בואו נדייק. היא לא ילדה, אלא נערה בת 13.5. וגם, יצאה מהבית ללא מסכה. היא צריכה לשאת בהשלכות ואין היגיון לוותר או להקל לבני נוער בגיל כזה בשום מגזר. שההורים ישכילו ללמד את בניהם ובנותיהם לגבי ההנחיות וחובת השמירה עליהם.
בואו נדייק. היא לא ילדה, אלא נערה בת 13.5. וגם, יצאה מהבית ללא מסכה. היא צריכה לשאת בהשלכות ואין היגיון לוותר או להקל לבני נוער בגיל כזה בשום מגזר. שההורים ישכילו ללמד את בניהם ובנותיהם לגבי ההנחיות וחובת השמירה עליהם.
נשלח ב-6/7/2020 23:41
נער_החידות כתב:
וכן, הבן שלי בן ה6 לא יוצא מהבית בלי מסכה ולא מוריד אותה עד שהוא מגיע הביתה!
אני לא מאלו שמקלים ראש בחובת הזהירות ושמירת ההנחיות, וגם לא מחסידי ההתקרבנות והאשמת הממשלה והמשטרה באנטישמיות רק בגלל שנתנו קנס לאיזה עיתונאי שעשה מזה כתבה, אך אני חושב שאתה טועה.
בהחלט יש להדריך את הילדים על חובת לבישת המסיכה, אך ילד זה ילד, וגם אתה לא יכול להיות בטוח שהילד שלך לא יוריד את זה, אם בשביל לקחת לגימה מבקבוק השתיה, או לנגב את האף וכדו', היית רוצה שבמקרה כזה הוא יחווה את הטראומה שחוותה הילדה המסכנה הזו מצמד השוטרים המרושעים וחסרי הרגישות הללו?
נשלח ב-6/7/2020 23:24
פלדלפי
תמניא_אפי כתב:
לקטע הזה בדיוק תבע יעקב אשר שיכניסו בחוק שהשוטר חייב להפעיל שיקול דעת.
ילד בן 6 (גם הבן של נער_החידות) מסוגל להוריד את המסיכה שלו בגלל עשרים ואחת סיבות, רוצה לשתות, מגרד לו הפה, התרטבה המסיכה, מושך לו האוזן ןכדומה.
ובדיוק בשביל זה אמור שוטר נורמלי להפעיל שיקול דעת סביר ולא לתת בכלל קנס לילד כשהוא בלי ליווי של מבוגר.
מה לעשות שישנם שוטרים שמחפשים פורקן לעצבים, ומי מועמד יותר טוב מילד בן עשר בלי ליווי מבוגר?
איך השוטר יפעיל שיקול דעת אם אין בו דעת?? מי שיוצא בלי מסיכה שייקנס גם ב5000 ש"ח !! וגם אם אתה בטוח שקורונה זה סתם פייק של הכופרים בשביל לסגור את הישיבות בדיוק כמו שיש תמרורי עצור שנראים לי מיותרים ועדיין אני עוצר בהם ולא טוען שהשוטר אנטישמי
קיבלתי פעם דוח על ירידה לשולים למעקף פקק של 2 מטר ברמזור והשוטרת נתנה לי דו"ח + שיחת מוסר -אמרתי לה גברת החוק איתך אבל לא עשיתי שום דבר מסוכן אומנם עברתי על החוק אבל יש לי שיקול דעת אז תני לי את הדוח ותשחחרי אותי
הבעיה הגדולה היא שהשוטרים קופצים על כל הזמנות למתן דוח כאילו שיש להם בזה אחוזים.... אנשים מבוגרים שהיה קשה להם לנשום והמסכה לא הייתה על האף מקבלים דוח ... אנשים יצאו מהרכב ושמו מסיכה קיבלו דוח בגלל שהיו צריכים לשים את המסיכה ברכב .... גם אם הילדה לא הייתה עם מסיכה בכלל שום שוטר עם דעת לא היה מדבר ככה !! שימו לב שבסרטונים שהופצו נאמר שהיא בת 11 אבל המשטרה הדגישה שהיא בת 13 כדי להצדיק את המעשה... היא כבר בגיל הענישה... וזה אחרי שבועיים שפמפמו בתקשורת שנערות בנות 17 לא אחראיות על המעשים שלהם..
נשלח ב-6/7/2020 22:13
מה הקשר? ברור שיש אכיפה בררנית... יש שוטרים שמנצלים את העניין לפורקן השנאה לחרדים!
עזוב,אתה לא מבין עניין. יש עניין גדול דווקא להסתובב בלי מסכה ואז להתבכיין ולהתמסכן כאן בפורום על גזירת 500 שח שגורמת לעוני גדול. ואם לא הבנת כמה זה כיף לקטר ולהיות מסכן סימן שאתה לא מהעם היהודי.