים מקורנה (אשר קרהו-אשר קרך) , ובוודאי עשה תשובה על דברי הבלע שנפלט לו כדי להרשים את בחורי הישיבה קטנה שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 12:42 לינק ישיר 

בדיוק הפוך
אלה שמצביעים לבחירות
והחליטו להשתיק את הציבור
בכדי שאלפים מחו"ל יבואו להצביע

אלה אחראים לכלל המגיפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 11:41 לינק ישיר 

מי שמורד שמלכות שמיים זה מי שמצהיר אמונים למדינה חילונית ומוכר את היהדות בשביל כסף, לא כך? אגב, בכל מה שקשור לקורונה למפלגות החרדיות יש חלק מרכזי בזה שהציבור החרדי מסומן וזוכה לאכיפה סלקטיבית, וזה מלבד שבמשבר הזה התברר כמה הם "מתאמצים" למען הציבור (לא אכליל, יש שמשתדלים יותר כמו יעקב אשר), הסיבה היחידה שאי אפשר להגיד על מי שהצביע למפלגות שהוא נושא בעול חילול השם שנגרם ע"י, זה בגלל שמי שמציית לדברי רבו מקיים לכאורה מצווה... אבל להאשים את מי שבחר בדעת תורה שונה מר' גולדווסר בהאשמת מרידה בקב"ה??? אני מקיים בזאת מצוות מחאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 11:25 לינק ישיר 

ישן. מלפני יותר מ3 חודשים. מה נזכרת בזה עכשיו?

הגר"פ גולדווסר: הקורונה בגלל חרדים שלא הצביעו בבחירות
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3163624

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 11:20 לינק ישיר 

יש רופא פסיכיאטר בקהל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2020 11:18 לינק ישיר 

הם בהחלט חלק מהגורמים להתפשטות המחלה, אבל לא בגלל אי השתתפותם בבחירות.
בעלזא שמשתתפים בבחירות, אשמים באותה מידה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מגיפת הקורונה הגיע לנו בגלל אלו שאינם משתתפים בבחירות לפי שיטת ה"ויואל משה"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext