בית פורומים בחדרי חרדים

בהול: סנקציות כואבות למי שידע שחולה בקורונה והמשיך כרגיל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/7/2020 12:04 לינק ישיר 
בהול: סנקציות כואבות למי שידע שחולה בקורונה והמשיך כרגיל

להסתובב ולשלוח את הילדים למוסדות החינוך ולהסתובב. אי אפשר לאכוף את זה בזמן אמת על כולם אבל אפשר להגיע כמעט לכולם תוך פרק זמן מסויים. שידעו מראש שזה המחיר, כמו סרבני גט: שלילת רישיון נהיגה, ביטול כל ההנחות לרשויות, שלילת קיצבאות, שלילת רישיון עסק, חסימת חשבונות בנקים וכו'

ואם כל זה לא עוזר אז להפעיל את סנקציית יום הדין (במדינות דמוקרטיות) : איסור השתתפות בבחירות לרשויות למשך 10 שנים

תוקן על ידי אדמה10 ב- 15/07/2020 12:05:39

תוקן על ידי אדמה10 ב- 15/07/2020 12:27:15

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 15:19 לינק ישיר 

משטרת ישראל לא אכפה את המסיכות (סתם העלו ל500, ב200 פשוט לא אכפו, וגם לא אוכפים את ההתכנסויות. ואז משתוללים כמו חיות).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 14:33 לינק ישיר 

yeshivish כתב:
muki28 כתב:

אז בא בבקשה תסביר את זה לשכן שלי כי אני לצערי לא הצלחתי

אם אתה לא מדווח עליו גם אתה אשם

נשלח מהאנדרואיד שלי

מי אמר שלא דיווחתי? זה רק טיפה בים והמשטרה לא מעוניינת לעבוד קשה, מבקשים שתדווח בדיוק כשהוא יוצא מהבית ואז אם ותהיה להם בדיוק ניידת ליד אז הם יספיקו לבוא. כאילו אני אמור להיות שומר צמוד של השכנים שלי?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 14:27 לינק ישיר 

muki28 כתב:

אם אתה לא מדווח עליו גם אתה אשם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 14:12 לינק ישיר 
אלו מדינות ?

אדמה10 כתב:
ובנוסף: במוקדי ההדבקה האדומים, למשל בנין שיש בו אחוז גבוה של מאומתים, פשוט לשלוח את מד"א ולבדוק את כל דיירי הבנין. עשו דברים כאלה במדינות אחרות והצליחו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 12:42 לינק ישיר 

אדמה10 כתב:
סגן שר התחבורה אורי מקלב התייחס לסגרים שהוטלו על השכונות החרדיות ואמר כי, "הייתה לי שיחה עם יגאל סלוביק מהמל"ל. שאלתי אותו מה התועלת בסגר. הוא השיב לי שאין בזה תועלת. זה נועד להיות אמצעי לחץ על האוכלוסייה כדי שהחולים יתפנו ויבצעו בדיקות". www.jdn.co.il/health/coronavirus/1354745/ אז מה עדיף ומה יעיל ומה הוגן: ענישה קולקטיבית? או סנקציות ממוקדות? !!!
הולך ומתקבל הרושם שסגירת בתי הכנסת והישיבות אמורה לשמש אמצעי לחץ חליפי (ענישה קולקטיבית) לסגרים המקומיים שלא הצליחו להביא לתוצאה הרצויה: בדיקות של בעלי תסמינים ופינוי למלוניות. להלן גם מjdn: העלייה בתחלואה: נתניהו מכנס דיון מיוחד • המל"ל: לסגור את בתי הכנסת www.jdn.co.il/health/1354780/ ובקיצור: "בזכות" האנרכיסטים דנים עכשיו על סגירת *כל* בתי הכנסת ר"ל, גם היכן ששמרו ושמרו טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 12:42 לינק ישיר 

ברור שעדיף סנקציות ממוקדות, אבל כשזה בלתי אפשרי חוקית כנראה שזה הפתרון. הבעיה היא שאין מספיק מלוניות וגם לרוב אלו שלא הולכים להיבדק הסגר כלל לא מזיז, ככה שרק דופקים את הרוב הממושמע והדומם ואת הכלכלה של היישוב שהוא גם חלק מהמדינה, אבל ככה זה כשמחפשים את הדרך הקלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 12:37 לינק ישיר 

אדמה10 כתב:

סגן שר התחבורה אורי מקלב התייחס לסגרים שהוטלו על השכונות החרדיות ואמר כי, "הייתה לי שיחה עם יגאל סלוביק מהמל"ל. שאלתי אותו מה התועלת בסגר. הוא השיב לי שאין בזה תועלת. זה נועד להיות אמצעי לחץ על האוכלוסייה כדי שהחולים יתפנו ויבצעו בדיקות".www.jdn.co.il/health/coronavirus/1354745/אז מה עדיף ומה יעיל ומה הוגן: ענישה קולקטיבית? או סנקציות ממוקדות? !!!

מצויין. לך להיבדק, כדי שעוד מעט יעשו סגר על כפר חב"ד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 12:30 לינק ישיר 

סגן שר התחבורה אורי מקלב התייחס לסגרים שהוטלו על השכונות החרדיות ואמר כי, "הייתה לי שיחה עם יגאל סלוביק מהמל"ל. שאלתי אותו מה התועלת בסגר. הוא השיב לי שאין בזה תועלת. זה נועד להיות אמצעי לחץ על האוכלוסייה כדי שהחולים יתפנו ויבצעו בדיקות". www.jdn.co.il/health/coronavirus/1354745/ אז מה עדיף ומה יעיל ומה הוגן: ענישה קולקטיבית? או סנקציות ממוקדות? !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2020 17:06 לינק ישיר 

לא צריך להרחיק לסינגפור. למרות האיכונים ה"לא דמוקרטים", כנראה שצריך להזכיר לציבור הכי דמוקרטי בעולם... את השלטון הצבאי במדינת בני ברק בגל הראשון. האוטונמיה שהאנרכיסטים הכריזו באזורים מסויימים לא תוכל להחזיק את עצמה ביום אחד של מבחן כפי שכבר נוכחנו לראות. כאשר מי שמתנהל באורחות חייו השוטפים באופן בלתי דמוקרטי בעליל בא בשעת חירום בדרישות וטענות בשם הדמוקרטיה, אז המדינה הדמוקרטית (בשוטף...) יכולה גם לגמרי לבוא אליו בהפוך בצעדי כפיה לא דמוקרטים למען בריאות הציבור בשעת חירום. לא ברור מה אנשים וציבורים חושבים לעצמם, או שהם לא כ"כ חושבים... חבל שהגענו לכאלה מחוזות. עם קצת יותר משמעת עצמית וציבורית היתה יכולה להיות שגרת חיים סבירה לפחות עד החורף לרבות "שגרת" לימוד תורה אצל בחורי הישיבות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2020 15:48 לינק ישיר 

המדינה היחידה שכנראה גם עושה את זה זה סינגפור, אבל שם אין צורך, האזרחים ממושמעים גם ככה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2020 15:22 לינק ישיר 

אם היו כבר עושים את זה, יכלו לחסוך את הסגר הכללי הממשמש ובא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2020 15:14 לינק ישיר 

אדמה10 כתב:
לא הולכים להיבדק אבל יודעים שיש להם את התסמינים ומדברים על זה עם המשפחה וכו'

פשוט לנטר את הטלפונים מיילים וכו' בפרט באזורים המועדים - ביג דאטה. יש את היכולות האלה ומשתמשים בהם. ובנוסף אם צריך מודיעין אנושי

אז אתה מציע שיאזינו לטלפונים שלנו ויקראו את המיילים, ואז יום אחד יבואו אליך ויגידו לך "אתה עצור, שמענו אותך אומר לאחיך שיש לך קורונה"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2020 14:56 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2020 14:16 לינק ישיר 

המדינה אשמה אבל המדינה תתעשת. זה איום אסטרטגי. ייקח עוד זמן, אבל יתעשתו. ככה זה במלחמות מסוג שלא היה בזמננו ושלא היו מוכנים אליהם בכלל (תזכרו מה היה במלחמת יום כיפור שחשבו בטעות שכן היו מוכנים) בסופו של דבר המדינה תדע לטפל בקורונה לא פחות טוב ממה שמטפלת באיום האיראני. בינתיים האחריות היא על כל אחד ואחד, כל ראש משפחה וראש קהילה וכו'. הכל בסיעתא דשמיא כמובן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2020 14:13 לינק ישיר 

https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3166776

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בהול: סנקציות כואבות למי שידע שחולה בקורונה והמשיך כרגיל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext