בית פורומים בחדרי חרדים

קורונה - לא יודעים כלום! כלום! אפס!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/7/2020 17:35 לינק ישיר 
קורונה - לא יודעים כלום! כלום! אפס!

החכמולוגים הגדולים דפה מתיימרים לדעת הכל על איך סגירת בתי כנסיות או עטיית מסיכות מונעות הדבקה.

אבל כבר כמעט חצי שנה אחרי התפרצות המגיפה ורק בימים האחרונים ארגון הבריאות העולמי פתאום מגלה ומכיר שהקורונה יכולה להיות מופצת באוויר בלי שום נתזי רוק.

זאת אומרת אפשר לשהות לבד בחדר או ללכת ברחוב ולנשום אוויר ולהידבק, והכל ללא שום מגע קרוב עם בן אדם אחר.

וכשאומרים לכם שהרופאים לא יודעים יותר טוב ממישהו אחר אתם נעמדים על הרגליים האחוריות וזועקים חמס!

בהצלחה לכל אלו שעדיין משלים את עצמם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 22:39 לינק ישיר 

גלמרוביץ כתב:
לא מבין מה הוא רוצה

מישהו יכול להסביר לי?
אם מתברר שהנגיף עובר גם באויר ולא רק דרך התזת רוק, אז מה זה אומר?
שצריך ללכת בלי מסיכה?
שצריך להתקרב אחד לשני?

אם הרופאים לא יודעים כלום, ואנחו יודעים שיש נגיף שמדבק וגורם למחלה קשה אצל חלק מהנדבקים ואף מוות,
אז מה צריך לעשות?
לא להיזהר?!

מאיפה אנשים מגיעים עם כאלה כמויות של חוסר הגיון?

מה מבקשים? תתרחקו ותלבשו מסיכה

מה קרה???????.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אכן, תעודת עניות לקהילות שלמות על מנהיגיהן.
חבל שהרבה אנשים שהערכתי עד היום כברי דעת ובעלי אחריות, הפגינו ילדותיות ורדידות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 22:31 לינק ישיר 

אמנם חודש אב הולך ומתקרב וצריך למעט בשמחה - אבל אשכול משעשע ביותר יהיה מקבץ הצהרותיו של תמניא - בהם יתברר איך מתגובה לתגובה הוא סותר את עצמו בקיצוניות, בלי מבוכה אפילו...

שנית - מיילך פירר כבר מזמן שינה את דעתו) במידה ובכלל נכון שהוא בתחילה זילזל בנגיף וכו' - https://www.ezra-lemarpe.org/interview

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 22:19 לינק ישיר 

לא מבין מה הוא רוצה

מישהו יכול להסביר לי?
אם מתברר שהנגיף עובר גם באויר ולא רק דרך התזת רוק, אז מה זה אומר?
שצריך ללכת בלי מסיכה?
שצריך להתקרב אחד לשני?

אם הרופאים לא יודעים כלום, ואנחו יודעים שיש נגיף שמדבק וגורם למחלה קשה אצל חלק מהנדבקים ואף מוות,
אז מה צריך לעשות?
לא להיזהר?!

מאיפה אנשים מגיעים עם כאלה כמויות של חוסר הגיון?

מה מבקשים? תתרחקו ותלבשו מסיכה

מה קרה???????.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 22:07 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
חסידכהלכה כתב:

אולי תסביר לנו למה כל המומחים אינם יודעים כלום ורק שני אנשים הם המומחים היחידים ודווקא אלה שהבינו מההתחלה שלא צריך להזהר והם מיילך פירר והבעלזער

נשלח מהאנדרואיד שלי

אל תדבר גבוהה

חס וחלילה חס ושלום אם חייך או חיי יקיריך היו בסכנה אני רק יכול לתאר לעצמי למי היית רץ להיעזר.

שתחיה מאה ועשרים שנה דשנים ורעננים יהיו

נשלח מהאנדרואיד שלי

ואם אתה תהיה ח"ו חולה קורונה ברמה שצריכה אשפוז, האם היית הולך לרופאים ש"לא יודעים כלום"????

בהחלט שכן.

כי אין מישהו יותר טוב מהם שידע איך לטפל במחלה. הקורונה היא לא שונה משאר המחלות בדרך טיפולו. קשה לנשום? חמצן או מכונה. חום גבוה? אקמול וכדומה.

אבל אנחנו מדברים פה על מחלה שהם לא מכירים את צורת פעולות ההדבקה שלו, והם בעצמם עומדים חסרי אונים מולו.

כתבתי באשכול אחר שרק בימים האחרונים ארגון הבריאות העולמי מודה שהנגיף עובר דרך האוויר. וגם זה אחרי המון לחץ חיצוני של חוקרים בלתי תלויים.

