בית פורומים בחדרי חרדים

קץ הרומן נתניהו חרדים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/7/2020 12:00 לינק ישיר 

ארנונה כתב:
קץ הרומן נתניהו חרדים?
מסקרן אותי האם רק אני החרדי היחידי שפשוט חש מאז המשבר הנוכחי ובפרט בגל השני, שנאה עזה לנתניהו או שישנם עוד הסבורים  שהמשבר הזה הביא , מביא או יביא להבנה סוף סוף שנתניהו סיים את תפקידו ההסטורי ( או ההיסטרי...)?

זה ממש לא רלוונטי מה אתה או הציבור חושב.
גם את ביבי זה לא מעניין. 
הוא יודע שביום הבחירות כולם ישימו ג'\שס "ועשית ככל אשר יורוך".
אח"כ כבר יידע איך לקנות את הפוליטיקאים החרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 12:27 לינק ישיר 
מצדרביעי

אפלטון10 כתב:
חריף_ומקשה כתב:

פסתםנחמד כתב:

מי האלטרנטיבה???

כן.
בנט האח של לפיד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

בנט לא חייב להיות ראש ממשלה, אבל אין ספק שאם ביבי היה מתגבר לפחות במצב חירום זה על האגו שלו/של שרה, ונותן לבנט לנהל את משבר הקורונה, היינו בדרך הטבע במצב הרבה יותר טוב.

ראינו בגל הראשון את ההבדל העצום בין שיטת הניהול של שניהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 12:51 לינק ישיר 

והנה, רק דיברנו, ומתברר מה עומד מאחורי אכיפת היתר וההתעללות בקטינות:

https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3166772&forum_id=771

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 13:20 לינק ישיר 

מישהו חושב שהאגו של בנט פחות מזה של ביבי?
חוץ מכמה מטורללים - אף אחד מהחרדים הוא חסיד של רק כן ביבי.
אבל התרגלנו לעבוד מולו וזה כרגע עובד איכשהו. עם מישהו חדש - אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה (ע"ע כל הזועקים רק לא ליצמן ושהיגע הזמן שיעזוב את הבריאות וכו' ועדיף שיעבור לשיכון, ועכשיו קלטו את הטעות).
ב. ביבי הפך לסמל כסדין אדום של השמאל ואלוקים יבקש את נרדף. להוריד אותו זה לתת את המתנה הכי גדולה לכנופיות הבג"ץ והשמאל, עדיף לבלוע כמה צפרדעים ולא לתת להם את זה.

תוקן על ידי hhaavv ב- 09/07/2020 13:43:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 14:13 לינק ישיר 
לדעתי בנט הוא סוג של ביבי עם כיפה. רק שי פה כמה הבדלים

hhaavv כתב:
מישהו חושב שהאגו של בנט פחות מזה של ביבי?
חוץ מכמה מטורללים - אף אחד מהחרדים הוא חסיד של רק כן ביבי.
אבל התרגלנו לעבוד מולו וזה כרגע עובד איכשהו. עם מישהו חדש - אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה (ע"ע כל הזועקים רק לא ליצמן ושהיגע הזמן שיעזוב את הבריאות וכו' ועדיף שיעבור לשיכון, ועכשיו קלטו את הטעות).
ב. ביבי הפך לסמל כסדין אדום של השמאל ואלוקים יבקש את נרדף. להוריד אותו זה לתת את המתנה הכי גדולה לכנופיות הבג"ץ והשמאל, עדיף לבלוע כמה צפרדעים ולא לתת להם את זה.

תוקן על ידי hhaavv ב- 09/07/2020 13:43:50

א. ביבי מיצה וחייב ללכת.
ב. בנט מגיע לפוליטיקה לאחר אקזיט שזו מעלה ענקית לפוליטיקאי.
ג. בזמן הקצר שהיה שר הביטחון הוכיח יכולת ביצוע וגם עכשיו הוא היחידי שמעלה תכניות אופרטיביות כל הזמן ונראה רציני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 17:46 לינק ישיר 
נעם פתחי

נתניהו. עכשיו זה עליך. 
בשנת 2006 הייתי קופירייטר צעיר, חסר ניסיון, שקיבל ג'וב קטן במערכת הבחירות של הליכוד. בגדול נתנו לי לטפל בתשדירי הרדיו, ולא להתקרב לביבי. 
הרבה שעות נתניהו לא היו לי, אבל היתה ישיבה אחת שאני לא אשכח: 
ישיבה עם ביבי שבה הוא מסביר לצוות הקמפיין שלמרות כל העבודה הקשה, למרות הסכנות הבטחוניות של אולמרט - אנחנו הולכים להתרסקות במנדטים. 
בגלל העניין הכלכלי. 
בגלל הפגיעה האנושה של נתניהו אז בציבור. בגלל שלאנשים עניים ולשכבות החלשות לקחו כסף מהחשבון שנועד לאוכל, תרופות וחשמל. 
בליל הבחירות ירד הליכוד מ 38 מנדטים, ל 12. 
נתניהו באותם ימים חטף אש מכל עבר על כך שפגע קשות באוכלסיות החלשות, בקיצבאות ובבייס שלו - כדי להציל את הקופה הציבורית. 
והוא נענש. 
ועוד איך נענש. 
באותם ימים במטה הבחירות ידעו כולם (כולם היו שמאלנים מוכשרים אגב) כי הוא צפוי לספוג מכה, אבל הודו כי הוא לקח על עצמו מחיר אישי. אני לא אשכח את חברי הליכוד מעבירים עליו ביקורת במסדרונות - אבל לקריסה של 12 מנדטים אף אחד לא ציפה. 
רק חודשים ושנים אחר כך הבינו כולם כי נתניהו הציל את הכלכלה הישראלית ואת כספי הציבור. אלו בתקשורת שלא חלו קשה בשינאה אליו אפילו הצמידו לו את הכינוי "גאון". 
היום גם נתניהו יודע כי זוהי שעת המבחן שלו, ליכולות שלו, להבנה כי המשבר של 2006 הוא משחק ילדים בארגז חול לעומת השנתיים הקרובות. 
כל השכבות ייפגעו, אנשי עסקים ייקרסו, עצמאיים יסגרו חנויות, אנשים יימכרו בתים, יפשטו רגל, וחלקם יגיעו מתחת לקו העוני וכן, לא יהיה להם מה לאכול. מילולית. 
לא סתם לוקח ראש ממשלה את המושכות לידיים, מידיו של שר אוצר, ומכריז על תכנית כלכלית ב 48 השעות הקרובות. 
גם הוא מבין שאנחנו במשחק אחר לגמרי, שישראל לא ניצחה את הקורונה, ושעכשיו זה הזמן להיות המנהיג הכלכלי שהיית ב 2006. 
נתניהו לא יוכל להציל את בעלי העסקים והעצמאיים, אבל אפשר לרכך את המכה, לשנות סידרי עדיפויות בחלוקת העוגה, לקחת מהמרוויחים הגדולים בציבור - ולתת למפסידים העצמאיים. 
גם כת ה"רק לא ביבי" שתשתה לו את הדם (לפעמים בצדק) יודעת שלא גנץ, לא כץ ובטח לא לפיד היו במקומות האלו של מנהיגות כלכלית שגובה מחיר: דווקא עכשיו אתה רוצה על ההגה את הידיים של נתניהו. 
אז ביבי, 15 שנה הרמתם פה כלכלה משגשגת, אנשים חיו ברמת חיים טובה, אבטלה באחוזי בדיחה, רכבים חדשים, טיסות לחו"ל - עכשיו זה נגמר. כולם כבר מבינים לאן אנחנו הולכים. 
שנת 2020 היא השנה הקשה ביותר שהולכת אליה מדינת ישראל מזה 15 שנה, מבחינה כלכלית בטח. אף אחד לא ייספוג מחיר אישי כמוך, על סיפור הקורונה שבסופו הוא סיפור של מלחמת עולם כלכלית. 
אבל אם נראה ניסיון אמיתי, מאמץ, שינוי חשיבה, דאגה, הבנה ועזרה לנפגעים - רוב הציבור יהיה איתך. יעריך את המאמץ. 
התקשורת תמשיך להראות שהכישלון הזה הוא אישי שלך, באמצעות סיפורים אמיתיים וקורעי לב - אבל הציבור החכם יידע שהאיש המנוסה ביותר בפוליטיקה הישראלית ניווט את הספינה . 
עכשיו זה עליך. תרכך לנו את המכה. תחשוב מחוץ לקופסא. תחשוב 2006. 
והלוואי שתצליח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 18:02 לינק ישיר 

מבקש סליחה שאני לא יודע לקרוא בלי ניקוד. אז תנקדו לי בבקשה.

ברור, וזה היה ברור כשמש גם לפני הקורונה, שבסיום משפטו עוד 3-4 שנים,ביבי ילך לכלא והוא יעזוב את ראשות הממשלה.

עד אז- תרכיבו לי בבקשה ממשלה אחת, שביבי לא עומד בראשה, לפחות ברוטציה. 

תספרו לי 61 אצבעות לממשלה אחרת. בלעדיו.אבל עם ניקוד ,שאני אבין.
לא "הלחץ הציבורי ייתן את אותותיו"

(
היה את האופציה של ממשלת שמאל-ערבים-ליברמן, אחרי הקרע הבלתי ניתן לאיחוי בין גנץ ללפיד זה גם לא נראה אפשרי)

בבקשה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קץ הרומן נתניהו חרדים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext