בית פורומים בחדרי חרדים

בכיינים, תפסיקו לעבור על החוק ולא תקבלו דוחות!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/7/2020 21:15 לינק ישיר 
בכיינים, תפסיקו לעבור על החוק ולא תקבלו דוחות!

וכן, הבן שלי בן ה6 לא יוצא מהבית בלי מסכה ולא מוריד אותה עד שהוא מגיע הביתה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 01:44 לינק ישיר 

קונטרול כתב:

בואו נדייק. היא לא ילדה, אלא נערה בת 13.5. וגם, יצאה מהבית ללא מסכה. היא צריכה לשאת בהשלכות ואין היגיון לוותר או להקל לבני נוער בגיל כזה בשום מגזר. שההורים ישכילו ללמד את בניהם ובנותיהם לגבי ההנחיות וחובת השמירה עליהם.

זה הניק של קים ג'ונג און?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 01:42 לינק ישיר 

בואו נדייק. היא לא ילדה, אלא נערה בת 13.5. וגם, יצאה מהבית ללא מסכה. היא צריכה לשאת בהשלכות ואין היגיון לוותר או להקל לבני נוער בגיל כזה בשום מגזר. שההורים ישכילו ללמד את בניהם ובנותיהם לגבי ההנחיות וחובת השמירה עליהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 23:41 לינק ישיר 

נער_החידות כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני לא מאלו שמקלים ראש בחובת הזהירות ושמירת ההנחיות, וגם לא מחסידי ההתקרבנות והאשמת הממשלה והמשטרה באנטישמיות רק בגלל שנתנו קנס לאיזה עיתונאי שעשה מזה כתבה, אך אני חושב שאתה טועה.

בהחלט יש להדריך את הילדים על חובת לבישת המסיכה, אך ילד זה ילד, וגם אתה לא יכול להיות בטוח שהילד שלך לא יוריד את זה, אם בשביל לקחת לגימה מבקבוק השתיה, או לנגב את האף וכדו', היית רוצה שבמקרה כזה הוא יחווה את הטראומה שחוותה הילדה המסכנה הזו מצמד השוטרים המרושעים וחסרי הרגישות הללו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 23:24 לינק ישיר 
פלדלפי

תמניא_אפי כתב:
לקטע הזה בדיוק תבע יעקב אשר שיכניסו בחוק שהשוטר חייב להפעיל שיקול דעת.

ילד בן 6 (גם הבן של נער_החידות) מסוגל להוריד את המסיכה שלו בגלל עשרים ואחת סיבות, רוצה לשתות, מגרד לו הפה, התרטבה המסיכה, מושך לו האוזן ןכדומה.

ובדיוק בשביל זה אמור שוטר נורמלי להפעיל שיקול דעת סביר ולא לתת בכלל קנס לילד כשהוא בלי ליווי של מבוגר.

מה לעשות שישנם שוטרים שמחפשים פורקן לעצבים, ומי מועמד יותר טוב מילד בן עשר בלי ליווי מבוגר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

איך השוטר יפעיל שיקול דעת אם אין בו דעת?? 
מי שיוצא בלי מסיכה שייקנס גם ב5000 ש"ח !! וגם אם אתה בטוח שקורונה זה סתם פייק של הכופרים בשביל לסגור את הישיבות בדיוק כמו שיש תמרורי עצור שנראים לי מיותרים ועדיין אני עוצר בהם ולא טוען שהשוטר אנטישמי 

קיבלתי פעם דוח על ירידה לשולים למעקף פקק של 2 מטר ברמזור והשוטרת נתנה לי דו"ח + שיחת מוסר -אמרתי לה גברת החוק איתך אבל לא עשיתי שום דבר מסוכן אומנם עברתי על החוק אבל יש לי שיקול דעת אז תני לי את הדוח ותשחחרי אותי 

הבעיה הגדולה היא שהשוטרים קופצים על כל הזמנות למתן דוח כאילו שיש להם בזה אחוזים.... אנשים מבוגרים שהיה קשה להם לנשום והמסכה לא הייתה על האף מקבלים דוח ... אנשים יצאו מהרכב ושמו מסיכה קיבלו דוח בגלל שהיו צריכים לשים את המסיכה ברכב .... גם אם הילדה לא הייתה עם מסיכה בכלל שום שוטר עם דעת לא היה מדבר ככה !! שימו לב שבסרטונים שהופצו נאמר שהיא בת 11 אבל המשטרה הדגישה שהיא בת 13 כדי להצדיק את המעשה... היא כבר בגיל הענישה... וזה אחרי שבועיים שפמפמו בתקשורת שנערות בנות 17 לא אחראיות על המעשים שלהם.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 22:13 לינק ישיר 

מה הקשר?
ברור שיש אכיפה בררנית...
יש שוטרים שמנצלים את העניין לפורקן השנאה לחרדים!

וזה לא קשור לעניין שחייבים לשמור על הכללים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 22:06 לינק ישיר 

מצד.תספר לי על מטומטמים שהחכימו.חבל על הנסיון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 21:45 לינק ישיר 

לנער החידות, אני חוזר שוב:
האם ראית את הסרטון המלא?
במידה וכן, האם אתה סבור שהילדה שיקרה באומרה שהורידה את המסכה לסנטר כדי לשתות ברד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 21:43 לינק ישיר 

בקיצור, הוא אשר אמרתי, בכיינים. תמשיכו, זה יקדם אתכם לקראת אוטונומיה, שם תוכלו ללכת בלי מסכה ואף אחד לא יגיד לכם כלום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 21:37 לינק ישיר 

לקטע הזה בדיוק תבע יעקב אשר שיכניסו בחוק שהשוטר חייב להפעיל שיקול דעת.

ילד בן 6 (גם הבן של נער_החידות) מסוגל להוריד את המסיכה שלו בגלל עשרים ואחת סיבות, רוצה לשתות, מגרד לו הפה, התרטבה המסיכה, מושך לו האוזן ןכדומה.

ובדיוק בשביל זה אמור שוטר נורמלי להפעיל שיקול דעת סביר ולא לתת בכלל קנס לילד כשהוא בלי ליווי של מבוגר.

מה לעשות שישנם שוטרים שמחפשים פורקן לעצבים, ומי מועמד יותר טוב מילד בן עשר בלי ליווי מבוגר?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 21:34 לינק ישיר 
מצדרביעי

נער_החידות כתב:
תמשיך לקנות את הלוקשים שמאכילים אותך. אמרו לך ברד ומאז אתה רק מדקלם ברד ברד! בדקת משהו או שכשזה נגד הציוינים אתה ישר קופץ לטבילת ברד?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

כשרואים סרטון מלא וילדה בת 10 שמדברת מתוך בכי מתוך טראומה בזמן אמת.
קשה להאמין שהיא כ"כ מתוחכמת כדי לשקר...
האם ראית את הסרטון המלא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 21:32 לינק ישיר 
חוד_המחט

למה לכם לקטר על המשטרה חשבתם שהטימטום רק אצלם.הנה לכם את פותח האשכול ואיתו עימו המגיב כמותו

תוקן על ידי חוד_המחט ב- 06/07/2020 21:35:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 21:31 לינק ישיר 

תמשיך לקנות את הלוקשים שמאכילים אותך. אמרו לך ברד ומאז אתה רק מדקלם ברד ברד! בדקת משהו או שכשזה נגד הציוינים אתה ישר קופץ לטבילת ברד?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 21:28 לינק ישיר 
מצדרביעי

נער_החידות כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

ואם הוא צמא ורוצה לשתות ברד?
אתה גר בחרמון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 21:18 לינק ישיר 

עזוב,אתה לא מבין עניין.
יש עניין גדול דווקא להסתובב בלי מסכה ואז להתבכיין ולהתמסכן כאן בפורום על גזירת 500 שח שגורמת לעוני גדול.
ואם לא הבנת כמה זה כיף לקטר ולהיות מסכן סימן שאתה לא מהעם היהודי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2020 21:17 לינק ישיר 

מסכן הבן שלך

נחנק מהמסכה, ואבא שלו עוד גאה בכך....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בכיינים, תפסיקו לעבור על החוק ולא תקבלו דוחות!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext