דרעי תומך במשטרה: "אני יושב במרפסת הבית ורואה אזרחים ללא מסכה, אני רוצה לרדת ולצעוק עליהם".
ישי כהן @ishaycoen תמיכה (קצת מפתיעה) בחלוקת הדוחות ובהעלאת סכום הקנס על אי עטיית מסכה. אריה דרעי בישיבת סיעת ש"ס אמש: "צריכים להמשיך בחלוקת הדוחות בשביל ההרתעה, רואים בציבור זלזול בנושא המסכות, צריך את הדוחות בשביל ההרתעה. "אני יושב במרפסת הבית ורואה אזרחים ללא מסכה, אני רוצה לרדת ולצעוק עליהם". https://twitter.com/ishaycoen/status/1280389341404160001
ואני רוצה להגיד לדרעי שיושב דשן במרפסת ביתו וצופה בנתיניו קשיי היום שמזיעים ומתרוצצים לעמל יומם.
מי אתה בכלל!! למה בכלל צריך לשים מסיכה כשהולכים ברחוב הפתוח? מה זה ההמצאה הישראלית המרושעת זאת? מסיכה צריך רק במפגשים, התקהלויות, ובמקומות סגורים.
נשלח ב-7/7/2020 17:47
בלי קשר לדרעי: לפעמים רואים ממה שקורה בפוליטיקה הישראלית ש- "עבד כי ימלוך" זה המצב שהוא הכי קשה שיכול לקרות לשכבות החלשות בארץ ! ולמעשה כל הבלוף והשקר של אותם פוליטיקאים שלא "שוכחים " מהיכן באו לא שווה את הנייר...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/07/2020 17:53:46
נשלח ב-7/7/2020 17:39
לה''ו. הים אותו ים, ודרעי אותו דרעי. לפני כניסתו לכלא, חשב שאם יראה את סמולניותו, יוותרו לו. ועכשיו ההיסט(ו)רעה חוזרת. רק שלא ישכח שאותם שוטרים החביבים עליו, עומלים על תיקים חדשים... ואז נראה מה יהיה לו לומר עליהם...
באירופה חובת חבישת מסיכות היא רק בחנויות ובתחבורה ציבורית. אפילו באוסטריה שנחשבת למדינה המחמירה שביבי תמיד היה מביא ממנה דוגמאות אין חובת חבישת מסיכות כשהולכים ברחוב הפתוח. רק בישראל הממשלה האטומה החליטה להתנפל על כל בן אנוש שחצי אף שלו מציץ מחוץ למסיכה. ככה בונים אימון בין הציבור לממשלה? בהוראות דרקוניות ובקנסות מופרכים? הרי כבר אמרו חז"ל "תפסת מרובה לא תפסת" "כל המוסיף גורע" ההתנהלות האטומה והמרושעת הזו גורמת נזק עצום למאבק בקורונה. הציבור מאבד אימון לחלוטין וזה מתכון בטוח לאסון רח"ל.
ככלל אכיפה מוגברת מעידה על אזלת יד של הרשויות, אם תרצה דוגמא זה כמו אב שמרבה לצעוק ולהעניש את ילדיומה זה בדיוק מראה?
בדיוק. הממשלה מוציאה את התסכול מהכשלונות שלהם על הציבור.
ככלות הכול אני יכולה להבין את דרעי: שס הרי מייצגת את העשירים מהרצליה פיתוח, סביון , הר סוף,וכו' ולקינוח יש להם גם ווילה בצפון ,אתם יודעים למסיבות ולשתייה חריפה אולי. כך שחמש מאות השקלים העלובים האלה, אצל בוחריה לא תהפוך אותם לעניים בפרט כשמשטרת ישראל במקרה הטוב רק תזהיר אותם ולא ממש תעז לתת להם קנס. מושחתים מכל הסיעות החרדיות נמאסתם! איך שכחתי את ח"כ טסלר הצדיק שנלחם כאריה להתמנות ליו"ר וועדת פניות הציבור : הוא עדיין מחכה לפניות הציבור בנושא המסכות חחח
נשלח ב-7/7/2020 15:49
ארנונה
חריף_ומקשה כתב:
באירופה חובת חבישת מסיכות היא רק בחנויות ובתחבורה ציבורית. אפילו באוסטריה שנחשבת למדינה המחמירה שביבי תמיד היה מביא ממנה דוגמאות אין חובת חבישת מסיכות כשהולכים ברחוב הפתוח. רק בישראל הממשלה האטומה החליטה להתנפל על כל בן אנוש שחצי אף שלו מציץ מחוץ למסיכה. ככה בונים אימון בין הציבור לממשלה? בהוראות דרקוניות ובקנסות מופרכים? הרי כבר אמרו חז"ל "תפסת מרובה לא תפסת" "כל המוסיף גורע" ההתנהלות האטומה והמרושעת הזו גורמת נזק עצום למאבק בקורונה. הציבור מאבד אימון לחלוטין וזה מתכון בטוח לאסון רח"ל.
ככלל אכיפה מוגברת מעידה על אזלת יד של הרשויות, אם תרצה דוגמא זה כמו אב שמרבה לצעוק ולהעניש את ילדיומה זה בדיוק מראה?
נשלח ב-7/7/2020 15:47
ארנונה
חריף_ומקשה כתב:
ישי כהן @ishaycoen תמיכה (קצת מפתיעה) בחלוקת הדוחות ובהעלאת סכום הקנס על אי עטיית מסכה. אריה דרעי בישיבת סיעת ש"ס אמש: "צריכים להמשיך בחלוקת הדוחות בשביל ההרתעה, רואים בציבור זלזול בנושא המסכות, צריך את הדוחות בשביל ההרתעה. "אני יושב במרפסת הבית ורואה אזרחים ללא מסכה, אני רוצה לרדת ולצעוק עליהם". https://twitter.com/ishaycoen/status/1280389341404160001
ואני רוצה להגיד לדרעי שיושב דשן במרפסת ביתו וצופה בנתיניו קשיי היום שמזיעים ומתרוצצים לעמל יומם.
מי אתה בכלל!! למה בכלל צריך לשים מסיכה כשהולכים ברחוב הפתוח? מה זה ההמצאה הישראלית המרושעת זאת? מסיכה צריך רק במפגשים, התקהלויות, ובמקומות סגורים.
דרעי קצת במצוקה. כי גם השוטרים וגם לא מעט מאלו שלא עוטים מסיכה נמנים על קהל בוחריו.
נשלח ב-7/7/2020 15:39
נשלח ב-7/7/2020 14:39
הכשלון שלו ושל כל האחראים זה שהם לא הצליחו להטמיע את חשיבות המסיכה לאזרחים. אולי בגלל דוגמא אישית ואיפה ואיפה בכללים למורמים מעם היושבים בכנסת, בתקשורת ובבית המשפט. אכיפה ברחוב לא תועיל מלבד עוד קצת כסף לקופת המדינה המידלדלת, אלא רק תזיק ותגרום לאנשים לעשות דווקא ובמקומות סגורים. בנוסף, המדינה היתה צריכה לחלק מסיכות תקניות לכל בית אב לפי מספר הנפשות בבית, כי מסיכה שלובשים אותה יותר משעתיים בחום הזה לא שווה כלום.