בית פורומים בחדרי חרדים

היכונו לביאת הסגר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/7/2020 20:07 לינק ישיר 
היכונו לביאת הסגר

איך שזה נראה עכשיו, לא יהיה מנוס מהטלת סגר מלא כבר בשבוע הבא.

הרשו לי לתת קרדיט למנהלי מוסדות, אשר הפעילו לחץ עצום על עובדי ותלמידי מוסדותיהם לבל ייבדקו חלילה אפי' שחשו תסמינים מובהקים, ואפילו שהם גרים בבית עם חולה מאומת. כדי שלא לגרום ''ביטול תורה'', ושלא יסגרו להם כיתות. (והזקנים והחולים שילכו קיבינימט מצידם).

יש למנהלים הללו חלק בהתפרצות הנוכחית ובהשלכותיה, הביטול תורה, הנזק האדיר לכלכלה, החולים והצלקות שישאו איתם, והנפטרים רח"ל.

ועולה על כולנה חילול השם הגדול והנורא בכך ששומרי תורה פשעו באחד מג' עברות החמורות וכפי שכבר נתפרסם לציבור מכתב הדיינים הנוגע לעבירה אחרת מג' העבירות ... "ברור שעפ"י דעת תורתינו הקדושה מי שאינו שומר על דברים שהם מג' חמורות ואביזרייהו שומר נפשו ירחק ממנו ומחויבים לפעול בזה"... . והוא רחום יכפר עוון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 09:39 לינק ישיר 
תוצאות בדיקות הקורונה-בוקה ומבולקה

hhaavv כתב:
בירושלים יש בית יעקב בשכונות הצפון בו הדביקה המורה חצי כיתה של ילדות בכיתה ג' - בנות שמונה....
רא' ית, הבה נדייק בפרטים, היא הדביקה בין 8-10 בנות. הבנות הללו נכנסו והכניסו את בני ביתם לבידוד, ובנתיים כל המשפחות של אותן בנחת, אבל כולם יצאו שליליים בבדיקות, זה ודאי אומר משהו, וככל הנראה המשמעות היא שגם אם הן נדבקות הן לא מדביקות, ולכל הפחות אותן האסימפטומטיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 07:46 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
למר קונטרול:
האם שמענו בגל האחרון על הדבקות בגני ילדים וכיתות נמוכות?

לפי כל המחקרים בעולם ככול שהילדים יותר קטנים כך פחות נדבקים ומדביקים 

וגם כשנדבקים רובם לא ממש מרגישים 

הבעיה הגדולה זה הבידוד - כשהתחילו את הלימודים עשו קפסולות שאחד מהכללים היה שלכל כיתה תהיה מורה מחנכת + מורה מקצועית ללא חדר מורים ואז אם מורה נדבקה כיתה אחת בלבד תצא לבידוד אבל מהר מאוד ביטלו ואז מורה משלימה שנדבקה מכניסה 5 כיתות 

או שעושים סגר מלא או הכל הפקרות... אין באמצע ... למעט דוחו"ת ששם אפשר בקלות לעקוץ את האזרחים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 01:49 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
למר קונטרול:
לדעתי כן. וגם אפשר לראות נתונים באתר של משרד הבריאות, "פיזור חולים גיל ומגדר" .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 00:55 לינק ישיר 

בירושלים יש בית יעקב בשכונות הצפון בו הדביקה המורה חצי כיתה של ילדות בכיתה ג' - בנות שמונה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 23:36 לינק ישיר 

למר קונטרול:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 23:29 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
אדמה10 כתב:

גם לפי דעת מומחי הבריאות לא נדרש סגר דוקא אלא מניעת התקהלויות וריחוק חברתי מה שתלוי באחריות ובמשמעת העצמית של כל פרט, כלומר חלק הארי של הכלכלה יוכל להמשיך לתפקד אם כל אחד או לפחות הרוב המוחלט יגלו אחריות. הפתיחה הגורפת של בתי הספר ללא הקפסולות שתוכננו התחילה את הבלאגן. היה להם תקופה ארוכה לתכנן את הקפסולות האלה באופן יותר ישים אבל לא נראה שזה נעשה

כדי שחלק הארי של הכלכלה תמשיך לפעול, חייבים מסגרות לילדים.

ככל הידוע אין ולא שייך קפסולות לילדים. פשוט לא ישים.

אז אנחנו בבעיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה מזכיר לי נקודה מעניינת, והיא שילדים קטנים כמעט לא מדביקים ונדבקים.
רוב ההדבקות הגדולות במוסדות החינוך בגל הנוכחי היו מעל גיל 10, החל מהגימנסיה בירושלים ועד ישיבת בית מתתיהו.
למיטב ידיעתי, לא נמצאו כמעט מקרים של הדבקות בכיתות נמוכות וגנים, כך שלא זה הבעיה...
לפי מה שקראתי, ילדים מדביקים ונדבקים כמו שאר האוכלוסיה. כמו שמתרחש עם וירוסים וחיידקים אחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 21:43 לינק ישיר 
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
אדמה10 כתב:

גם לפי דעת מומחי הבריאות לא נדרש סגר דוקא אלא מניעת התקהלויות וריחוק חברתי מה שתלוי באחריות ובמשמעת העצמית של כל פרט, כלומר חלק הארי של הכלכלה יוכל להמשיך לתפקד אם כל אחד או לפחות הרוב המוחלט יגלו אחריות. הפתיחה הגורפת של בתי הספר ללא הקפסולות שתוכננו התחילה את הבלאגן. היה להם תקופה ארוכה לתכנן את הקפסולות האלה באופן יותר ישים אבל לא נראה שזה נעשה

אז אנחנו בבעיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה מזכיר לי נקודה מעניינת, והיא שילדים קטנים כמעט לא מדביקים ונדבקים.
רוב ההדבקות הגדולות במוסדות החינוך בגל הנוכחי היו מעל גיל 10, החל מהגימנסיה בירושלים ועד ישיבת בית מתתיהו.
למיטב ידיעתי, לא נמצאו כמעט מקרים של הדבקות בכיתות נמוכות וגנים, כך שלא זה הבעיה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 21:34 לינק ישיר 

האמת, שמי ששם לב ועיניו היי בראשו, הרי ביבי אמר בתחילת ההקלות שיתכן ויחזרו אחורה ויתקדמו וכן הלאה, יפתחו יסגרו וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 21:31 לינק ישיר 

אדמה10 כתב:

אז אנחנו בבעיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 21:21 לינק ישיר 

יכול להיות שזה גופא יכול להיות התועלת של הסגר, שמזה ילמדו ויפנימו את החשיבות והנחיצות של הריחוק החברתי והמסיכות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 21:18 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 21:03 לינק ישיר 

הסגר הראשון היה בכלל כל כך מוצלח שיש עניין לחקות אותו?

הם לא מבינים שכשיפתחו את הסגר הבעיה תחזור לקדמותו כמו מה שקרה בסגר הראשון?

אם הם היו עושים איזשהו וויסות, נגיד כשקיבולת מערכת הבריאות מתמלאת ב50% סוגרים, ניחא.
אבל סתם סגר בלי תחילה ובלי סוף ובלי מטרה שנקבעה מראש?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 20:45 לינק ישיר 

אחרי שראו מה עשה הגל הראשון לא נראה לי שיהיה סגר 

יעשו המון המון מגבלות שיגרמו שלא יהיה לאיפה לצאת מהבית אבל לא סגר 
ככה הממשלה יכולה להסיר אחריות מאלו שנופלים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 20:36 לינק ישיר 

לה''ו. למה אתה מפחד לכתוב את ראשי הרצחנים כגון ויסבקר בכל השני, ויענקוש בגל הראשון ?!
יסרקומלך את הילדים מהמוייסדעס?
נ.ב. לנו זה הכונו לביאת הסגר. לביבי קיסריהו זה: הכונו לביאת הסיגר...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2020 20:31 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > היכונו לביאת הסגר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext