בית פורומים בחדרי חרדים

שרקי: בשום ריכוז חרדי ששידרתי לא הותקפתי כמו ע"י הפרחחים בבעלז הערב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/7/2020 20:52 לינק ישיר 
שרקי: בשום ריכוז חרדי ששידרתי לא הותקפתי כמו ע"י הפרחחים בבעלז הערב

בשום ריכוז חרדי שבו שידרתי במשבר הקורונה לא הותקפתי כמו ע״י הפרחחים הערב בקרית בעלזא. ההסבר מצער- אחרי שבגל הראשון הפרו את ההנחיות ברגל גסה, גם עכשיו בבעלזא יודעים שיש להם מה להסתיר: הזלזול במסיכות, והעדויות על משפחות שלא נבדקות למרות תסמינים הגיעו אליי ואל עוד עיתונאים.

את הביקורת החריפה ביותר על ההתנהלות כאן אני שומע מתוך העולם החרדי ואפילו מתוך בעלזא עצמה עם חסידים שחוששים להיחשף אבל חוששים גם להידבק. וזה גם ההסבר למה דוקא האזור הזה יהיה הראשון שיוטל עליו סגר בירושלים

https://twitter.com/yaircherki/status/1281277468268269568

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2020 07:37 לינק ישיר 

העיתונאי יאיר שריקי הוא מזרחי חרדי לאומי..... אף אחד לא חשב ולא חושב שהוא משתייך למכניבקא....
די לדמגוגייה בגרוש... במכניבקא המקווה ברחוב רשי הייה פתוח כל הזמן ללא הפסקה וללא שום 
שמירה של כללי הזהירות והייה ועדיין פצצה מתתקת של קורונה שהדביקה את כל תושבי בני ברק.
בבוהוש בצורה מוצהרת לא שומרים על הכללים. יש תמונות מהבר מצווה לנכד האדמור של חתנו הרב
למברגר אין אחד שמה עם מסיכה אחד אין כן אחד אין ...ועומדים צפופים על הפרנצ'ס. בחוגי העדה החרדית סיקריקים
במאה שערים בבית שמש בסאטמר באמריקה בבאבוב באירוסין לבן הזקונים בבאבוב בקאמפ ללא שמירה על הכללים וללא מסיכות 
יש אלפי תמונות וסירטונים מסאטמר באמריקה של שני הפלגים ועוד ועוד וסליחה ממי שהשמטתי,
אך כנופיית מכנינקא באינטרנט כל היום פותחת אשכולות דווקא נגד בעלז, חלק נפתחים כאשר הכותרת
לא נושאת את השם בעלז, כאילו סתם על קורונה ובתוכו הניקים שלהם מככבים 
מה קרה שאולזון העלה את המחיר ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2020 03:09 לינק ישיר 

כתושב רוממה, כולם כאן יודעים על מקרי הדבקה רבים, שהדרך היחידה להסביר אותם הם מהשכנים הבעלזאים. כל אחד כאן יודע למנות רבים וטובים שמצפצפים בכוונה על כל הכללים, ומעטים מאד חסידי בעלזא ששומרים. אני מכיר באופן אישי אחד מבכירי החסידות שחלה בנגיף עם תסמינים והסתובב בכל מקום אחר שלטענתו קיבל הוראה מפורשת מאד'ש. ילדיו, שפיתחו תסמינים, קיבלו אישור ממנהלי המוסדות להופיע מיד כשנגמרו התסמינים. זאת בושה וחרפה, האיש אחד יחטא ועל הכל העדה תקצוף? מנין ההיתר לאדם, גדול ככל שיהיה, להורות למאמינים הוראה שיש לה השלכה ישירה על אנשים שאינם חסידיו, השלכות בריאותית, נפשית וכלכליות. אחר כך מתפלאים למה אנשים עושים עם כסף של השני כבשלהם?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2020 03:02 לינק ישיר 

תשאלו את אייכלר הוא יסביר לכם שזה קשור לגרמניה הנאצית ולאינקוזיציה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2020 00:28 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
סלידתם מתקשורת ידועה

נשלח מהאנדרואיד שלי

רק תקשורת שלא נוחה להם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2020 00:05 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:
תיכף הבעלזערס דכאן יסבירו לך ששרקי הזה הוא חסיד מחנובקה, ושלום על ישראל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2020 00:02 לינק ישיר 

יאיר שרקי: כמה דוגמאות משטף הפניות שמגיעות אליי הערב על ההפקרות בבעלזא סביב הקורונה

.

https://twitter.com/yaircherki/status/1281294807487430657

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 23:10 לינק ישיר 

תושבי האיזור טוענים שיש שם אלפי חולים!

(בעיני אלפים אולי נשמע קצת הגזמה, אבל המסר מובן...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 21:38 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
סלידתם מתקשורת ידועה

נשלח מהאנדרואיד שלי

ידועה
רק לא מזמן הם הביאו לצוות של "כאן חדשות" עוגות (מי שראה את הסיקור של כאן חדשות הבין מדוע הם זכו לעוגות)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 21:18 לינק ישיר 

סלידתם מתקשורת ידועה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 21:11 לינק ישיר 

מה הוא בכלל הולך לשם? מה חשב יתקבל עם זרי פרחים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 20:56 לינק ישיר 

חסכת לשדה9 תגובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2020 20:55 לינק ישיר 

תיכף הבעלזערס דכאן יסבירו לך ששרקי הזה הוא חסיד מחנובקה, ושלום על ישראל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שרקי: בשום ריכוז חרדי ששידרתי לא הותקפתי כמו ע"י הפרחחים בבעלז הערב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext