| נשלח ב-6/7/2020 15:45 |
|
| |
בושה: לא יכלו לסדר להם סוויטות במלון "וולדורף אסטוריה"?
ההתפרצות בישיבת בית מתתיהו בבני ברק: בישיבה מדווחים על עוד 20 נדבקים. סה״כ 230 מאומתים עד כה. כ150 עדיין ממתינים לפינוי למלוניות
ובינתיים הבחורים שכן פונו למלונית הקורונה בכפר תבור מתלוננים על צפיפות: שישה חולים בחדר
https://twitter.com/yaircherki/status/1280086496112975872
תוקן על ידי נוירולוג ב- 06/07/2020 16:02:40
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2020 22:20 |
|
| |
momeir
| נוירולוג כתב: |  | ההדבקה ההמונית היא לכאורה תוצאה של ההוראה לבחורים שלא להיבדק, מחמת החשש ל"ביטול תורה". את הבעיה של ביטול תורה כידוע כבר פתרו, ובגדול... כעת על הפרק בעיה חמורה אף יותר, "כבוד התורה", לעניות דעתי זה מצדיק פרישה מהממשלה, אבל כרגיל נשאיר את ההחלטה למרנן ורבנן. |
|
להפתעתי נאלץ להסכים אתך....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2020 22:01 |
|
| |
כושי101
| דקחר כתב: |  | מי ביקש מהם ללכת להיבדק?! מי שתוחב את ראשו לג'ורה שלא יתלונן על הקאות...
תוקן על ידי דקחר ב- 06/07/2020 16:05:04 |
|
גאון אתה גאון! אה, ובקטנה מישהו עלול בלי לשים לב להדביק מישהו בסיכון ולהרוג אותו. ממש בקטנה... בכלל, מי ביקש ממנו להיות בסיכון? שיתמודד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2020 20:53 |
|
| |
מי יאמר לצרותינו די
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 12:31 |
|
| |
אפשר גם אהלי 10 במחנה 80.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 11:37 |
|
| |
מה לא ברור? במקווה יודעים יותר טוב מכולם.
במקווה יודעים יותר טוב משר הבטחון איך להכנס בעזה. במקווה יודעים יותר טוב משר האוצר איך לטפל בכלכלה ובמקווה יודעים יותר טוב ממערכות הבריאות בכל העולם שצריך להתעלם מהקורונה.
והמומחים עצמם? מה הם יודעים בכלל? אף אחד לא יודע כלום!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 10:51 |
|
| |
אני רק ציטטתי מרמת_אשכול, שכתב שהחילונים השפויים קבעו להתעלם מהמחקרים מכל העולם, ולאחר שמרגישים טוב לצאת מהבית - ולכן זה מה שצריך לדעתו לעשות.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 10:22 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | מה הקשר בין הדברים? לצאת מהבית ולשהות במקום סגור עם אנשים כשאתה עדיין מדבק זה רצח! ה"חילונים השפויים" קבעו, אז רק עדר מטומטמים מאמין למחקרים שמי שעלול לדבק הוא פצצה מתקתקת. |
|
זה מחקרים מכל העולם, ולא מהחילונים השפויים, זה הבעיה ששהפכתם את זה למלחמת דת, כלל לא ברור למה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 04:27 |
|
| |
hhaavv
| muki28 כתב: |  | | מה הקשר בין הדברים? לצאת מהבית ולשהות במקום סגור עם אנשים כשאתה עדיין מדבק זה רצח! |
|
ה"חילונים השפויים" קבעו, אז רק עדר מטומטמים מאמין למחקרים שמי שעלול לדבק הוא פצצה מתקתקת.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2020 03:47 |
|
| |
מה הקשר בין הדברים? לצאת מהבית ולשהות במקום סגור עם אנשים כשאתה עדיין מדבק זה רצח!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2020 23:32 |
|
| |
| היצל כתב: |  | נוירולוג אתה צודק, אבל ננסה לתאר לעצמנו מה היה קורה אם היו לוקחים את כל תלמידי ותלמידות הגימנסיה העברית והיו מצופפים אותם ככה. נדמה לך שזה היה עובר בשקט? הרי בסופו של דבר חייבים שיתוף פעולה עם הנישאים, ואיך אמורים לקבל שיתוף פעולה אם אלו הם התנאים? נשלח מהאנדרואיד שלי
1. מי שרגיל לתנאי פנימיה לא אמור להתרגש מזה. 2. הייתי מצפה לקצת יותר צניעות כאשר מדובר בבני תורה 3. במצב שנוצר עם ההדבקה ההמונית בישיבה, שלפי הפרסומים זו הדבקה שנבעה מפשיעה או רשלנות, הייתי מצפה שיקבלו בשקט מה שנותנים להם ולא מעוררים סערות סרק ובכך יתרמו לחילול ה' נוסף על זה שכבר נעשה על ידם. 4. אם מישהו מכר להם תותים שכדאי להם להידבק ולקבל חופשה חלומית בקריביים, זו בעיה שלהם. 5. כשהם ירדו לקרקע המציאות ויתחילו התנהל באחריות, שיתוף הפעולה יהיה מצוין, זה תלוי קודם כל בהם, ולא בדרישות מופרכות שלהם.
|
|
בכנות, אין לי צל של מושג מה הקשר בין מה שכתבתי לשאלות שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2020 23:25 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | מושגים כתב: |  |
| דקחר כתב: |  |
מי ביקש מהם ללכת להיבדק?! מי שתוחב את ראשו לג'ורה שלא יתלונן על הקאות...
תוקן על ידי דקחר ב- 06/07/2020 16:05:04 |
|
משרד הבריאות. ומי ביקש ממך לא להיבדק?
|
|
|
|
אתה אמיתי? אף אחד לא יכול לחייב להיבדק, אבל לפי כל המחקרים החולה מדבק לפחות 11 יום מהופעת התסמינים. אז לצאת מיד אחרי חלוף התסמינים זה רצח במזיד כפשוטו
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2020 22:30 |
|
| |
נוירולוג. בכנות, אתה מעריך את לימוד התורה? אתה מאמין שעל זכות לימוד תורה עומד העולם? שבזכות לומדי התורה נמשך שפע לעולם? שהם בעצם לומדים גם עבורנו? אתה מעריך?
| נוירולוג כתב: |  | נוירולוג אתה צודק, אבל ננסה לתאר לעצמנו מה היה קורה אם היו לוקחים את כל תלמידי ותלמידות הגימנסיה העברית והיו מצופפים אותם ככה. נדמה לך שזה היה עובר בשקט? הרי בסופו של דבר חייבים שיתוף פעולה עם הנישאים, ואיך אמורים לקבל שיתוף פעולה אם אלו הם התנאים? נשלח מהאנדרואיד שלי
1. מי שרגיל לתנאי פנימיה לא אמור להתרגש מזה. 2. הייתי מצפה לקצת יותר צניעות כאשר מדובר בבני תורה 3. במצב שנוצר עם ההדבקה ההמונית בישיבה, שלפי הפרסומים זו הדבקה שנבעה מפשיעה או רשלנות, הייתי מצפה שיקבלו בשקט מה שנותנים להם ולא מעוררים סערות סרק ובכך יתרמו לחילול ה' נוסף על זה שכבר נעשה על ידם. 4. אם מישהו מכר להם תותים שכדאי להם להידבק ולקבל חופשה חלומית בקריביים, זו בעיה שלהם. 5. כשהם ירדו לקרקע המציאות ויתחילו התנהל באחריות, שיתוף הפעולה יהיה מצוין, זה תלוי קודם כל בהם, ולא בדרישות מופרכות שלהם.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2020 18:58 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | 1. הישיבה לא סיכנה אף אחד, לבחורים האלה לא יקרה כלום מקורונה, גם לאלו שהיו אי אלו תסמינים כבר שכחו מהם. לו הם לא היו רצים להיבדק בשביל לקבל 'מחנה קיץ' על חשבון המדינה בצפון, כבר היו יושבים כולם ביחד כעת בהיכל הישיבה ולומדים כשהקורונה מאחריהם. ברצון להיבדק בשביל לזכות בחופשה חינם, ועל הדרך להסתבך עם משרד הבריאות לשבועות ארוכים עד שהם יקבלו שני שליליים, מביא אותם לאכזבה הרבתי של עכשיו, כשהם רואים שאין הצר שווה בנזק המלך. החופש אינו חופש, והתסבוכת היתה מיותרת.
2. בלי התקוה למחנה קיץ חינמי, תאמינו לי אף חרדי לא היה הולך להיבדק. תראו מה קורה בבית שמש, שאיכשהוא מצליחה בסבב הנוכחי לשמור על אחוז תחלואה נמוך. מה אתם חושבים שהם מנותקים מהמגזר ? מהמדינה ? הם פשוט לא פראיירים, גם מי שנדבק, שוכב יומיים במיטה, ויוצא כמו חדש לרחוב בלי בלאגן מיותר.
3. אני עובד במקום עבודה חילוני, שם הדעה השלטת היא שלא להיבדק, עובדים מרגישים לא טוב, הם נכנסים למיטה ליומיים, אצל רובם המוחלט הכל עובר ונעלם, והם חוזרים לחיים רגילים, בלי להזדקק לחסדי המדיניות המטורפת של משרד הבריאות הישראלי. |
|

|
|
|
|
|