בית פורומים בחדרי חרדים

בהול: סנקציות כואבות למי שידע שחולה בקורונה והמשיך כרגיל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/7/2020 12:37 לינק ישיר 

אדמה10 כתב:

סגן שר התחבורה אורי מקלב התייחס לסגרים שהוטלו על השכונות החרדיות ואמר כי, "הייתה לי שיחה עם יגאל סלוביק מהמל"ל. שאלתי אותו מה התועלת בסגר. הוא השיב לי שאין בזה תועלת. זה נועד להיות אמצעי לחץ על האוכלוסייה כדי שהחולים יתפנו ויבצעו בדיקות".www.jdn.co.il/health/coronavirus/1354745/אז מה עדיף ומה יעיל ומה הוגן: ענישה קולקטיבית? או סנקציות ממוקדות? !!!

מצויין. לך להיבדק, כדי שעוד מעט יעשו סגר על כפר חב"ד

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 12:42 לינק ישיר 

ברור שעדיף סנקציות ממוקדות, אבל כשזה בלתי אפשרי חוקית כנראה שזה הפתרון. הבעיה היא שאין מספיק מלוניות וגם לרוב אלו שלא הולכים להיבדק הסגר כלל לא מזיז, ככה שרק דופקים את הרוב הממושמע והדומם ואת הכלכלה של היישוב שהוא גם חלק מהמדינה, אבל ככה זה כשמחפשים את הדרך הקלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 12:42 לינק ישיר 

אדמה10 כתב:
סגן שר התחבורה אורי מקלב התייחס לסגרים שהוטלו על השכונות החרדיות ואמר כי, "הייתה לי שיחה עם יגאל סלוביק מהמל"ל. שאלתי אותו מה התועלת בסגר. הוא השיב לי שאין בזה תועלת. זה נועד להיות אמצעי לחץ על האוכלוסייה כדי שהחולים יתפנו ויבצעו בדיקות". www.jdn.co.il/health/coronavirus/1354745/ אז מה עדיף ומה יעיל ומה הוגן: ענישה קולקטיבית? או סנקציות ממוקדות? !!!
הולך ומתקבל הרושם שסגירת בתי הכנסת והישיבות אמורה לשמש אמצעי לחץ חליפי (ענישה קולקטיבית) לסגרים המקומיים שלא הצליחו להביא לתוצאה הרצויה: בדיקות של בעלי תסמינים ופינוי למלוניות. להלן גם מjdn: העלייה בתחלואה: נתניהו מכנס דיון מיוחד • המל"ל: לסגור את בתי הכנסת www.jdn.co.il/health/1354780/ ובקיצור: "בזכות" האנרכיסטים דנים עכשיו על סגירת *כל* בתי הכנסת ר"ל, גם היכן ששמרו ושמרו טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 14:12 לינק ישיר 
אלו מדינות ?

אדמה10 כתב:
ובנוסף: במוקדי ההדבקה האדומים, למשל בנין שיש בו אחוז גבוה של מאומתים, פשוט לשלוח את מד"א ולבדוק את כל דיירי הבנין. עשו דברים כאלה במדינות אחרות והצליחו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 14:27 לינק ישיר 

muki28 כתב:

אז בא בבקשה תסביר את זה לשכן שלי כי אני לצערי לא הצלחתי

אם אתה לא מדווח עליו גם אתה אשם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 14:33 לינק ישיר 

yeshivish כתב:
muki28 כתב:

אז בא בבקשה תסביר את זה לשכן שלי כי אני לצערי לא הצלחתי

אם אתה לא מדווח עליו גם אתה אשם

נשלח מהאנדרואיד שלי

מי אמר שלא דיווחתי? זה רק טיפה בים והמשטרה לא מעוניינת לעבוד קשה, מבקשים שתדווח בדיוק כשהוא יוצא מהבית ואז אם ותהיה להם בדיוק ניידת ליד אז הם יספיקו לבוא. כאילו אני אמור להיות שומר צמוד של השכנים שלי?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 15:19 לינק ישיר 

משטרת ישראל לא אכפה את המסיכות (סתם העלו ל500, ב200 פשוט לא אכפו, וגם לא אוכפים את ההתכנסויות. ואז משתוללים כמו חיות).

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בהול: סנקציות כואבות למי שידע שחולה בקורונה והמשיך כרגיל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.