בית פורומים בחדרי חרדים

דוחו"ת המסכות לא חוקיות! דרוש עו"ד לביטול כולל!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/7/2020 21:12 לינק ישיר 
דוחו"ת המסכות לא חוקיות! דרוש עו"ד לביטול כולל!!

מסתבר שלפי חוק יסוד כבוד האדם וחירותו, סעיף 12, דוחו"ת המסכות לא יעמדו כטיעון בבית המשפט, וככל הנראה יבוטלו ללא שום צורך אפילו בבג"ץ.

אולי זו צריכה להיות התשובה לביבי ולמשטרה הרודפת חרדים

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 06/07/2020 21:12:07

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 14:45 לינק ישיר 

תמונת_המצב כתב:

שטות גמורה!

א. סעיף 9 לפקודת סדרי השלטון והמשפט לא בוטל אלא רק הוחלף בסעיף 38 לחוק יסוד: הממשלה.

ב. ההכרזה על מצב חירום לא בוטלה ולא נפסקה מאז 1948 ועד היום. (יש המון סעיפים בחוק שתלויים במצב חירום ועד שיתקנו אותם אי אפשר להפסיק פתאום את ההכרזה.)

ג. סעיף 12 לחוק יסוד: כבוד האדם וחירותו, מאפשר "לשלול או להגביל זכויות... לתכלית ראויה ולתקופה ובמידה שלא יעלו על הנדרש." וזה בדיוק מה שאמורות לעשות תקנות הקורונה.

ועוד דבר חוק יסוד הוא שם מפוצץ על יסודות ראויים,
יש חוקי יסוד שונים בדרגות חוזק שונים ויש המתחזים לחוקי יסוד,
רק מה בית המשפט היה נוח לו לנצל זאת כדי להשליט את הדיקטטורה שלו אז הוא נתן למילה חוק יסוד משמעות אבסולוטית,
וזה עיוות של דבר המחוקק וכוונתו,
כך שההיאחזות בחוק יסוד אחיזה חלשה היא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 08:36 לינק ישיר 

תמונת_המצב כתב:
שטות גמורה!

א. סעיף 9 לפקודת סדרי השלטון והמשפט לא בוטל אלא רק הוחלף בסעיף 38 לחוק יסוד: הממשלה.

סעיף 9 בוטל לחלוטין

ב. ההכרזה על מצב חירום לא בוטלה ולא נפסקה מאז 1948 ועד היום. (יש המון סעיפים בחוק שתלויים במצב חירום ועד שיתקנו אותם אי אפשר להפסיק פתאום את ההכרזה.)

ההכרזה היא רק במצבי חירום ספציפים ולא כללים

ג. סעיף 12 לחוק יסוד: כבוד האדם וחירותו, מאפשר "לשלול או להגביל זכויות... לתכלית ראויה ולתקופה ובמידה שלא יעלו על הנדרש." וזה בדיוק מה שאמורות לעשות תקנות הקורונה.

במקרה של חוק הקורונה לא נכתב שזה נוגד את חוק היסוד, חייב להיות בכל חוק התייחסות ספציפית לחוק היסוד, באם אין לו התיחסות וחל סתירה בין החוקים גובר חוק היסוד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 07:38 לינק ישיר 

שטות גמורה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 23:21 לינק ישיר 

סעיף 12 בחוק יסוד כבוד האדם
אין בכוחן של תקנות שעת-חירום לשנות חוק-יסוד זה, להפקיע זמנית את תקפו או לקבוע בו תנאים; ואולם בשעה שקיים במדינה מצב של חירום בתוקף הכרזה לפי סעיף 9 לפקודת סדרי השלטון והמשפט, תש"ח-1948, מותר להתקין תקנות שעת-חירום מכוח הסעיף האמור שיהא בהן כדי לשלול או להגביל זכויות לפי חוק-יסוד זה, ובלבד שהשלילה או ההגבלה יהיו לתכלית ראויה ולתקופה ובמידה שלא יעלו על הנדרש.

סעיף 9 לפקוד השלטון בוטל לחלוטין בשנת תשנב
כדי לבטל חוק יסוד צריך רוב של 61 ותקנות הקורנוה לא עברו ברוב הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 22:24 לינק ישיר 

חחח.
בשביל השוטרים חסרי ההשכלה הטריק הזה יכול לעבוד ולבלבל אותם.
תכלס לצורך מטרה ולתכלית ראויה מותר להגביל חירותו של אדם ולכן הקנס חוקי למהדרין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 21:40 לינק ישיר 

פישששש בטח הם לא חשבו על זה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דוחו"ת המסכות לא חוקיות! דרוש עו"ד לביטול כולל!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext