|
|
| נשלח ב-20/8/2020 15:14 |
|
| |
מתחזק החשד שהאדמו"ר מבעלזא לא נמצא בביתו, מצד אחד לא היה כל איזכור בעיתונות החרדית על פטירת ר' דוד אוברלנדר, בכדי שהרבי לא ישמע על פטירתו והדבר עלול להזיק לבריאותו, מאידך טוען לי חסיד אחר כי הלויה עברה בחזית בית המדרש הגדול בקריה שם הספידו במערכת הגברה האחים הרבנים דירנפלד בקולות וברקים ואין מצב שהרבי לא ישמע מחלונות ביתו, אלא א"כ הוא לא בבית,
האם במחנה החרדי מופיע היום ידיעה בנידון ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2020 15:53 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | מתחזק החשד שהאדמו"ר מבעלזא לא נמצא בביתו, מצד אחד לא היה כל איזכור בעיתונות החרדית על פטירת ר' דוד אוברלנדר, בכדי שהרבי לא ישמע על פטירתו והדבר עלול להזיק לבריאותו, מאידך טוען לי חסיד אחר כי הלויה עברה בחזית בית המדרש הגדול בקריה שם הספידו במערכת הגברה האחים הרבנים דירנפלד בקולות וברקים ואין מצב שהרבי לא ישמע מחלונות ביתו, אלא א"כ הוא לא בבית,
האם במחנה החרדי מופיע היום ידיעה בנידון ? |
|
לאן נעלם הרבי מבעלזא?
האם ההצגה חוזרת בבעלזא בשנית?
להיכן נעלם האדמו"ר מבעלזא, כבר 6 ימים אף אחד לא ראה אותו אפילו חסיד אחד. לפני כחמש שנים היתה הצגה יפה האדמו"ר היה מאושפז בשביל ניתוח קיצור קיבה שבוע בבית חולים שערי צדק תחת טיפולן של פרופסר רן שפירא, ובאותו זמן התפללו בבית של האדמור שלש תפילות במנין כשהאדמו"ר בכלל היה בבית חולים
ההצגה נמשכה שבוע כשהחסידים בטוחים שהאדמור מתפלל בחדר בפנים ביחד איתם והם בחוץ
בשביל להסתיר אותו מוכנים לעשות הכל הם לא מבינים שאם יגידו את האמת יוכלו להתפלל על הרבי ורק התפילות יוכלו לעזור חבל מאוד
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2020 16:08 |
|
| |
אולי הוא באמצע עליית נשמה?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2020 16:09 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | ההצגה נמשכה שבוע כשהחסידים בטוחים שהאדמור מתפלל בחדר בפנים ביחד איתם והם בחוץ |
|
אני לא חושב שהלכתית צורה כזאת מועילה להצטרף למניין..
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2020 17:32 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | מתחזק החשד שהאדמו"ר מבעלזא לא נמצא בביתו, מצד אחד לא היה כל איזכור בעיתונות החרדית על פטירת ר' דוד אוברלנדר, בכדי שהרבי לא ישמע על פטירתו והדבר עלול להזיק לבריאותו, מאידך טוען לי חסיד אחר כי הלויה עברה בחזית בית המדרש הגדול בקריה שם הספידו במערכת הגברה האחים הרבנים דירנפלד בקולות וברקים ואין מצב שהרבי לא ישמע מחלונות ביתו, אלא א"כ הוא לא בבית,
האם במחנה החרדי מופיע היום ידיעה בנידון ? |
|
עמוד שלם בחדשות, עכשיו אתה רגוע ?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2020 19:57 |
|
| |
מצדרביעי
| ירו_שלמי כתב: |  | | מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| ירו_שלמי כתב: |  | | כברהיה כתב: |  | אפשר מקור למחקר על ה"גן הנדיר"?? |
|
זה די מסתבר שאם יש 3 מקרים במשפחה אחת זה משהו גנטי, יכול להיות גם שיש שם השמנה תורשתית ויכול להיות משהו נסתר יותר שרגיש לוירוס יות מאשר אחרים. אבל למה זה משנה לכם? יש הרבה גנים נדירים, וכנראה שלכל מי שמת מקורונה שלא בגיל מאוד מבוגר יש גם הקשר גנטי, אבל סטטיסטית כשמדובר באלפי אנשים, רוב הסיכויים שיש בהם גם רגישים גנטית, ולכן זה לא יציל אף רוצח מהגדרתו ככזה. |
|
לי זה נשמע בין השיתין של חלק מהניקים פה, שהם מאמינים מבחינה מוסרית בתיאורית האבולוציה, כך שמבחינתם "החזק שורד" זה המצב האידיאלי, וכל החלשים שנופלים בדרך הם סך הכול סטטיסטים ל"השבחת הגזע"... |
|
אני לא יודע מה נשמע לך. אבל ברור שהכותב האחרון אליו התייחסת בדבריך בא דווקא להגן על החלשים. אולי הביקורת שלך מופנית כלפי אלו שמזלזלים בהנחיות ושהחולים ילכו לעזאזל. נשלח מהאנדרואיד שלי
אכן, הוא לא התכוון אליי, להבנתי. |
|
ברור, התכוונתי להוסיף...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2020 02:29 |
|
| |
בונדמן
| קהלת כתב: |  | מתחזק החשד שהאדמו"ר מבעלזא לא נמצא בביתו, מצד אחד לא היה כל איזכור בעיתונות החרדית על פטירת ר' דוד אוברלנדר, בכדי שהרבי לא ישמע על פטירתו והדבר עלול להזיק לבריאותו, מאידך טוען לי חסיד אחר כי הלויה עברה בחזית בית המדרש הגדול בקריה שם הספידו במערכת הגברה האחים הרבנים דירנפלד בקולות וברקים ואין מצב שהרבי לא ישמע מחלונות ביתו, אלא א"כ הוא לא בבית,
האם במחנה החרדי מופיע היום ידיעה בנידון ?
עמוד שלם בחדשות, עכשיו אתה רגוע ? |
|
עדיין לא ראיה, במחנה הם שולטים והם יכולים להדפיס בעבור הרבי מהדורה שונה, כמו שהיו עושים להרב אלישיב לפעמים עם היתד,
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 11:47 |
|
| |
קולדצקי בטויטר: הרה"ח ר' שמואל זלמן וייס ז"ל מזקני וחשובי חסידי בעלזא, נפטר הלילה לאחר שנדבק בקורונה. ההלוויה ב-12:30 מביתו רח' ברסלב 6 ב"ב.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2020 13:39 |
|
| |
כמונה מעות
|
|
|
|