בית פורומים בחדרי חרדים

רוצים מנהיגות או פקידות? (הנאום שלא ננאם עדיין)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/7/2020 14:49 לינק ישיר 
רוצים מנהיגות או פקידות? (הנאום שלא ננאם עדיין)

מנהיגות = חזון.

"בימים ההם אין מלך בישראל, איש הישר בעיניו יעשה" -
מי שצועק הכי הרבה, מקבל הכי הרבה,
יש לנו הכי הרבה שרים, והכי פחות ממשלה.

וזה לא שאין שם גם אנשים טובים, מוכשרים ומנוסים.

אבל ביחד הם הקימו את הממשלה שהיא הכי פחות ממשלה ואיבדו את אמון הציבור.

כי הציבור לא רוצה פקידות, הציבור רוצה מנהיגות.
אנחנו במלחמה ואין לנו מנהיגות!

מנהיגות זה לא היכולת לנהל. הניהול הוא תפקידם של הסימנטובים והסדצקיות - שהבינו שאין מנהיגות ולכן, גם לנהל לא ניתן יהיה ומיהרו להתפטר - ובצדק.

מנהיגות זה היכולת בשעה קשה להציב בפני העם חזון שמפיח בו תקווה ותעצומות נפש.

מנהיגות זה היכולת לומר לציבור דברים כגון אלה:

" ישראלים אהובים, אנחנו עכשיו על פרשת דרכים, עומדות בפנינו שתי אפשרויות,
האחת היא לקחת הלוואות אינסופיות ולחיות עכשיו - על חשבון הילדים והנכדים והנינים שלנו,

והאפשרות האחרת היא להתגייס דווקא עכשיו ולהציב חזון ארוך טווח, כשכל אחד מאיתנו עושה מאמץ קשה כדי להגשימו,
ודווקא מתוך המשבר הקשה הזה - לבנות עתיד מזהיר לילדים שלנו, לבנות להם מדינה חזקה פורחת ושופעת.

אזרחים יקרים, אני לא הולך להבטיח לכם אתנן פוליטי על חשבונם העתידי של ילדינו, האפשרות שבחרתי להוביל היא -
שאנחנו נעבוד למען הילדים שלנו, במקום שנשעבד את הילדים למעננו.

ישראלים אהובים.
המשבר הזה הוא הזדמנות.

אני הולך להציג בפניכם תוכנית כואבת, תוכנית עם חזון מרחיק ראות,
אינני יכול להבטיח לכם עכשיו הרבה יותר מיזע ודמעות, אבל אם נדבוק בתוכנית הזו נדע שאנו משאירים לילדים שלנו מדינה משגשגת ומלאת תקווה.

המשבר הזה הוא הזדמנות לתקן עיוותים קשים ביותר בכלכלת המקורבים הישראלית.

המשבר הזה הוא הזדמנות לקצץ קיצוץ רוחבי בשכר כל עובדי המגזר הציבורי, המרוויחים מעל 15,000 ש"ח ולחסל את הפער הכל - כך לא הגון שבין עובדי המדינה, לבין כל שאר עובדי המשק, שמשלמים בעמלם את שכרם של הראשונים.

המשבר הזה הוא הזדמנות לטפל בנושא הקצבאות לעשירים - כלומר, בפנסיות התקציביות של הבכירים.

המשבר הזה הוא הזדמנות לסגור את ברזי השחיתות המכונות עמותות עותומניות - ויש כעשרת אלפים כאלה - שאיש אינו יודע מה נעשה בהן בחסות תקציבי המדינה,
אפשר רק לדמיין...

יש לי עוד ועוד דוגמאות לעיוותים יסודיים שהמשבר הזה הוא הזדמנות לתקנם, אבל אני רוצה להתמקד עכשיו בדבר החשוב מכל,

במה להתחיל לעשות
ולא רק במה להפסיק לעשות.

תראו אחים ואחיות יקרים,

אנחנו עומדים לפני זמנים גדולים, ישראל היא אחת המדינות הצומחות בקצב המהיר בעולם. בכל שנה נוצר צורך בכמאה אלף דירות נוספות, רק כדי לעמוד בקצב הגידול הטבעי, אבל אנחנו בפיגור גדול ואם נוסיף לכך עוד לפחות מיליון עולים שיתדפקו על שערינו בעשור הקרוב - וכן יקיריי, אלה המספרים הצפויים!! - אז אנחנו מדברים על הצורך לבנות בכל שנה דירות בסדר גודל של עיר כמו רמת - גן, או רחובות! בכל שנה!!!

ותבינו, ענף הבנייה מושך אחריו כמות אדירה של ענפים נוספים, לכן אפילו בסגר המלא שהיה כאן בהתחלה, את ענף הבנייה השארנו פתוח, כי ידענו שאם נסגור גם אותו הכל כאן יקרוס.

אתם מבינים? יש כאן הזדמנות להתניע בצורה פנומנלית את גלגלי המשק תוך מתן פתרון אמיתי לזוגות הצעירים, למחוסרי הדיור ולגל הכל- כך מבורך של עולים חדשים.

מה שאנחנו הולכים לעשות הוא פשוט לסגור סוף סוף את הרשות המיותרת של מקרקעי ישראל, ולשווק לכם, האזרחים - לא לחברות ולא למקורבים אלא ישירות לאזרחים, במחירי היצף, את כל הקרקעות לבנייה.

במקביל אנחנו מתחייבים לאשר תוכניות בניה בהליך מזורז התחום בחודשיים בלבד - ושימו לב לכלל הזה, לא קיבלת אישור, או דרישה כל שהיא להשלמת התהליך בתוך חודשיים - אתה רשאי להתחיל לבנות! כלומר ברירת המחדל מתהפכת - מותר לבנות כל עוד לא נאמר אחרת בתוך זמן קצר ומוגבל.

הלחץ עובר מהאזרחים למדינה. יש לה חודשיים - לא יותר.

זה החזון הגדול, זו האסטרטגיה שממנה תיגזר הטקטיקה הניהולית. תנופת בנייה שתגרור השקעות עתק במגזרים רבים.

אתם כולכם תדעו שאיננו מגששים יותר באפילה. יש כאן מנהיגות, יש מטרה לאומית וכולנו כולנו חלק מהמאמץ להגשמתה ובהמשך מההנאה מפרותיה.

לצד החזון שאני מציב היום, ופעולות התיקון הקשות שאנו מבצעים בכלכלת הבירוקרטיה והמקורבים שהורגלנו אליה, נדרשות כמובן גם פעולות חירום לטובת האזרחים העומדים כאן ועכשיו מול שוקת שבורה - אזרחים שמטה לחמם נשבר וצריכים תשובה מידית.

אזרחים ואזרחיות, אחים ואחיות.

איש לא יישאר רעב בישראל. מי שמטה לחמו נשבר, מקבל מיד קצבת קיום בסיסית.

בעלי עסקים יכולים לגשת מיד לבנקים ולקבל הלוואה עומדת בריבית מינימלית ובכל סכום הגיוני שיבקשו.

המדינה תיתן לבנקים רשת ביטחון של ערבות מדינה - אך הערבות הראשונה היא של בעל העסק עצמו.

המשמעות היא שמי שלא צריך, לא ייקח, ומי שלא מאמין בעסק שלו - גם כן לא ייקח.

אך לבעל עסק שמאמין בעסק שלו ושצריך עכשיו את החמצן כדי לעבור את התקופה הקשה, ינתנו מיד כל האמצעים לעשות זאת.

אתם מבינים - אזרחים יקרים - אנחנו לא מוכנים לפזר כסף של הילדים שלנו כאתנן פוליטי לכל מי שצועק בקול רם יותר, אנחנו נותנים הכל, למי שבאמת צריך,
כי הוא גם יחזיר וגם יפרנס אחרים וכך אנחנו יודעים שאנחנו לא משעבדים את הילדים שלנו.

עכשיו תראו - זמנים גדולים לפנינו, המהלכים הללו יחזירו בע"ה את הכלכלה הטובה שלנו במהירות למסלול של צמיחה ולכולנו תהיה עבודה בשפע.

אבל! וכאן אני חייב להישיר מבט ולומר ביושר. אם התפרנסת עד היום מבניית קונסטרוקציות של במות לאירועים, יכול מאוד להיות שתצטרך להתגמש ולעבור לבנות פיגומים למבנים,

אם עד היום היית סאונדמן, יכול להיות שתצטרך לעבור הכשרה מקצועית לתחום אחר -

אנחנו בממשלה הבנו שחייבים להציב כללים ברורים וקבועים להתמודדות עם המגפה. יהיו ענפים שפשוט ניאלץ לסגור לתקופה בלתי מוגבלת. אנחנו נפצה אישית את הנפגעים ונמליץ להם ונעזור להם לעבור הסבה מקצועית....."

ביחד אזרחים ואזרחיות יקרים, ביחד ובעזרת ה' נעבור את המשבר, וניבנה ממנו למען עתיד ילדינו.
תודה רבה לכם"

הציבור לא רוצה פקידות, הציבור רוצה מנהיגות שמציעה חזון ואופק לנו ולדורות הבאים!

משה פייגלין

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2020 16:35 לינק ישיר 

אי אפשר מנהיגות עם קצת פקידות?

או, כדברי הגגשים: "אי אפשר ממשלה עם קצת ביצים???"...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2020 16:29 לינק ישיר 

קלעפער זה בשבילך, מועתק ישירות מהאתר של "זהות". 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2020 16:28 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 19:59 לינק ישיר 

הסוציאליסט הזה ברצינות רוצה לחלק  קרקעות במחירי היצף?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 19:46 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:

מלל מלל מלל, החכם שיודע הכל, ואין בלתו
ובשעת מבחן התוצאה, אפס

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם אתה לא הצבעת עבורו, מאיפה יהיה לו כח?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 15:52 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:
ובשעת מבחן התוצאה, אפס

נשלח מהאנדרואיד שלי

כל שיטת הממשל והזכויות שיש לך כאזרח היום, הגיעו בזכות הוגים שכתבו מלל..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 15:21 לינק ישיר 

ובשעת מבחן התוצאה, אפס

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2020 15:04 לינק ישיר 

לה''ו.
א. רק מי שכבר הוכיח את יכולותיו בהנהגה של עיר, ארגון, חברה ובא לעבוד בחינם, הוא וכל ממשלתו, יכול לענ''ד להנהיג.
האם פייגלין כזה?!
ב. אם כן, שיעביר לברקת שאע''פ שהיה ''בקדימה'' יכול להנהיג!
נ.ב. מכיוון שאיני בוחר בשנים האחרונות, אני מסתכל מבחוץ, וזו תגובתי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רוצים מנהיגות או פקידות? (הנאום שלא ננאם עדיין)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext