בית פורומים בחדרי חרדים

קורונה - לא יודעים כלום! כלום! אפס!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/7/2020 22:07 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
חסידכהלכה כתב:

אולי תסביר לנו למה כל המומחים אינם יודעים כלום ורק שני אנשים הם המומחים היחידים ודווקא אלה שהבינו מההתחלה שלא צריך להזהר והם מיילך פירר והבעלזער

נשלח מהאנדרואיד שלי

אל תדבר גבוהה

חס וחלילה חס ושלום אם חייך או חיי יקיריך היו בסכנה אני רק יכול לתאר לעצמי למי היית רץ להיעזר.

שתחיה מאה ועשרים שנה דשנים ורעננים יהיו

נשלח מהאנדרואיד שלי

ואם אתה תהיה ח"ו חולה קורונה ברמה שצריכה אשפוז, האם היית הולך לרופאים ש"לא יודעים כלום"????

בהחלט שכן.

כי אין מישהו יותר טוב מהם שידע איך לטפל במחלה. הקורונה היא לא שונה משאר המחלות בדרך טיפולו. קשה לנשום? חמצן או מכונה. חום גבוה? אקמול וכדומה.

אבל אנחנו מדברים פה על מחלה שהם לא מכירים את צורת פעולות ההדבקה שלו, והם בעצמם עומדים חסרי אונים מולו.

כתבתי באשכול אחר שרק בימים האחרונים ארגון הבריאות העולמי מודה שהנגיף עובר דרך האוויר. וגם זה אחרי המון לחץ חיצוני של חוקרים בלתי תלויים.

אם תבדוק באתרי האינטרנט הרפואיים בעלי המוניטין לא תמצא על שום המלצה לשון וודאית. תמיד תראה סוג של "המדענים מאמינים שמסיכות אולי עוזרות (may help) במניעת הפצת הקורונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 22:19 לינק ישיר 

לא מבין מה הוא רוצה

מישהו יכול להסביר לי?
אם מתברר שהנגיף עובר גם באויר ולא רק דרך התזת רוק, אז מה זה אומר?
שצריך ללכת בלי מסיכה?
שצריך להתקרב אחד לשני?

אם הרופאים לא יודעים כלום, ואנחו יודעים שיש נגיף שמדבק וגורם למחלה קשה אצל חלק מהנדבקים ואף מוות,
אז מה צריך לעשות?
לא להיזהר?!

מאיפה אנשים מגיעים עם כאלה כמויות של חוסר הגיון?

מה מבקשים? תתרחקו ותלבשו מסיכה

מה קרה???????.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 22:31 לינק ישיר 

אמנם חודש אב הולך ומתקרב וצריך למעט בשמחה - אבל אשכול משעשע ביותר יהיה מקבץ הצהרותיו של תמניא - בהם יתברר איך מתגובה לתגובה הוא סותר את עצמו בקיצוניות, בלי מבוכה אפילו...

שנית - מיילך פירר כבר מזמן שינה את דעתו) במידה ובכלל נכון שהוא בתחילה זילזל בנגיף וכו' - https://www.ezra-lemarpe.org/interview

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2020 22:39 לינק ישיר 

גלמרוביץ כתב:
לא מבין מה הוא רוצה

מישהו יכול להסביר לי?
אם מתברר שהנגיף עובר גם באויר ולא רק דרך התזת רוק, אז מה זה אומר?
שצריך ללכת בלי מסיכה?
שצריך להתקרב אחד לשני?

אם הרופאים לא יודעים כלום, ואנחו יודעים שיש נגיף שמדבק וגורם למחלה קשה אצל חלק מהנדבקים ואף מוות,
אז מה צריך לעשות?
לא להיזהר?!

מאיפה אנשים מגיעים עם כאלה כמויות של חוסר הגיון?

מה מבקשים? תתרחקו ותלבשו מסיכה

מה קרה???????.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אכן, תעודת עניות לקהילות שלמות על מנהיגיהן.
חבל שהרבה אנשים שהערכתי עד היום כברי דעת ובעלי אחריות, הפגינו ילדותיות ורדידות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קורונה - לא יודעים כלום! כלום! אפס!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.