אם תבדוק באתרי האינטרנט הרפואיים בעלי המוניטין לא תמצא על שום המלצה לשון וודאית. תמיד תראה סוג של "המדענים מאמינים שמסיכות אולי עוזרות (may help) במניעת הפצת הקורונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 21:55 לינק ישיר 

עוד אשכול של החברה ממכניבקא
מה קרה שאולזון יצא לחופשה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 21:49 לינק ישיר 
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
חסידכהלכה כתב:

אולי תסביר לנו למה כל המומחים אינם יודעים כלום ורק שני אנשים הם המומחים היחידים ודווקא אלה שהבינו מההתחלה שלא צריך להזהר והם מיילך פירר והבעלזער

נשלח מהאנדרואיד שלי

אל תדבר גבוהה

חס וחלילה חס ושלום אם חייך או חיי יקיריך היו בסכנה אני רק יכול לתאר לעצמי למי היית רץ להיעזר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

ואם אתה תהיה ח"ו חולה קורונה ברמה שצריכה אשפוז, האם היית הולך לרופאים ש"לא יודעים כלום"????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 21:42 לינק ישיר 

חסידכהלכה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אל תדבר גבוהה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 21:39 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 21:25 לינק ישיר 

חבל על הזמן שלי, אבל אחזור על מה שכתבתי כבר עשרות פעמים.

סגר עוזר!
ממש לא צריך להיות חכם לדעת את זה. כשאין חיכוך בין אנשים אין הדבקה. כמה פשוט!

הבעיה
אי אפשר לעשות סגר ליותר מידי זמן. הרס הכלכלה יגרום להרבה יותר מתים מהקורונה.
ולכן בשלב מסוים יצטרכו לפתוח את הסגר, ואז נחזור בדיוק לאותה נקודת מצב שהיינו בשעה שהחלנו את הסגר, והקורונה יתחיל את דרכו מאותו נקודת זמן.
זה בדיוק מה שאמרתי לפני שלושה חודשים כשהחילו את הסגר, וזה באמת בדיוק מה שקורה עכשיו.

אז השגנו דחייה טכנית גרידא, במחיר של הרס מאות אלפי פרנסות.
מי שחושב שהשיג בזה משהו, שיערב לו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 20:49 לינק ישיר 

דורש מתלמידי תמניא אפי תשובה,

הרי אתה מנסה לעזור ,אז למה להלחיץ אין סוף אנשים וכש"כ מבוגרים שנזהרים על חייהם וקוראים את דבריך ,הרי עינינו ראו ולא זרים איך ההגבלות וההרחקות מיגרו לחלוטין את התחלואה -מונשמים -מורדמים ואשרי יושבי בתיך עד שפתחו שוב!
תמחק את האשכול בבקשה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 20:12 לינק ישיר 

תמניא אפי.
אם אתה חסיד בעלזא,
(השאלה מופנית לכל חסיד בעלזא)
האם משה יוסף בן איקל (לרפו"ש) הוא חסיד בעלזא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 19:41 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
החכמולוגים הגדולים דפה מתיימרים לדעת הכל על איך סגירת בתי כנסיות או עטיית מסיכות מונעות הדבקה.

אבל כבר כמעט חצי שנה אחרי התפרצות המגיפה ורק בימים האחרונים ארגון הבריאות העולמי פתאום מגלה ומכיר שהקורונה יכולה להיות מופצת באוויר בלי שום נתזי רוק.

זאת אומרת אפשר לשהות לבד בחדר או ללכת ברחוב ולנשום אוויר ולהידבק, והכל ללא שום מגע קרוב עם בן אדם אחר.

וכשאומרים לכם שהרופאים לא יודעים יותר טוב ממישהו אחר אתם נעמדים על הרגליים האחוריות וזועקים חמס!

בהצלחה לכל אלו שעדיין משלים את עצמם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 19:15 לינק ישיר 

נו אז מה הפיתרון? לסגור את כולם בבית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 18:25 לינק ישיר 

תמניא, לא הבנתי מה הקשר בין כותרת האשכול לתוכן הודעתך. אתה טוען שלא "יודעים כלום כלום", אבל מביא מידע מעניין על הסיכון להידבקות גם באופן אווירי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 18:19 לינק ישיר 

המדע של היום גאה בכך שהוא יודע לומר איני יודע, ולכן יודע להיזהר כמו שצריך עד לבירור העובדות. אבל החוכמולוגים שלנו יודעים ה כ ל, הם כבר ידעו מהרגע הראשון שלא צריך להיזהר ואפשר לירוק על כולם, כפשוטו, ויהיה בסדר. למד לשונך לומר איני יודע.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קורונה - לא יודעים כלום! כלום! אפס!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext