בית פורומים בחדרי חרדים

אור ישראל, פאר עולם הישיבות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/7/2020 18:21 לינק ישיר 

ישיבת אור ישראל, אני מבין שכבר ברגע הראשון שהתאפשרה פתיחת הישיבות במתווה הקפסולות, ישיבת אור ישראל נפתחה ואליה הגיעו אחוזים גבוהים יעד של בחורים, אולי למעלה מ90%!!! אחרי שבועיים, באו 99% להפקיד את המכשירים הניידים אצל ראש הישיבה הרב רוזן, ופשוט נשארו בישיבה במקשה אחת, ומאז אין יוצא ואין באב והתוצאות לפנינו, אין שם מקרה אחד של קורונה!!! מלבד זאת, שמעתי שבחורים שם ממש שמחים ומאושרים, וממש לא מרגישים כמו בית כלא, וכמעט אין מי שביקש לצאת. מה הסוד, ומה השיטה?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 15:51 לינק ישיר 

איפה ההנהלה שמוחקת אשכולות ותגובות שתמחק את הניק שמכנה רב בישראל בכינוי רוצח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 11:50 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
הסוד הוא

הזהר בגחלתם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 11:21 לינק ישיר 

אז תגיד שבלי קשר לקורונה אתה אוהד את הישיבה הזו ולכן אתה משוחד ולא אובייקטיבי. תודה.
יש אנשים שחושבים למשל שסוג משטר כזה לא מתאים ולא ראוי לבחורים גדולים ובכלל ישיבות עם אף גבוה שבחור דורש סכום עתק כנדוניה אז הבחור וגם ישיבתו שווים פחות מעפר הארץ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 09:37 לינק ישיר 
תוצאות בדיקות הקורונה-בוקה ומבולקה

ברכת_החמה כתב:
יש כאן פותח אשכול שיש לו אינטרס לפאר ולשבח ישיבה מסוימת בלי שהוא מספר לנו מה האינטרס האישי שלו בעניין. כל השאר נתון לשיקולו ולמחשבתו של כל אחד ואחד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

את האמת ואת כל האמת, לא למדתי באור ישראל, בניי לא למדו ולא לומדים שם, לא אחד מאחיי ולא אחד מגיסיי ואף לא אחד מילדיהם, אני כן מתחבר לישיבה הזאת כבר שנים רבות, ואגב, אני בהיותי בש''ג ישיבה קטנה נבחנתי לאור ישראל והתקבלתי, אולם פחדתי להכנס לזה. היום כשבגרתי קצת, אני חושב שזו ישיבה שכהורה אתה יותר רגוע אם הבן שלך שם, מאשר אם הוא באיזה ישיבה שפיץ כזו או אחרת, זה הכל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 09:00 לינק ישיר 

יש כאן פותח אשכול שיש לו אינטרס לפאר ולשבח ישיבה מסוימת בלי שהוא מספר לנו מה האינטרס האישי שלו בעניין. כל השאר נתון לשיקולו ולמחשבתו של כל אחד ואחד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 08:52 לינק ישיר 

יצאו לבריכות ולקעמפ אצל סורוצקין ומידי שבוע זוכים לאיזשהו תכנית להתרעננות

אוירת קעמפ בגטו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 07:42 לינק ישיר 

מחודד כתב:

ישיבת אור ישראל, אני מבין שכבר ברגע הראשון שהתאפשרה פתיחת הישיבות במתווה הקפסולות, ישיבת אור ישראל נפתחה ואליה הגיעו אחוזים גבוהים יעד של בחורים, אולי למעלה מ90%!!!אחרי שבועיים, באו 99% להפקיד את המכשירים הניידים אצל ראש הישיבה הרב רוזן, ופשוט נשארו בישיבה במקשה אחת, ומאז אין יוצא ואין באב והתוצאות לפנינו, אין שם מקרה אחד של קורונה!!!מלבד זאת, שמעתי שבחורים שם ממש שמחים ומאושרים, וממש לא מרגישים כמו בית כלא, וכמעט אין מי שביקש לצאת.מה הסוד, ומה השיטה?

יש עוד ישיבות שלא נדבקו
ההבדל בין אור ישראל
שבחורים נמצאים שם בקפסולה כל השנה..

וה90 אחוז שחזרו זה אלו שעדיין לא הגיעו לקיבוץ
ועדיין חולים במחלה החרדית של "מה יגידו עלינו בשדוכים"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 21:51 לינק ישיר 
ירו_שלמי

מחודד כתב:
ישיבת אור ישראל, אני מבין שכבר ברגע הראשון שהתאפשרה פתיחת הישיבות במתווה הקפסולות, ישיבת אור ישראל נפתחה ואליה הגיעו אחוזים גבוהים יעד של בחורים, אולי למעלה מ90%!!! אחרי שבועיים, באו 99% להפקיד את המכשירים הניידים אצל ראש הישיבה הרב רוזן, ופשוט נשארו בישיבה במקשה אחת, ומאז אין יוצא ואין באב והתוצאות לפנינו, אין שם מקרה אחד של קורונה!!! מלבד זאת, שמעתי שבחורים שם ממש שמחים ומאושרים, וממש לא מרגישים כמו בית כלא, וכמעט אין מי שביקש לצאת. מה הסוד, ומה השיטה?

הם לא היו בקעמפ בישיבה של סורוצקין? כך הבנתי, כשסורוצקין יצאו להידבק הם ניצלו את זה למשהו מוצלח יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 21:32 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
לה''ו. הסוד הוא שראש הישיבה מסרוחניק לשעבר.

נ.ב. גם הרוצח ויסבקר מסרוחניק לשעבר. אבל תמיד יש פאשלות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הסבר בבקשה אגב, גם אני חושב שהשפה לא ראויה לא מכובדת ולא מכבדת...

תוקן על ידי מחודד ב- 07/07/2020 21:32:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 21:31 לינק ישיר 
איני_מכיר

hot_trend כתב:
לה''ו. הסוד הוא שראש הישיבה מסרוחניק לשעבר.

נ.ב. גם הרוצח ויסבקר מסרוחניק לשעבר. אבל תמיד יש פאשלות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בלום פיך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 21:19 לינק ישיר 

פילדלפי היקר. הסיפורים על הרב של מתאימים לאקלים דאז, שאלו שיצאו ללמוד בישיבה יצאו לזמן רב. כיום, מי שיוצא ולא חוזר חודש, וחצי זה ככל הנראה שווה ערך לשלש שנים של הרב שך. מחבד זאת, סיפורים על הרב שך וכדו' הם מתאימים חרב של ודומיו, והם בהחלט אינם נחלת הכלל, וודאי שא'א לתבוע מכולם ליישם את סיפורי הרב שך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 21:16 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:
תבדוק מה אחוז הבחורים ששורדים שם עד סוף שיעור ג, קיבוץ.
וזה אחרי שמראש מגיעים לשם בחורים שמתאימה להם צורת המשטר.
חד משמעי, רובם עוזבים, אבל עד אז הם נשארים. הסיבה שהם עוזבים במקרים רבים היא מים מוסכמה חברתית כזאת שבודדים נשארים שם עד הסוף. והאמת, שלהחזיק שם שנתיים וחש זה גם לא קל. איך סיפר לי מישהו שר' יגאל מסתובב בסדר מוסר לראות מי מחזיק גמרא מתחת השערי תשובה...

תוקן על ידי מחודד ב- 07/07/2020 21:19:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 21:15 לינק ישיר 

אינו דומה מי שיש לו פת בסלו למי שאין לו פת בסלו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 21:12 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:
הפלא הגדול שלי על שאר הישיבות !!! 

הייתי מצפה מבן תורה אמיתי שייכנס לישיבה לחודשיים ולא יצא!
בחור ישיבה לא יכול לוותר על הלאפה שווארמה?  
הישיבות באו לקראת הבחורים ואם הם היו צריכים לקנות משהו כמו סיגריות או תרופות הלכו בשבילם והוסיפו להם פינוקים ופעילות והם רק היו צריכים ללמוד ... בחור בישיבה גדולה לא יתמוטט אם לא ייראה את ההורים חודשיים 

לספר סיפורים על הרב ש"ך שלמד שנה לבד בבת כנסת זה תמיד נחמד אבל ליישם זה כבר לא... 

לפני שנים רבות בימי בחרותי היו שנים שמרצון לא היינו יוצאים מפתח הישיבה (כולל טיול של שבת) מרו"ח אלול ועד לאחרי כיפור או מתחילת זמן קיץ עד לאחר שבועות כדי להתכונן ליום הדין\מתן תורה 

נכון. אני הייתי נשאר בישיבה כל זמן אלול בישיבה עד מוצאי יו"כ (כמעט חודש וחצי). וכן בזמן חורף עד חנוכה (כמעט חודשיים). וכן בזמן קייץ עד שבועות. אבל לא היו הרבה כמוני. רוב הבחורים נשברו כבר אחרי שבועיים ורצו לסינר של אימא..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 21:04 לינק ישיר 

הנה, בחורים בישיבה קטנה! חוגגים אתמול איחוד קפסולות לאחר חודש. ב"ה יישארו בקפסולה ברצף בלי לצאת כלל עד סוף הזמן ומבחינתם כפי ששמעתי רוצים להישאר בישיבה גם בבין הזמנים. פשוט טוב להם ככה, אפשר לראות את זה בוידאו: https://col.org.il/news/125597

תוקן על ידי אדמה10 ב- 07/07/2020 21:07:18

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אור ישראל, פאר עולם הישיבות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext