| נשלח ב-9/7/2020 06:46 |
|
| |
| באר_החיים כתב: |  |
| גלמרוביץ כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  |
הורסים מאות אלפי פרנסות על לא דבר.
ממציאים פטנט המסיכה.
מאשימים אלו שלא עוטים מסכה בהריסת פרנסות.
כמה מגוחך!
|
|
תסביר כבר מה המסיכה עושה לך!!!
אני לובש מסיכה בחלק משמעותי מהיממה והתרגלתי אני מסוגל ליסוע לבד ברכב ולשכוח להוריד אותה להגיע הביתה ולהישאר איתה עד שאני נזכר
מה זה עושה לך???
|
|
המסיכה חונקת!! ובפרט עכשיו בימי הקיץ. התפרסם לאחרונה סרטון של פרופסור אמריקאי שהראה עם מכשיר לזיהוי רמת החמצן באוויר, שהחמצן שנמצא מתחת למסיכה ברמה מאד נמוכה ומסוכנת לבנאדם. הטפשות של המדינה ללכת במרחב הפתוח (שהכי פחות מדבק) מסיכה ואף לאכוף את זה בסכום אסטרונומי עוברת את גבול הטעם של ישועת חבישת המסיכה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יש מחקר? אני מדבר על האדם שיודע שיש סיכוי שהוא יקנס, למה הוא לא יכול לעטות מסיכה על פניו? למה תמניא כל כך מתנגד לענין? ואל ץשכח שמול המחקר הנ"ל יש הרבה יותר מחקרים המוכיחים שזה ממגר את ההדבקה באחוזים גבוהים מאוד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 07:02 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | מזלזלי הקורונה פוגעים בפרנסת אלפי משפחות
מזלזלי הקורונה פוגעים בפרנסת אלפי משפחות חרדיות,
כל אלה שאינם לובשים מסיכה,
כל אלה שהולכים ומדביקים אנשים אחרים,
כל אלה שאינם הולכים למלוניות, כי זה לא נוח להם,
פוגעים בפרנסת אלפי משפחות חרדיות.
כיום אלפי משפחות חרדיות הגרות בביתר, ועובדות בירושלים או בבית שמש,
פרנסתן נפגעת בצורה קשה,
בגלל שאינם יכולות להתפרנס כי יש סגר,
כל אותם מזלזלים בירושלים או בבני ברק,
גורמים לאנשים שגרים בירושלים או בבני ברק,
שעובדים מחוץ לשכונות שלהם,
או מחוץ לבני ברק,
לפגוע בפרנסתם של אותם אלפי משפחות. |
|
מי שהורס את הפרנסה, הוא קודם כל, מי שהחליט שאין דין ביתר עילית כדין רעננה (שכמות הנדבקים שם גבוהה ל-100 א' יותר) ואין דין בת ים כדין אלעד, למי שכבר שכח.. מי שהורס את הפרנסה, זה מי שסוגר את ביתר בטיעון ש"הם גם ככה לא עוזרים למשק, אז אין פגיעה", או מי שאומר שבתי כנסת צריך לסגור ופאבים לא כי האחרון מכניס כסף… נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 07:20 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  |
הורסים מאות אלפי פרנסות על לא דבר.
ממציאים פטנט המסיכה.
מאשימים אלו שלא עוטים מסכה בהריסת פרנסות.
כמה מגוחך!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 07:32 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
| רעיונוביץ כתב: |  | מזלזלי הקורונה פוגעים בפרנסת אלפי משפחות
מזלזלי הקורונה פוגעים בפרנסת אלפי משפחות חרדיות,
כל אלה שאינם לובשים מסיכה,
כל אלה שהולכים ומדביקים אנשים אחרים,
כל אלה שאינם הולכים למלוניות, כי זה לא נוח להם,
פוגעים בפרנסת אלפי משפחות חרדיות.
כיום אלפי משפחות חרדיות הגרות בביתר, ועובדות בירושלים או בבית שמש,
פרנסתן נפגעת בצורה קשה,
בגלל שאינם יכולות להתפרנס כי יש סגר,
כל אותם מזלזלים בירושלים או בבני ברק,
גורמים לאנשים שגרים בירושלים או בבני ברק,
שעובדים מחוץ לשכונות שלהם,
או מחוץ לבני ברק,
לפגוע בפרנסתם של אותם אלפי משפחות. |
|
מי שהורס את הפרנסה, הוא קודם כל, מי שהחליט שאין דין ביתר עילית כדין רעננה (שכמות הנדבקים שם גבוהה ל-100 א' יותר) ואין דין בת ים כדין אלעד, למי שכבר שכח.. מי שהורס את הפרנסה, זה מי שסוגר את ביתר בטיעון ש"הם גם ככה לא עוזרים למשק, אז אין פגיעה", או מי שאומר שבתי כנסת צריך לסגור ופאבים לא כי האחרון מכניס כסף… נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 10:52 |
|
| |
איזו נחיתות? חרדי גלותי שכותב שרק החרדים מדביקים אותנו. בכל סופר יש עובדים חילוניים וערבים ולא אכתוב רובם אבל חלק גדול מהם בלי מסכות.לכל חנות מגיעים ספקים לא חרדיים חלקם בלי מסכות.בכל תחנת דלק אנחנו נתקלים בחילוניים בלי מסכות. באוטובוס חלק וגם לא חרדים בלי מסכות. בקניונים וברחובות רוב הציבור שכן עם מסכות הם חרדים. אפילו חלק מהשוטרים שמתנפלים על טרפם החרדי הם בלי מסכות והמסקנה הגלותית היא שהחרדים אשמים. ובגללך ודומיך יש סגרים שזה לכשעצמו דווקא דבר מבורך ורצוי והלוואי יעשו על כל המדינה. (הוכח שזה עזר) אבל כשזה
יהיה לכולם או לאלה שדומים לתחלואה כשלנו.
מה שברור שנציגינו הם אשמים בסגרים עלינו דווקא. הם ולא החולים החרדיים. (קחו את נושא אלעד ותגידו בלי לחשוש מי היה אשם בסגר???)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 11:54 |
|
| |
רעיונוביץ' הסגר הוא דבר מטומטם. נקודה. אפשר להטיל מגבלות על התקהלויות באזור מסוים. ולהוסיף אכיפה (בטוב טעם). מהסגרים האלו לא יצא שום דבר טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2020 12:14 |
|
| |
אכן הדבר שהכי מפחיד אותי בתקופה הזאת זה שהתחלתי להשתמש בביטויים אייכלריים
| קרשינדו כתב: |  | | איזו נחיתות? חרדי גלותי שכותב שרק החרדים מדביקים אותנו. בכל סופר יש עובדים חילוניים וערבים ולא אכתוב רובם אבל חלק גדול מהם בלי מסכות.לכל חנות מגיעים ספקים לא חרדיים חלקם בלי מסכות.בכל תחנת דלק אנחנו נתקלים בחילוניים בלי מסכות. באוטובוס חלק וגם לא חרדים בלי מסכות. בקניונים וברחובות רוב הציבור שכן עם מסכות הם חרדים. אפילו חלק מהשוטרים שמתנפלים על טרפם החרדי הם בלי מסכות והמסקנה הגלותית היא שהחרדים אשמים. ובגללך ודומיך יש סגרים שזה לכשעצמו דווקא דבר מבורך ורצוי והלוואי יעשו על כל המדינה. (הוכח שזה עזר) אבל כשזה
יהיה לכולם או לאלה שדומים לתחלואה כשלנו.
מה שברור שנציגינו הם אשמים בסגרים עלינו דווקא. הם ולא החולים החרדיים. (קחו את נושא אלעד ותגידו בלי לחשוש מי היה אשם בסגר???) |
|
לא חשבתי לעולם שאגיע למצב בו אחשוב על השוטרים במונחים של אנטישמיות.
ועל ראש הממשלה כבלעם הרשע. אבל זו האמת ואין בלתה
מי שלא רואה את זה הוא שטוף בשנאה עצמית , או בכושר שיפוט לקוי....
יש פה משבר שיצא מכלל שליטה ואת מי מאשימים???
מה זה אם לא אנטישמיות?
ונאמר שיש תחלואת יתר באזורים חרדיים, הרי בייחס לגודל המשפחות הממוצע ( הרי בסטטיסטיקות ועקומות עסקינן) וצפיפות האוכלוסייה פר מטר הרי שאם יכניסו מקדם זה למשוואה ,הרי שהציבור החרדי מתחת לממוצע הארצי וצריך להטיל סגר על תל אביב (אה,, אבל בעצם מי יעבוד? צריך מישהו שייפרנס אותנו...)
מה קרה?? מתביישים לומר את זה??
רק מי שמתבייש בחרדיותו מפחד לומר זאת. ולצערנו גם חלק מהעיתונאים החרדים נגועים בזה כנראה עקב התערבבותם בתקשורת הכללית אז לא נעים להם להציג טעונים אמיתיים אלו.
רק מי שלקוי בשנאה עצמית , כן, לצערנו גם לא מעט מהעיתונאים שבאים מהמגזר החרדי נגועים בזה.
למישהו יש ספק שהשוטרים הפדופילים שנגשו לנערה בת 13 ברוממה לפני מספר ימים. זו לא תוצאה של הסתה ואנישמיות???
בתל אביב היו ניגשים ככה לילדה בגלל מסכה???
אני מזועזע מזה שאנשים מסרבים להזדעזע מזה.
הגיע הזמן שנבין זאת!!! בבחינת דע את היריב.
|
|
|
|
|