שרי רוט בטוויטר: אחרי חפירה ובדיקה: בש"ס הצביעו כולם לאיילת שקד, לוועדה למינוי דיינים. כעת נותר לכם לעלות על זהות החשודים שתמכו במרב מיכאלי. זה רגיש, אז לא נותנת רמזים...
ברמה האישית היא מעולם לא עשתה רע לחרדים (בניגוד לאיילת שקד).
גם אין לה שום ענין לדחוף את רבני צוהר ושות' (בניגוד לאיילת שקד).
לבחור אשה לתפקיד זה היא אולי תרצה לעשות אבל לא תצליח.
נשלח ב-16/7/2020 22:42
קהלת כתב:
כאשר הוגש לכנסת תקציב 2014 האכזרי של ביבי/לפיד/בנט, שקרע את כל התקציבים של המוסדות החרדיים לגזרים, כולל ילדים בעלי צרכים מיוחדים או תינוקות במעונות יום. איילת שקד הצביעה בעד, מירב מיכאלי הצביעה נגד.
כל חברי האופוזיציה הצביעו נגד התקציב. כל חברי הקואליציה הצביעו בעד.
אני מניח שאתה יודע את זה היטב.
למה בחרת להציג את הענין כאילו מירב מיכאלי עשתה זאת מתוך התנגדות לגזירות נגד חרדים ולהיפך?
כאשר הוגש לכנסת תקציב 2014 האכזרי של ביבי/לפיד/בנט, שקרע את כל התקציבים של המוסדות החרדיים לגזרים, כולל ילדים בעלי צרכים מיוחדים או תינוקות במעונות יום. איילת שקד הצביעה בעד, מירב מיכאלי הצביעה נגד.
נשלח ב-15/7/2020 23:59
ממש איילת שקד נורא דואגת לזרם החרד"לי. ממש....
נשלח ב-15/7/2020 23:05
momeir
גלאגוזים כתב:
בתמיכת החכי"ם החרדים!
לא יאומן! חברת מר"ץ , פמיניסטית רדיקלית, שכל מהותה וכל פעלה הוא אנטי דת, אנטי יהדות. היא היא זו שתמנה דיינים...ובתמיכת החרדים. הצד השווה למירב מיכאלי שר"י, לגפני ולדרעי שהם לא רוצים דיינים תלמידי חכמים מופלגים ויראים מהזרם החרדל"י. 'המטרה מקדשת את האמצעים' כשיש שעת רצון לעשות לכיס של אנ"ש אז 'הפרו תורתך'. אין מוסר! אין תורה! אין ערכים!
איילת שקד הסבירה לנו שליברמן רוצה להצטרף לממשלת ימין והבעיה זה רק הדרישות החרדיות. אחר כך אמרה שיש רוב בכנסת לפסקת התגברות עם ליברמן, אבל ביבי מעדיף ללכת עם גנץ ולכן לא עושה את זה. ליברמן אמר בראיון לאחרונה שיש לו קשר טוב איתה ו"החדר שלה קרוב לחדר שלי". עוד אמרה שמנדלבליט הוא איש ישר ואין להטיל בו דופי.
משהו לא ברור לי בסיפור שלה..
נשלח ב-15/7/2020 21:26
מלחמה של הליכוד או של משפחת נתניהו?
נשלח ב-15/7/2020 21:22
אני לא יודע אם לחרדים היה פה צד , זה מלחמה של הליכוד יותר